Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(Deganti @ 2009 04 24, 21:46)
Turim Mutsy Urban Rider, pirktas ana vasara, naudojamas nuo gruodzio, sita vezima parsivezem net is Estijos, taip jis mums galva susuko, pirkom viska iskart, kedute musu traveller, pilnai atsilenkia, taciau nezinau kaip ten su kitomis, bet kedute tvirtinasi su adapteriais  ax.gif

Siaip superinis vezimas, tik sunkus, siuo metu naudojam dazniausiai kedute ir vaziavimui, ir pasivazinejimams parkely, kai miega atlenkiam, o kai ne jau pakeliam i antra pozicija ir dairomes tada  4u.gif

Taigi va, ir mes norėjom šios autokėdutės, bet per žioplas galvas nepasakėm tikslaus modelio ir gavom Safe2go (klasikinės autokėdutės variantas...)
Bet nežinojau, kad Traveller modeliui reikia adapterių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 21, 13:22)
Parasiau el.pastu i Kotryna ir i Babymarket. Babymarket per pusvalandi atsake - galiu uzsisakyti, tik, kadangi tik ka gavo nauja siunta, teks pora menesiu palaukti. Na, kol vasara, uzklotukas kojytems neskubus, o lelius gims po pusantro menesio, be to pirmom savaitem i lauka su Mutsy nelabai vaziuosiu, uzteks balkono ir terasos, tai laukti galiu  smile.gif
Uzsakinesiu Babymarkete.

gal pasake kokia butu kaina to uzklotuko jau pas mumi, kiek suprantu jus uzsakinejot sportinei daliai, nes ir as noreciau ir dar labai susizavejau tuo pirkiniu krepsiu, nes vezime esantis yra netalpus, tiksliau labai neaukstas, todel viskas krenta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 25 balandžio 2009 - 14:31
QUOTE(Deganti @ 2009 04 25, 15:31)
gal pasake kokia butu kaina to uzklotuko jau pas mumi, kiek suprantu jus uzsakinejot sportinei daliai, nes ir as noreciau ir dar labai susizavejau tuo pirkiniu krepsiu, nes vezime esantis yra netalpus, tiksliau labai neaukstas, todel viskas krenta  ax.gif

Uzkloto kojoms kaina sportinukui - 95 Lt
Jei ka - galima drasiai kreiptis i juos el.pastu, manau, atsakys i klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 26, 15:17)
Uzkloto kojoms kaina sportinukui - 95 Lt
Jei ka - galima drasiai kreiptis i juos el.pastu, manau, atsakys i klausimus  4u.gif

claudija aciu, kiek supratau jus cia su babymarket bendravot, reiks ir man, idomu jus jau gavot ta uzklotele, kaip jis ten atrodo ax.gif
Atsakyti
mes uzdangala kojoms pirkome uz 64,11 lt, o pirkiniu krepseli uz 85,72lt
viska pirkom is kotrynos, pagal uzsakyma, ale to uzsakymo laukeme beveik 3 men sad.gif
ir dar issiprasem 15 % nuolaida, tai gavosi dar maziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 27 balandžio 2009 - 11:56
QUOTE(Deganti @ 2009 04 27, 08:31)
claudija aciu, kiek supratau jus cia su babymarket bendravot, reiks ir man, idomu jus jau gavot ta uzklotele, kaip jis ten atrodo  ax.gif

Dar negavom, gausim birzelio pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 28, 14:32)
Dar negavom, gausim birzelio pabaigoje.

aiskelis, aciu bigsmile.gif as ir uzsakinesiu, tai tikriausiai gausim panasiu laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2006 07 15, 23:28)
O man kazkaip tie tokie naujoviski vezimeliai nlb. Man kaip is kokio fantastinio ateities filmo. Gal tiesiog neiprasta dar, nes labai retas, kuris turi toki "stebukla". Vakar tu Musty aprasyma paziurejau, tai neypatingas pasirode kg atzvilgiu- vaziuokle 11kg su kapekom, sedyne 4,5kg berods- nu nieko sau iseina sportinukas 15kg, jei ne daugiau smile.gif Va dar vienas modelis super ultra naujoviskas smile.gif user posted image
user posted image

O galiausiai naujoviskiausiais, komfortiskiausias ir optimaliausias variantas bus sis user posted image

Bet cia jau 2... metais  lotuliukas.gif

Niu biski ne i tema, bet dejau kalbos ne apie sketukus smile.gif

va man tai labai grazus vezimelis, manau labai kompaktiskas ir patogus mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palene @ 2009 04 28, 18:43)
va man tai labai grazus vezimelis, manau labai kompaktiskas ir patogus mieste smile.gif

Del paskutiniojo - pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
man patinka Mutsy vezimeliai, Urban remo labai idomi konstrukcija. Nors as priziziurejau mutsy puslapyje visokiu ten gudriu priedu turi kaip ale triratuko sedyne su vairu smile.gif tikekimes Kotryna isples asortimenta.. smile.gif ir kainos palyginus ikandamos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicyy @ 2009 05 04, 23:08)
man patinka Mutsy vezimeliai, Urban remo labai idomi konstrukcija. Nors as priziziurejau mutsy puslapyje visokiu ten gudriu priedu turi kaip ale triratuko sedyne su vairu smile.gif  tikekimes Kotryna isples asortimenta..  smile.gif ir kainos palyginus ikandamos...  smile.gif

Jop Urban vezimelio isvaizda ir man ispudinga smile.gif pakankamai dideli ratai, padidintas manevringumas, grazios linijos smile.gif labai fainas vezimelis smile.gif ir kiek pastebejau dabar -20procenteliu jiems bent jau Kotrynoj, nezinau kaip kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 05 08, 13:54)
Jop Urban vezimelio isvaizda ir man ispudinga  smile.gif pakankamai dideli ratai, padidintas manevringumas, grazios linijos smile.gif labai fainas vezimelis smile.gif ir kiek pastebejau dabar -20procenteliu jiems bent jau Kotrynoj, nezinau kaip kitur smile.gif

Na kiek maciau Vaiku miestas irgi tokia pacia nuolaida taiko vezimeliams, tai iseina, kad ne tik Kotryna, o ir kiti krize pajute vienodai spaudziasi mirksiukas.gif
Atsakyti