Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(Jolantele- @ 2011 04 05, 17:05)
As uzsisakiau butent tokia tasyte pagal vezimelio spalva. Ji labai talpi. Kai nereikia daug daiktu, galima jos ir neimti asu savim, bet kai reikia daug daiktu susideti, tikrai pravers manau.  biggrin.gif

Jolantele iš kur užsisakinėjote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2011 04 07, 21:49)
Jolantele iš kur užsisakinėjote? smile.gif

vaikams.eu parduotuveje viska pirkom/uzsakinejom
Atsakyti
Gal yra daugiau atsiliepimu? Ar cia mazai kas turi, ar yra labai geras. kad net niekas padeveto neparduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 11:50)
Gal yra daugiau atsiliepimu? Ar cia mazai kas turi, ar yra labai geras. kad net niekas padeveto neparduoda  g.gif

Manau, kad siu vezimeliu nera labai daug. Lietuvoje manau populiaresni yra lenkiski arba garsiau zinomu firmu biggrin.gif
Pati esu macius tik 1 ar 2 tokius vezimukus mieste biggrin.gif
Be to Mutsy karietu nenusipirksi bet kurioje parduotuveje turbut
Atsakyti
O sakykit, Mutsy Urban Rider ar 4Rider sportine dalis naudojant neatrodo per siaura? Nes radau aprasyme, kad plotis tik 28 cm, atrodo tarsi butu mazoka...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 04 28, 13:11)
O sakykit, Mutsy Urban Rider ar 4Rider sportine dalis naudojant neatrodo per siaura? Nes radau aprasyme, kad plotis tik 28 cm, atrodo tarsi butu mazoka...? g.gif

kaiptai užtenka vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 04 28, 12:11)

Mums jau daugiau nei 2 metai ir [uikiai telpa, tilpom ir žiemą su kombinezonais ir užklotėliais visais 4u.gif

Mes saviškį vis dar laikom, nes pvz. labai patogu išsiruošt pėstute iki tolimesnio kokio parkelio 4u.gif
Atsakyti
as noriu naujo, tik nustebino, kad niekur ju nera, nes pvz koki Tuti parduoda net sportines dalies nepanaudoje, tai kaip suprantu ne koks tas vezimelis, o Mutsy susizavejau be galo, nors dar net nesilaukiu blush2.gif bet kaip sakoma ruosiu namu darbus biggrin.gif kolkas jis mano favoritas, bet norisi kazko daugiau suzinoti.
Deganti, o jus nuo gimimo ji naudojat? Gal galit pasidalinti patirtimi apie si vezimeli? Jei reiketu vel pirkti, ar rinktumetes vel si, ar atradote kokiu nors trukumu ir pasirinktumete kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 17:02)
as noriu naujo, tik nustebino, kad niekur ju nera, nes pvz koki Tuti parduoda net sportines dalies nepanaudoje, tai kaip suprantu ne koks tas vezimelis, o Mutsy susizavejau be galo, nors dar net nesilaukiu  blush2.gif  bet kaip sakoma ruosiu namu darbus  biggrin.gif  kolkas jis mano favoritas, bet norisi kazko daugiau suzinoti.
Deganti, o jus nuo gimimo ji naudojat? Gal galit pasidalinti patirtimi apie si vezimeli? Jei reiketu vel pirkti, ar rinktumetes vel si, ar atradote kokiu nors trukumu ir pasirinktumete kita  ax.gif

parduoda dabar ir Lietuvoj gi ji... vaikams.eu ar kazkoks toks psl. as pirkausi is vokieciu dar, nes nebuvo ju LT. naudojam nuo gimimo...esu juo patenkinta, tik kad va sunkus jis. bet jei nereiks tampyt jums arba bus galimybe masinoj pvz vaziuole laikyt, tai galit drasiai pirkt. ziema ypac jis gerai, nes jis tikras tankas thumbup.gif biggrin.gif vaziuot offrouda drasiai galima biggrin.gif dar nenaudojom sportines dalies, bet manau ji bus irgi super thumbup.gif dabar vazinejames mes auto kedutej cool.gif tik kedute reik pirkt Traveller, ji turi gulima padeti (viso 3 padetys), tai mes ant antros dabar vazinejames. apart sunkumo as daugiau minusu kol kas nematau ax.gif
Atsakyti
Na del sportinuko nuraminot smile.gif O kaip jus manot del lopsiuko, vaikutis turi gimti pacioje birzelio pradzioje, tai vasara tikrai su lopsiuku viskas bus gerai, o atsalus orams ir vaikuciui jau kiek paaugus? Koki spali lapkriti dar tilpsim? Na imkim ne pati didziausia ir ne pati maziausia vaikuti ax.gif
QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 16:02)
Deganti, o jus nuo gimimo ji naudojat? Gal galit pasidalinti patirtimi apie si vezimeli? Jei reiketu vel pirkti, ar rinktumetes vel si, ar atradote kokiu nors trukumu ir pasirinktumete kita  ax.gif

