Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(Deganti @ 2009 06 05, 11:03)
bandysiu siustis gal kita savaite apkloteli kojom sportiniai daliai ir krepsi pirkiniams, atsiuntimas 10 euru, tada matysiu kas kaip ir informuosiu, beja as ir pati labai gundausi del to spider, jau ugtelejusiam maziui, pvz kitam pavasariui arba gal jau ir rudeniui, na nezinau, vyrui mano nepatinka kad ti trys ratai, o man jis pats graziausiais, aisku kaip ir mano urban rider, man mutsy superinis vezimas, nekeisciau i joki kita  ax.gif

O as dideliuose apmastymuose, ar man siustis ta Spider. jei siustis, tai irgi kita savaite, nes jo greit reiketu... Tikekimes, kad ateis bent per pora savaiciu.
Atsakyti
sorry zinau, kad ne visai vietoje bet....parduodame tikrai gera daikta:

vežimas MUTSY 4Rider (rėmas ir lopšys žalios spalvos)Važinėtas tik pusę metų vasara vieno vaiko. kaina:remas 800lt+lopšys 300lt
Pirkta 2008m. balndį. kotrynoje.

tinkanti prie sio remo:
GRACO Logic autokėdutė 0-13kg (su automobiliniu padu, raudona/ruda spalvos)+kedut4s adapteris tvirtinti prie rėmo.
Kėdutė autoįvykių neturėjusi.
kedute 400lt

Nuotraukos: http://public.fotki....iculis/vezimas/

tel 868723020 arba e-pastu friculis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2009 06 08, 15:44)
vežimas MUTSY 4Rider (rėmas ir lopšys žalios spalvos)Važinėtas tik pusę metų vasara vieno vaiko. kaina:remas 800lt+lopšys 300lt
Pirkta 2008m. balndį. kotrynoje.

Na, mes parduotuveje pirkom nauja, nenaudota MUTSY, tai kaina:remas 900lt+lopšys 400lt, t.y. vos 200 Lt brangiau smile.gif
Atsakyti
Deganti, as is tos ping-pong parduotuves uzsisakiau vis delto Spider. Laukiu, kol atsius, nes as jo gyvai gi nemacius. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 09, 17:42)
Deganti, as is tos ping-pong parduotuves uzsisakiau vis delto Spider. Laukiu, kol atsius, nes as jo gyvai gi nemacius.  unsure.gif

oi kaip saunu, as ir uzsisakiau pirkiniu krepsi ir uzkloteli kojom ant sportines dalies, siaip raso, kad siuntimas uztrunka nuo 2 iki 4 sav., durna as lietuviukais tikejau, laukiau, jau buciau pavasari parsisiuntus viska biggrin.gif siiap gi nuolaidas taiko daba, as atminusavau ka nuleido, tai parsisiuntimas vietoj 10 eur, gavosi apie 3 tik bigsmile.gif

butinai parasyk kaip spideris, ar patiko, kai jau gausit, as jo noreciau jau didesniam kleckui, metinukui, kol kas mes vazinejames travell kedutei, va sita dalis tai atitarnaus kaip reikalas, nes nuo kovo jau lopsio nenaudojam, o i sportine dar nededu ax.gif

kas del kainu, tai pvz as veziausi savo vezima is Estijos, ir uz nauja 3 daliu mokejau kazkur 2700 Lt, tai kad kotrynos kainos man ir nera esmines, pasirinkimas ti nekoks, ir mano nuomone jie isparduoda ka turi ir tu vezimu nebeves isvis, pvz as nemaciau kad butu pas juos kitu apart melynos ir raudonos spalvos vezimu 4u.gif
Atsakyti
Kotrynoj ir man toks pats ispudis susidare- turi, ka turi, daugiau netures.

O apie Spideri, kai gausiu, butinai parasysiu. drinks_cheers.gif Man irgi siuntimas kainavo tik tris eurus. Tik kad siuncia taip ilgai, tai nelabai gerai- man reikia jo kelionei jau uz 2 savaiciu... Gal spes. Is vokietijos autokedute tai kazkada per tris dienas atsiunte kita parduotuve...Na, jei ne, tai turiu sena sportini, si karta bus gerai ir senasis, o spideri vesiuos i kita planuojama kelione. Uzklotelis irgi mane sudomino- idomu, ar jis tiktu didesniam vaikui. Tai irgi lauksiu atsiliepimu. mirksiukas.gif

Laukiam pirkiniu... smile.gif
Atsakyti
O po to pasidalykit ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 10, 07:55)
O po to pasidalykit ispudziais  rolleyes.gif

tai jau butinai 4u.gif

alfa159 uzklotelis spideriui ir yra atskirai, man tai nepamainomas daiktas, as pvz ant kedutes uzmetu lauke, tada nereikia jokios kaldrytes ar uzklotuko, o ir ne tik sildo, bet ir nuo vejo apsaugo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 06 10, 10:10)
tai jau butinai  4u.gif

alfa159 uzklotelis spideriui ir yra atskirai, man tai nepamainomas daiktas, as pvz ant kedutes uzmetu lauke, tada nereikia jokios kaldrytes ar uzklotuko, o ir ne tik sildo, bet ir nuo vejo apsaugo  bigsmile.gif

Aisku. Maniau, kad tas uzklotelis universalus... Siaip tai reikes pamastyti. Nes, pvz., keliaujant saltu oru, tai tas uzklotelis labai gerai. g.gif Na, bet pirma tegul ateina sitas sportinukas-sketukas. Maniskei jau metukai, tai kai ateis vezimelis, paziuresiu gabaritus, primesiu, kiek ilgai mergina gales ji naudoti, tada ir spresiu, ar pirkti rimtesnius priedus.

Butinai parasysiu atsiliepima cia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 10 birželio 2009 - 09:30
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 10, 09:15)
Aisku. Maniau, kad tas uzklotelis universalus... Siaip tai reikes pamastyti. Nes, pvz., keliaujant saltu oru, tai tas uzklotelis labai gerai.  g.gif Na, bet pirma tegul ateina sitas sportinukas-sketukas. Maniskei jau metukai, tai kai ateis vezimelis, paziuresiu gabaritus, oprimesiu, kiek ilgai mergina gales ji naudoti tada ir spresiu, ar pirkti rimtesnius priedus.

Butinai parasysiu atsiliepima cia.  4u.gif

labai lauksim wub.gif ir smagios Jums keliones 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau- raportuoju apie Spider.

Jei trumpai, tai liuks. Sketuku kategorijoje nieko daugiau tiketis ir negalejau- stabilus, puikiai susilanksto i maza makaliuka, vaikui patogus, spalva ryski ryski, labai manevringas.

Net nezinau, ka pasakyti- klausikit, jei ka.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 17, 12:49)
Kaip ir zadejau- raportuoju apie Spider.

Jei trumpai, tai liuks. Sketuku kategorijoje nieko daugiau tiketis ir negalejau- stabilus, puikiai susilanksto i maza makaliuka, vaikui patogus, spalva ryski ryski, labai manevringas.

Net nezinau, ka pasakyti- klausikit, jei ka.

smile.gif

jau gavai? labai greit reik ir man lekt ziuret ar nera pranesimo 4u.gif kokia spalva emet? as manau dar paraportuosi mums po keliones, kaip ten su tuo spideriu sekesi vaziuoti cool.gif
Atsakyti