QUOTE(rimas19 @ 2007 12 03, 17:29)
Dizainas tikrai labai įdomus tik nemanau, kad jie būtų labai populiarūs, nes praktinė pusė nera tokia kaip dizainas 

Na ant LT gal ir nepopuliarūs, nes niekas neveža. Nyderlanduose jie labai populiarūs. Apie praktinę pusę kalbi iš praktikos ? Tobulesnės konstrukcijos vežimo nesu mačius (kalbu apie URBAN RIDER, kurį turiu). Važiuoklė tokia manevringa, kad tik spėk vairuot :-) Nusiima lopšys dviem kliktelėjimais, susilanksto važiuoklė vienu judesiu, sėdima dalis užsideda irgi paprastai. Plius pridėjus firmos patirtį vežimėlių gamyboj ir išskirtinį dizainą, tai tikrai lyderiai vežimėlių rinkoj.
Papildyta:
QUOTE(Nomika @ 2007 11 25, 21:44)
bandau atgaivinti tema - ar kuri nors turite sios firmos vezimeli? mane labai domina jie, bet deja nera kur ju paciupineti. Idomu kokios lopsio medziagos?
TURIU MUTSY URBAN RIDER. Pamačius ir bandžius jį parduotuvėj (Vokietijoj) nesugebėjom į jokį kitą vežimą žiūrėt

Pirkau iš Nyderlandų pagal skelbimus (atsiuntė į LT). Pas mane medžiaga austa. Jei tu iš Kauno, galiu parodyt gyvai

Papildyta:
QUOTE(Nomika @ 2007 11 26, 13:16)
3 daliu komplektas apie 2800-3000 Lt
300 EUR važiuoklė ir po 150 EUR sėdima dalis arba lopšys (MUTSY URBAN RIDER), tai viso 600 EUR (apie 2000 LT). Aišku, kur dar lietuviškos parduotuvės antkainis :-)))
QUOTE(nu nu @ 2007 12 06, 20:27)
TURIU MUTSY URBAN RIDER. Pamačius ir bandžius jį parduotuvėj (Vokietijoj) nesugebėjom į jokį kitą vežimą žiūrėt
Pirkau iš Nyderlandų pagal skelbimus (atsiuntė į LT). Pas mane medžiaga austa. Jei tu iš Kauno, galiu parodyt gyvai
Papildyta:
300 EUR važiuoklė ir po 150 EUR sėdima dalis arba lopšys (MUTSY URBAN RIDER), tai viso 600 EUR (apie 2000 LT). Aišku, kur dar lietuviškos parduotuvės antkainis :-)))

Papildyta:
as is Vilniaus, ir domina mane 4RIDER arba URBAN RIDER bet pirmasis labiau.
o i kaina as dar ir autokedute priskaiciavau su padu masinoj. Siaip nera ju lietuviskose parduotuvese

Jei ne paslaptis is kokio internetinio psl atsisiuntet?
na tai niekas ir nepasakys, kada ir kur atvaziuoja tie Mutsy vezimeliai i Lietuva?
Šiandien buvau Kotrynoj, tai sakė, kad rytoj turės Mutsy

QUOTE(gustaine @ 2007 12 18, 19:35)
o geras, reikes butinai nuvaziuoti rytoj i Kotryna

QUOTE(Nomika @ 2007 12 19, 19:12)
Yra Kotrynoj! Valio! Ir kaina normali, lyginant su parduotuvem uzsienyje. Tikrai rekomenduotu isigyt sita vezima!
QUOTE(nu nu @ 2007 12 27, 22:52)
Yra Kotrynoj! Valio! Ir kaina normali, lyginant su parduotuvem uzsienyje. Tikrai rekomenduotu isigyt sita vezima!
taip, mmaciau yra. Bet...man nepatiko kedutes-nesynes ir sportines dalies medziagos - ten vaikas plauks nuo prakaito

tai dabar ir nebezinau ka daryt...is esmes sportines dalies man nereikia, bet autokedute butina....
QUOTE(Nomika @ 2007 12 28, 11:19)
taip, mmaciau yra. Bet...man nepatiko kedutes-nesynes ir sportines dalies medziagos - ten vaikas plauks nuo prakaito 
tai dabar ir nebezinau ka daryt...is esmes sportines dalies man nereikia, bet autokedute butina....

Autokėdutę galima naudoti MAXI COSI, na jos vienos populiariausių turbūt. Aš taip naudoju. Reikia tik adapterių, tokie paprasti, plastmasiniai dalykai, gamina patys MUTSY. Kotrynoj pasakiau, tai jiems buvo naujiena

p.s. mano vežimo medžiaga austa, aš kaip tik galvoju, kad ta mandra medžiaga patogiau, ypač valymo atžvilgiu. Na kolkas, naudoju tik lopšį, mes dar tik 4 mėnesių

mes irgi jau bandom komplektuotis sita vezima, tik greiciausiai kad is Latvijos - ten ir spalvu daugiau turi, ir kedute taa 2b-save su auto padu man daug grazesne