QUOTE(geldute @ 2010 11 11, 15:33)
man labai pravercia mazas vokelis as ji turiu nereikia jokiu adijalu tampyt tik uztrauki ir viskas-man labai patogu.
Tik zinot mergaites-mums jau 2,5 menesio-musu ugis 61 cm, bet jeigu taip toliau augsim tai lopsys tuomet labai mazas-labai tikiuosi, kad apstos tas spartus augimas, nes su kombinzponu ziema.................

????
As noriu dar ir minusiukus pavardinti sio vezimo-as turiu su odiune rankena ir pripuciamais ratais:
-svoris remo-yra ka veikti man gleznai moterelei ikelti i bagazine, i kuria vos telpa
- lopsiukas mano nuomone siaurokas ilgis apie 73 plotis apie 33
-autokedute (traveler)-masinoj ja prisegti labai keblu, mano galva ir labai nesaugi, nes ten toks kvailas uztaisas!!! Mano vyras keikiasi kiekviena karta
BET VISTIEK MAN SITAS VEZIMAS FANTASTIKA
Sveikos,
Mums dabar 6 men., bet kol kas lopsiuka dar naudoju. Mano mergyte apie 65 cm, o dabar dar rengiu gana plonais, bet siltais drabuzeliais is merino vilnos, tai visai dar telpam. Aisku, su kombinezonu zieminiu nebetilpsim. Reikes jau pradet naudot sportine dali.
Del autokedutes pritariu. Prasikankinau, kol viena karta perdejau i kita masina. Nuo to momento niekada nebeisiminedavau..
Bet siaip vezimas man irgi labai patinka (mano 4 rider). Vis tikiuos gatveje pamatyti kada panasu (gyvenu Vilniuje), prieiciau pasisveikint

Bet kol kas dar ne karto nesutikau
Papildyta:
[quote=-_erinija_-,2010 11 11, 15:38]
bet pirkt nera irgi...
As pirkau universalia apsauga nuo uodu. Berods is Mothercare. Puikiai tiko.