Įkraunama...
Įkraunama...

Kryžiažodžių gerbėjos?

man irgi patinka sprest kryziadzodzius, o ypac kelioneje thumbup.gif
Atsakyti
Esu kryziažodžių gerbėja, bet del laiko stokos apleidau šį užsiėmimą. doh.gif
Esu laimėjusi berods 25lt. mirksiukas.gif
Patkdavo žurnaliukai Pramoga, Oho ,kitų jau nebeatsimenu... unsure.gif
Atsakyti
]Papildyta:[/b]
Papildau kryžiažodžių mėgėjų-sprendėjų gretas. Atsirado tikra gausybė įvairiausių žurnaliukų, bet aš perku tik Aha. (anksčiau pirkdavau ir Pelėdą). Panoraminių kryžiažodžių nemėgstu. Smagiausia spręsti logines užduotis. Tiesa, esu laimėjusi labai "didelį" pprizą - net 30 litų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 02 gegužės 2006 - 20:27
Beje,aš irgi esu laimėjusi - 40 litukų,kurių taip ir neasiėmiau verysad.gif
Atsakyti
Anksciau buvo nei dienos be kryziazodziu, dabar jau aprimau, nes ir laiko nera ir noro.. o be to, viens per kita kartojasi.Bret siaip, tai naudingas dalykas, vis suzinai kazka naujoi kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai didziausia japonisku kryziazodziu megeja.Jau menesio gale vyra kasryta siuntineju paziureti ar nera naujo numerio.Siaip esu siame zurnale laimejusi 4 kartus po 30 litu.Rytoj jau turbut bus naujas japonisku numeris,tai tikrai bus ka veikti.
Atsakyti
aš irgi esu užsispyrusi kryžiažodžių gliaudytoja doh.gif man įdomesni sudėtingi-nekenčiu Panoraminių-man jie per lengvi schmoll.gif neįdomu... nėra nei vieno vakaro, kad prieš užmiegant kryžiažodžių nepadoročiau thumbup.gif Dabar labiausiai užsikrėčiau SUDOKU sprendimu... tapo kaip narkotiku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renuska @ 2006 05 03, 21:36)
As tai didziausia japonisku kryziazodziu megeja.Jau menesio gale vyra kasryta siuntineju paziureti ar nera naujo numerio.Siaip esu siame zurnale laimejusi 4 kartus po 30 litu.Rytoj jau turbut bus naujas japonisku numeris,tai tikrai bus ka veikti.

Atrodo kad apie mane rašai, nes aš tiek pat esu laimėjusi ir kaip išprotėjusi vis laukiu naujo numerio mirksiukas.gif Beje pastebėjau kad tik didžiosiose parduotuvėse juos galima nusipirkti smile.gif ką gi šiandien eilinį kart šturmuosiu iki parduotuvę pioneer.gif ir ieškosiu savo mylimųjų japoniškų lens.gif
Atsakyti
TIKRAI SUDOKU LABAI IDOMUS.As siandiena kioske rnusipirkau kryziazodziu knygele,kurioje vien tik sudoku kryziazodziai.Tik gaila,kad laimeti nieko negali,o tik issprendi ir gale pasitikrini.

Papildyta:
As japonisku kioske siandiena neradau,tai po pietu irgi eisiu i iki,ten kazkaip visada greiciau jie atsiranda.
Atsakyti
o gal jau yra nauji japoniski?tai gal šiandien dar jų nebus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke.m: 04 gegužės 2006 - 12:54
Nebuvo verysad.gif
Atsakyti
aš ir vis laukiu laukiu naujo numerio thumbup.gif o kai nusiperku per pora vakarų ir išsprendžiu (čia gal greičiau išpiešiu). taupau lotuliukas.gif be to ir internete jų yra.
Atsakyti