Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(vieracka @ 2010 10 22, 12:59)
biggrin.gif  as irgi buvau gavusi tokius maisiukus, tai jie taip ir pragulejo pas mane spintoje, as isviso kazkaip pagalvojau, kad cia gal ratams sudeti, kokiom dalim vezimo biggrin.gif

joo,pirma mintis pamacius ta maza maisiuka ir man buvo..o bus 4 tokie ratams sudet lotuliukas.gif bet ziuriu ne...sakau gal cia atseit ciuzinuka ta lopsiuko ivilkt? g.gif nes dydis to didziojo panasus..

nu va jie, net nufotkinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 10 22, 12:52)
gavau siandien savo lopsi thumbup.gif tik idomiai, kedute keliauja atskirai biggrin.gif tai bus koki 1dieni... supakavo i 2 dezes ir kurjeriai jas kazkaip matyt isskyre doh.gif tai kol kas gavos,kad velavo man tik savaite ax.gif tik va ideti kazkokie skudurai prie to lopsiuko biggrin.gif gal kuri zinot kas ten? medziagos pilkos tokios kaip uzvalkaliukai ar kas... vienas mazas, kitas didelis...ten gal lopsio ciuzinukui tipo uzvalkaliukas? g.gif pagal dydi panasu...o kitas mazas..lyg pagalvei.... gavot kuri nors dar toki ciuda? biggrin.gif

užvalkaliukai adialiukui ar kaudrytei ir pagalvei, bet nei draugė naudojo manau ir mes nenaudosim
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 10 22, 13:01)
užvalkaliukai adialiukui ar kaudrytei ir pagalvei, bet nei draugė naudojo manau ir mes nenaudosim

o, tu irgi Mutsy pirkai? bigsmile.gif biggrin.gif

as gal ir nenaudosiu..nes nu sakau - baisi spalva vien kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 10 22, 13:03)
o, tu irgi Mutsy pirkai?  bigsmile.gif  biggrin.gif
as gal ir nenaudosiu..nes nu sakau - baisi spalva vien kazkokia doh.gif

aha turiu ax.gif

mano tai graži kreminė spalvytė kaip lopšiuko vidaus medžiaga, bet manau nenaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 10 22, 13:06)
aha turiu  ax.gif

mano tai graži kreminė spalvytė kaip lopšiuko vidaus medžiaga, bet manau nenaudosiu.

ale tikrai, pasakei,tai net nuejau paziuret smile.gif aga, vidus tokia pat medziaga "isklotas"..tokia pilka...tai cia tipo derinsis biggrin.gif bet tai tikrai..nereikalingas daiktas..vis tiek klosi vaika jau kazkokia savo apvilkta kaldryte..nu nebent visai kazkokia atskira laukui turetum... as dar nesugalvojau kuo ten ji klosiu smile.gif bet matyt irgi liks nepanaudoti ax.gif nes pagalves tai dar ir neturiu tokios formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 10 22, 13:09)
ale tikrai, pasakei,tai net nuejau paziuret smile.gif aga, vidus tokia pat medziaga "isklotas"..tokia pilka...tai cia tipo derinsis biggrin.gif bet tai tikrai..nereikalingas daiktas..vis tiek klosi vaika jau kazkokia savo apvilkta kaldryte..nu nebent visai kazkokia atskira laukui turetum... as dar nesugalvojau kuo ten ji klosiu smile.gif bet matyt irgi liks nepanaudoti ax.gif nes pagalves tai dar ir neturiu tokios formos smile.gif

aš sakiau nebent dar pažiurėsiu ar tilptu adialiukas apviklt, bet netikiu kad tilps o gal, o pagalvytės tai dar nereik mažiukams. aš lopšin priderinau miegmaišiuką kuris nuo sportinuko
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 10 22, 14:13)
aš sakiau nebent dar pažiurėsiu ar tilptu adialiukas apviklt, bet netikiu kad tilps o gal, o pagalvytės tai dar nereik mažiukams.  aš lopšin priderinau miegmaišiuką kuris nuo sportinuko

mes tai irgi kudiki dejome i lopsi be jokios pagalveles, o idedavom ji i vilnoni vokeli ir liuks budavo, nereikedavo jokiu adijaliuku, kaldrikiu ir tt thumbup.gif
Atsakyti
as ant vokelio kazkaip pagailejau biggrin.gif turiu silta kombiuka....tai ant virsaus sakiau koki adjaliuka i vsio..plius gi tas virsus vezimo uzsisega..tai nieko ten nesimatys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 10 22, 13:20)
as ant vokelio kazkaip pagailejau biggrin.gif turiu silta kombiuka....tai ant virsaus sakiau koki adjaliuka i vsio..plius gi tas virsus vezimo uzsisega..tai nieko ten nesimatys ax.gif

na man tai gerai bus tas miegmaišiukas skirtas labiau sportinukui. o lopšin tik priderinau tikliau ar gerai tinka matysis kai bus kas lopšiuke, gal bus patogiau kokis adialiukas.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 10 22, 14:20)

nu jau isigijote toki vezimaiti gera, tai ir ant vokelio nepagailekite biggrin.gif pranasauja salta ziemuze, tai mes i lauka eidavome ir per didziausius salcius, o beto vilna turi savybe gerai sildyti ir vaikas nesuprakaituos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 10 22, 13:26)
na man tai gerai bus tas miegmaišiukas skirtas labiau sportinukui. o lopšin tik priderinau tikliau ar gerai tinka matysis kai bus kas lopšiuke, gal bus patogiau kokis adialiukas.

tai jo drinks_cheers.gif gal labai daug vietos uzims ar ka...
Atsakyti
as irgi gavau tuos du uzvalkaliukus, bet apvilkau ciuzinuka o kita -pagalveles pasidejau

Fea, as nezinau a darysiu del sportines dalies...bet pagalvojau kita ziema tai irgi reikes nesvarbu kad vaikui bus beveik 1,5 metu o kaip per pusnis vaziuot su sketuku??? tai greiciausiai uzsisakysiu per ten pat tik is anksto biggrin.gif nes mes norim ir fun sedyne ir t.t. Zodziu paskaiciavau visas vezimas su visais priedais kainuos apie 3300 LT g.gif nemazai, bet kai pagalvoji kiek daliu...
Atsakyti