Įkraunama...
Įkraunama...

Kryžiažodžių gerbėjos?

Yra tokie kryžiažodžiai su skaičiukais. Užduotis maždaug taip skamba: skaičius nuo 1-9 rodyklių kryptimis surašykite taip, kad gautumėte nurodytas sumas.

Netyčia vieną išsprendžiau OHO žurnaliuke, labai patiko skaičiukų rašymas ir atminties gerinimo pratybos( na gi kiek bus 2+9+8+7???) thumbup.gif Kur tokių rasti daugiau? Gal i-nete aptikot?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 04 06, 14:22)
Yra tokie kryžiažodžiai su skaičiukais. Užduotis maždaug taip skamba: skaičius nuo 1-9 rodyklių kryptimis surašykite taip, kad gautumėte nurodytas sumas.

Netyčia vieną išsprendžiau OHO žurnaliuke, labai patiko skaičiukų rašymas ir atminties gerinimo pratybos( na gi kiek bus 2+9+8+7???)  thumbup.gif  Kur tokių rasti daugiau? Gal i-nete aptikot?

Šitie tai iš viso fantastiški thumbup.gif . Deja jų be galo mažai būna sad.gif . Per visus kryžiažodžių žurnalų metus tik kokius 6-7 esu sprendus( jei ne mažiau) verysad.gif .
Dabar neseniai du spręndžiau " OHO galvosūkiai (be klausimų)", 2 ir 3 numeriuose. Gal sakau dabar kiekvienam bus tokių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 06, 18:33)
Šitie tai iš viso fantastiški  thumbup.gif . Deja jų be galo mažai būna  sad.gif .  Per visus kryžiažodžių žurnalų metus tik kokius 6-7 esu sprendus( jei ne mažiau)  verysad.gif
Dabar neseniai du spręndžiau " OHO galvosūkiai (be klausimų)", 2 ir 3 numeriuose.  Gal sakau dabar kiekvienam bus tokių.  smile.gif

Aš tik 3 turiu. Parašyk atsakymą, jei nesunku, nes abejoju labai ar teisingai išsprendžiau. Arba patikrink, jei neišmetei. 8+3+3+2??
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 04 06, 20:55)
Aš tik 3 turiu. Parašyk atsakymą, jei nesunku, nes abejoju labai ar teisingai išsprendžiau. Arba patikrink, jei neišmetei. 8+3+3+2??

Pas mane gavosi 7+3+2+3=15 . Čia iš eilės nuo viršaus. O tau visas išėjo ar dalis nesigavo? Aš tai buvau pridarius klaidų, tai per naują sprendžiau, tada lyg visus apskaičiavau. ax.gif

Gali paieškoti ir to antro numerio, jei įdomu. Kartais būna, kad ir senesnius
pardavinėja. smile.gif
Atsakyti
Persibraižei iš naujo? smile.gif `Įtariu, kad klaidą padariau, bet taip sklandžiai sprendėsi, tai ir nekreipiau dėmesio biggrin.gif biggrin.gif O atsakymą gavau ir nepabaigiau, liko 9 eilutės surašyti. dažnai aš taip nepabaigiu blush2.gif
Gal persibraižyti? Čia tas pats, kas antrą kartą puzlį dėlioti.. tongue.gif
Gerai, kai netingėsiu, pabandysiu dar kart, tada sulyginsim atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 04 07, 09:37)
Persibraižei iš naujo? smile.gif `

Nepersibraižiau smile.gif . Tiesiog iš pradžių sprendžiau tušinuku, o po to ant viršaus flomasteriu tongue.gif . Trečią kartą tikrai būtų reikėję persibraižyti. biggrin.gif
Atsakyti
Papasakokit plačiau apie šį "kryžiažodį" ax.gif Sudominot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 07, 11:08)
Nepersibraižiau  smile.gif . Tiesiog iš pradžių sprendžiau tušinuku, o po to ant viršaus flomasteriu  tongue.gif . Trečią kartą tikrai būtų reikėję persibraižyti.  biggrin.gif

Eik tu sau blink.gif blink.gif Man pirmam kartui vos užteko vietos, aplinkui skaičiukų buvo prirašinėta, mirgu-margu biggrin.gif biggrin.gif Pačiame langelyje viršuj mažais skaičiukais dar rašau galimus variantus, tai makalioše gera tongue.gif Persibraižysiu ant plakato thumbup.gif

Vikšreli, kryžiažodis sudarytas kaip panoraminis, tik vietoj klausimo suma skaičių ir rodiklytė. O atsakymas tai ne žodis, o skaičių rinkinys, sudarantis tą sumą (skaičiai nuo 1-9, nesikartoja). Aš tik vienintelį sprendžiau, tai tikrai tox azartinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 04 06, 14:22)

Netyčia vieną išsprendžiau OHO žurnaliuke, labai patiko skaičiukų rašymas ir atminties gerinimo pratybos( na gi kiek bus 2+9+8+7???)  thumbup.gif  Kur tokių rasti daugiau? Gal i-nete aptikot?

Yra naujas, 4-tam nr. "Galvosūkiai be klausimų". smile.gif Jau išspręndžiau biggrin.gif .
Atsakyti
Noriu pasigirti (nors tai labai negražu) blush2.gif Spręsdama japoniškus laimejau 30lt thumbup.gif maloni staigmena buvo wub.gif
Atsakyti
kakada labai mėgau spręsti, ypač studijų laikais, dabar kažkaip jau nebeįdomu. dažniausiai pirkdavau "pelėda" ir "aha"
Atsakyti
Gal yra nuolatinių "Oho" sprendėjų??
Atsakyti