Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(zaRAza @ 2006 07 15, 23:28)
O man kazkaip tie tokie naujoviski vezimeliai nlb. Man kaip is kokio fantastinio ateities filmo. Gal tiesiog neiprasta dar, nes labai retas, kuris turi toki "stebukla". Vakar tu Musty aprasyma paziurejau, tai neypatingas pasirode kg atzvilgiu- vaziuokle 11kg su kapekom, sedyne 4,5kg berods- nu nieko sau iseina sportinukas 15kg, jei ne daugiau smile.gif Va dar vienas modelis super ultra naujoviskas smile.gif user posted image
user posted image

O galiausiai naujoviskiausiais, komfortiskiausias ir optimaliausias variantas bus sis user posted image

Bet cia jau 2... metais  lotuliukas.gif

Niu biski ne i tema, bet dejau kalbos ne apie sketukus smile.gif

oks pavadinimas sito vezimuko
Atsakyti
Ziurint apie kuri klausiat lotuliukas.gif
Jei apie ta melyna, tai cia Stokke, o jei tas apatinis domina, tai modelio nepasakysiu, atrodo vienetinis ranku darbo bus biggrin.gif
Atsakyti
mamkos, o kokius vokelius naudojat ziema sportinukams mutsio? originalius turit nusipirkusios ar tinka ir kazkokie kitokie? ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 03 30, 18:53)
mamkos, o kokius vokelius naudojat ziema sportinukams mutsio? originalius turit nusipirkusios ar tinka ir kazkokie kitokie? ax.gif aciu 4u.gif

pas mus originalus
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 03 30, 18:53)

Jokio nenaudojau nei vieną žiemą. Užteko kailinio kombio ir dekučio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2011 03 24, 13:49)
oks pavadinimas sito vezimuko

aga man ir idomu, kazkada bandziau ieskot, pamaciau laikrastyje Bosai toki turejo, lb patikko bet taip ir neradau modeliuko...
Atsakyti
Nieko toli ieskot nereikia, tai Stokke produktas yra kas jais ir LT prekiauja mirksiukas.gif
http://www.stokke.co...ry-concept.aspx
Atsakyti
Sveikos! drinks_cheers.gif Norėjau pasiteirauti ar kuri turit Mutsy rider pirkinių krepšį? Kokie būtų atsiliepimai? Ar verta? O gal geriau pasidairyti kažko kito vaiko daikteliams susidėti? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2011 04 04, 13:03)
Sveikos!  drinks_cheers.gif Norėjau pasiteirauti ar kuri turit Mutsy rider pirkinių krepšį? Kokie būtų atsiliepimai? Ar verta? O gal geriau pasidairyti kažko kito vaiko daikteliams susidėti? smile.gif

asmeniškai man neprireikė jokio krepšio, esu didelių rankinių mylėtoja, tai šsigijau tokią, kur su dviem dideliais skyriais - vienas man, kitas gi tarnavo leliuko daiktams susidėti, kadangi buteliukų neneudojom, tai pilnai užteko ir rankinės (pora pampersų telpa į bet kokią manau rankinę) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 04 balandžio 2011 - 13:33
QUOTE(Deganti @ 2011 04 04, 14:29)
asmeniškai man neprireikė jokio krepšio, esu didelių rankinių mylėtoja, tai šsigijau tokią, kur su dviem dideliais skyriais  - vienas man, kitas gi tarnavo leliuko daiktams susidėti, kadangi buteliukų neneudojom, tai pilnai užteko ir rankinės (pora pampersų telpa į bet kokią manau rankinę) 4u.gif

drinks_cheers.gif ir as lygiai taip pat smile.gif kaip tycia dar turejau lygiai tokios pat spalvos, kaip vezimas, tai atrodo lyg cia butu Mutsio tase thumbup.gif lotuliukas.gif irgi -vienas skyrius mazes daikteliams, kitas mano.. ir as taip pat nedaug ten tampausi..bent jau kol kas - pora pampiu, palute, merliukas, seilinukas, barskalas koks nors i vsio. gal kai paaugs vaikai, tai ir daiktu pagauses biggrin.gif bet kol kas tikrai man nereik specialios terbos kazkokios 4u.gif
Atsakyti
Oi pas mane rankinėje rakandų ir be mažylio daiktų užtenka, tai sakau, gal kažką tokio įsigyti visgi biggrin.gif Kasdienai gal ir neprireiks, bet va jei kur toliau pavažiuoti, sakau, gal visai patogu. Tik nesu čiupinėjusi šitos, ar talpi, ar patogi.. O gal geriau paieškoti tiesiog paprastos talpios tašės. g.gif
Atsakyti
As uzsisakiau butent tokia tasyte pagal vezimelio spalva. Ji labai talpi. Kai nereikia daug daiktu, galima jos ir neimti asu savim, bet kai reikia daug daiktu susideti, tikrai pravers manau. biggrin.gif
Atsakyti