Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Saint Laurent

Neradau temos apie šį gamintoją tai nusprendžiau atidaryti temelę.

Forume kiek skaičiau tai šio gamintojo populiariausi yra kvepalai ir blakstienų tušai

Gal kas naudojote kitus produktus iš šios serijos tai laukiame daugiau nuomonių
ir be abejo diskutuokit apie visus įmanomus YSL produktus wub.gif

http://www.ysl.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 28 liepos 2007 - 13:15
Tikra teisybe,kad YSL tuşai labai populiarus-mascara volume effet faux cils-vienas megstamiausiu mano tuşu-labai gerai tankina blakstienas thumbup.gif Dar vienas pastoviai naudojamu dalyku-paakius paskuojantis piestukas Touche eclat-labai naturaliai maskuoja ir neissausina paakiu bigsmile.gif Piestukas lupoms dessin des levres irgi labai geras-naudoju 14 numeri.Nagu lakas vernis laque pur nr.1-tamsiai raudonas-lygiai tepasi,labai blizga,kad labai ilgai laikytusi nepasakyciau-viskas priklauso nuo to,koki pagrinda ir virsutini sluoksni tepu.Dar noretusi pagirti lupu dazus rouge pur. O va rouge pur shina man truputi alergijuoja lupas.Megstamiausi kvepalai-Paris ir Ivresse wub.gif Gera kosmetika,ruosiuosi isbandyti dar sios firmos-krempudres,kompaktine pudra,skaistalus bei seselius.
Atsakyti
Turiu populiaruji tusa Mascara Volume Effect, superiskiausias wub.gif bei kompaktine pudra Matt and Radiant pressed powder. Sia pudra nelikau nustebinta, buna geresniu ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte YSL limituoto leidimo šį gėrį, čia akims ir veidui


user posted image
Atsakyti
Mergaites, netvarka, jokiu komenatru apie YSL daugiau? verysad.gif

Gal kas galit pagirti ir ispeikti YSL lupu blizgiukus? cool.gif
Atsakyti
turiu pudrike kompaktine
user posted image
Eclat & Matit, nugi atsiliepimai tik geriausi - net b endradarbes idemei apziureje, kad turbut pakeiciau pudra, nes veidas lygutelis, apie kazkokius pataisymus dienos metu - irnesakyk.gif net galvot nereik, niekas nebyra, lygiai dengias, gerai laikos, atrodo naturaliai , galeciau vardint ir vardint wub.gif vienas geriausiu mano pirkiniu good.gif tiesa, mano oda normali/misri.
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif , rodos YSL skamba visur tik ne šioje temoje, na dabar kai jau išplaukėm viršun tai manau temelė pasipildys blush2.gif
Atsakyti
as kol kas turiu tik ta isgirtaji tusa jau n ir esu labai juo patenkinta wub.gif
o dabar svarstau apie tokius maskuoklius http://www.kristiana...s/TOUCHEECLAT_l
http://www.kristiana...s/B0009TNCTS_l- mane domintu, kuris geriau maskuotu spuogelius, kuriu kartais i senatve atsiranda ax.gif ?
Atsakyti
Man, kaip ir daugeliui labiausiai patinka YSL tušas thumbup.gif Ir dar vyriški kvepalai "Opium" wub.gif
Atsakyti
Aš visom keturiom už populiarųjį tušą thumbup.gif
Atsakyti
na tai ir as prisidedu prie pagyru apie Mascara Volume Effect Faux Cils smile.gif jau dvi savaites dazaus as juo, tai dar nepastebejau kad butu pradejes tirsteti (skaiciau, kad labai greit sudziuna)..
Atsakyti