Įkraunama...
Įkraunama...

Kryžiažodžių gerbėjos?

Sveiki, gal netycia zinot kaip anglijoje galima butu nusipirkti japonisku kriziazodziu, piesimas skaitmenimis ? smile.gif
Atsakyti
Kryžiažodžių mėgėjoms siūlau prisijungti ir prie Facebook kryžiažodžių grupės:
Kryžiažodžiai
Taip visada gausit pranešimus apie naujai sukurtus kryžiažodžius.
Atsakyti
Nuo šiol kryžiažodžius galite tiesiog atsispausdinti ir spręsti ne prie kompiuterio.

Tai ypač aktualu kalbant apie vaikams skirtus kryžiažodžius.
Atsakyti
prisijungiu ir aš prie kryžiažodžių mėgėjų thumbup.gif
labiausiai patinka japoniški (paveikslėlių atkūrimas) ir sudoku.
su japoniškais jau draugauju senoookai cool.gif
niekoda atsakymų kuponų nesiūsdavau nes iki pašto markučių nenueidavau nusipirkti doh.gif
dabar kai oho kryžiažodžių atsakymus jau senokai galima siūsti internetu, tai taip ir darau,ir va jau antrą kartą laimėjau 25 lt ax.gif
Atsakyti
Hm, man taj japoniski paveiksleliu kr nesuprantami. Labiausiai patinka klasikiniai. O panoraminiai feee banalu. Aha, super, kad jau kai kuriu kr zurnalu kuponus JAU galima siust internetu.
Atsakyti
O kas neaišku tuose paveikslėlių kryžiažodžiuose?

Skaičiai nurodo, po kiek užspalvintų kvadratėlių yra eilutėje (stulpelyje). Tarkim, jeigu yra lentelė 10x10 ir prie vienos eilutės skaičiai 3 2 3, tai reiškia, kad reikia spalvinti taip: ###0##0###.

Ar aiškiau?
Atsakyti
na gal jau kas ir buvot radę, bet visvien pasakysiu... ax.gif
landžiodama po internetą aptikau spalvotus japoniškus kryžiažodžius.
o kaip įdomu thumbup.gif tik labai lengva suklysti ir su kompu nelabai patogu juos spręsti g.gif
užsukit ir jūs gal ir jums patiks 4u.gif
http://www.fupa.com/...ames/picma.html
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 06 16, 22:12)
O kas neaišku tuose paveikslėlių kryžiažodžiuose?

Skaičiai nurodo, po kiek užspalvintų kvadratėlių yra eilutėje (stulpelyje). Tarkim, jeigu yra lentelė 10x10 ir prie vienos eilutės skaičiai 3 2 3, tai reiškia, kad reikia spalvinti taip: ###0##0###.

Ar aiškiau?

Na sitas pavyzdys aiskus kai eilute, bet kai buna daug skaiciu is visu pusiu taj pasimeti zmogus ir grybas gaunas smile.gif
Atsakyti
Nuuu... nevisad būna labai lengva wink.gif Aš sprendžiu telefone. Popieriniai variantai nelabai patinka smile.gif Tai dar yra keli paveiksliukai, kurių niekaip neišsprendžiu. Per mažai skaičių eilutėj...
Atsakyti
o man daug patogiau popierinis variantas. jei netyčia suklysti, ištrini ir iš naujo.
o suklysti tikrai labai lengva...
bet japoniški kryžiažodžiai man jau kelinti metai nenusibosta thumbup.gif
užsikabinau kaip reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(elantra @ 2010 06 17, 19:28)
o man daug patogiau popierinis variantas. jei netyčia suklysti, ištrini ir iš naujo.

Telefone irgi galima ištrint biggrin.gif
Aš turiu 3 skirtingus variantus:
1) Reikia paveiksliuką sudėti per 20 ar 30 min. Jeigu suklysti, atima laiko. Nesunkūs paveiksliukai.
2) Duoda kažkiek taškų, ir, jeigu suklysti, juos numinusuoja. Paveiksliukai irgi nesunkūs, bet yra daugiau nei pirmam.
3) Yra 3 lygiai. Iš vidutinio niekaip nesudedu 1 paveiksliuko unsure.gif O sunkiausiam dar kokie 4 liko. Sudėtingi schmoll.gif Bet šitam nerodo, jeigu padarai klaidą. Tik kai jau matau, jog nesueina galai, viską ištrinu ir iš naujo spalvinu.
Atsakyti
as neturiu telefone japonisku kryziazopdziu, todel nesiginciju
bet itariu idomu butu ir telefone pazaisti... ax.gif
Atsakyti