QUOTE(rokoshius @ 2009 05 23, 13:49)
Kauno Kotrynoj Kestucio g. siu vezimeliu jau keletas menesiu kaip neturi. Ir nezino pardavejos kur ieskoti ju
Nelabai man tas Kotrynos aptarnavimas ir konsultacijos, issiziojusios tos pardavejos kazkokios. Vienas bachuras ten toks dar kazka biski nuraukia...

Kiek zinau, birzeli Kotryna ketina prekiu uzsivezti, tai gal ir Kaune tu vezimu atsiras

QUOTE(claudija @ 2009 06 03, 13:20)
Kiek zinau, birzeli Kotryna ketina prekiu uzsivezti, tai gal ir Kaune tu vezimu atsiras 

Vakar buvau apsaugos nuo lietaus,aisku neturejo ir net nezinojo kada gaus priedus ir kada vezimai atkeliaus...labai konkretu

QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 06 04, 13:13)
Vakar buvau apsaugos nuo lietaus,aisku neturejo ir net nezinojo kada gaus priedus ir kada vezimai atkeliaus...labai konkretu

mano uzklausa babymarket ir kazkur nusimete matyt visiskas stilius

QUOTE(Daidara @ 2009 06 04, 14:26)
oi tik jau netikekit Kotrynos pazadais apie siuntu gavimus... mes taip laukem laukem, turejo paskambint, tai iki siol "skambina", nors jau vaikui tuoj metai bus
mes aisku suprate, kad su Kotryna nieko nebus, savaji vezima irgi is uzsienio salies gavom 

Betai kas ten per vadybininkai

QUOTE(Daidara @ 2009 06 04, 14:26)
oi tik jau netikekit Kotrynos pazadais apie siuntu gavimus... mes taip laukem laukem, turejo paskambint, tai iki siol "skambina", nors jau vaikui tuoj metai bus
mes aisku suprate, kad su Kotryna nieko nebus, savaji vezima irgi is uzsienio salies gavom 

įdomi tos Kotrynos politika.. Mes irgi užsiknisom su jais tartis, tad sėkmingai užsisakėm ir per pusantro mėnesio gavom per www.babymarket.lt. Nors Kotrynos ir babymarket savininkai tie patys, bet dirbančio personalo kompetencija ir atsakomybė už pasakytus žodžius kardinaliai skiriasi

QUOTE(Aune @ 2009 06 04, 15:42)
įdomi tos Kotrynos politika.. Mes irgi užsiknisom su jais tartis, tad sėkmingai užsisakėm ir per pusantro mėnesio gavom per www.babymarket.lt. Nors Kotrynos ir babymarket savininkai tie patys, bet dirbančio personalo kompetencija ir atsakomybė už pasakytus žodžius kardinaliai skiriasi 

o man babymarket atstovai nieko neatsako, bet as jau radau internete is kur parsisiust, dar ziurineju ir uzsisakinesim matyt, pvz va psl.:
http://www.pingpong-...products_id=592
Sveikutes, galvoju pirkti Mutsy 4 rider ir man idomu ar sporine dalis pasiguldo iki galo ir kaip kojytes issitiesia ar sulenktos pusiau ? nera pas mus kur apziureti

QUOTE(alfa159 @ 2009 06 05, 09:11)
Deganti, ar turit patirties su tuo internetiniu psulapiu? Idomu, per kiek laiko realiai atsiuncia... As visai gal noreciau ten Mutsy Spider. 

bandysiu siustis gal kita savaite apkloteli kojom sportiniai daliai ir krepsi pirkiniams, atsiuntimas 10 euru, tada matysiu kas kaip ir informuosiu, beja as ir pati labai gundausi del to spider, jau ugtelejusiam maziui, pvz kitam pavasariui arba gal jau ir rudeniui, na nezinau, vyrui mano nepatinka kad ti trys ratai, o man jis pats graziausiais, aisku kaip ir mano urban rider, man mutsy superinis vezimas, nekeisciau i joki kita

QUOTE(Pifukas @ 2009 06 04, 19:34)
Sveikutes, galvoju pirkti Mutsy 4 rider ir man idomu ar sporine dalis pasiguldo iki galo ir kaip kojytes issitiesia ar sulenktos pusiau ? nera pas mus kur apziureti 

Yra pilnai gulima padetis ir kojytes normaliai issitiesia,nes pakojis reguliuojamas.