Man irgi idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 28 balandžio 2011 - 16:38
QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 16:02)

Būtent taip, šį vežimą parsivežėm iš kelionės po Estiją, kai dar buvau tik ketvirtą ar penktą mėnesį nėščia, užsukom į supermarketą saldainių, o ten šalia mažyliams parduotuvė, vyrą tiesiog sužavėjo traktoriniai ratai, juk Urban Rider galiniai ratai atsikabina ir sukasi kaip traktoriaus, o mane užkabino spalva, na ir apsisprendėm per kelias minutes, susipirkom visas dalis ir nei karto nepasigailėjau, nors gyvenam penktam aukšte, bet vežimas puikiai telpa bagažinėj, laikydavom tik rėmą, o lopšį ar vėliau autokėdute, mūsiškė ir traveller variantas, nusinešdavom, su sportine dalim telpa visas. Vienintelis trūkumas, kad sunkus, bet kai nenešioji jo, tai atperka nuostabi amortizacija, pravažiavimas bet kur, bet kokiu oru, patogus vaikui, nes minkštai sliuogia, o nesikrato pajutęs kiekvieną akmenuką. Buvau įsigijus skėtuką - pardaviau, nes nervino, kad neužlipa mūsų šaligatvių borteliais, o su šitu jokių problemų, žiemą išvis nepamainomas, todėl aš asmeniškai įsimylėjus Mutsy, turiu ir maitinimo kėdutę, skėtukas ir buvo jų, labai fainas, tik sakau, turint didelį jį naudojau per retai, dažniau rinkdavomės didesnį, net ir į prekybcentrį puikiai įvairuoja, nusipirkus esu pirkinių krepšį, tad apsiprekinam be papildomų važimukų ar krepšių. Šiaip ir mieste su juo jaučiuosi gana saugi, nes rieda gerai, greitai užsikelia bordiūrais, tad tas dydis man suteikė papildomą saugumo jausmą. Mano mažius gimė gruodį, tad lopšį naudojom iki kovo, atšilus persėdom į kėdutę, labai patogu joje nuvažiuojam iš taško A į B, kėdutė lengvai tvirtinasi, net man kuri technikoj autsaideris, tada leliuką su kėdute ant rėmo ir važinėjamės, liepos mėnesį kaip tik priaugom (maniškis toks labai kruopa) sportinę dalį, man ji gana patogi ir plati, ir atsilenkia pakankamai, ją naudojam va jau trečia vasarą, beja vežimas visiškai nenusidrožė, lengvai skalbiama ta sportinė dalis, nieks per tiek laiko neilūžo, nei iro, rankena mūsų odinė, ta ir ir patogiau nei kitas variantas, čia jau mus pardavėja paprotino. Kai įvaldai tą vežimą nieko kito nesinori, man net keista kai maos vos pavažinėja perka parduoda, perka parduoda, nes mums tokia mintis nėra kilus.

Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2011 04 28, 16:34)
Na del sportinuko nuraminot smile.gif O kaip jus manot del lopsiuko, vaikutis turi gimti pacioje birzelio pradzioje, tai vasara tikrai su lopsiuku viskas bus gerai, o atsalus orams ir vaikuciui jau kiek paaugus? Koki spali lapkriti dar tilpsim? Na imkim ne pati didziausia ir ne pati maziausia vaikuti  ax.gif

Nežinau kaip Jūsiškis, bet mano abu vaikai nuo ketvirto mėnesio kai susidomėjo aplinka į jokį lopšį nebesigulė, migdydavau lovytėj, o laukas liko pasivažinėjimams ir nusnaudimui retkarčiais ax.gif
Atsakyti
del lopsio, tai nera jis toks jau labai didelis..mano kai lele prie kruopu irgi, tai ir dabar tilptu...bet su zieminiu kombiu tai jau jauciu vos vos g.gif riba jau tokia butu...tai va ,jei leliukas bus didesnis...tai manau netilptu ilgai g.gif tai jei gims vasara...ziema kazin ar lopsys jau gerai...ale tada jau i sportine galima kisti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2011 04 28, 17:37)
Nežinau kaip Jūsiškis, bet mano abu vaikai nuo ketvirto mėnesio kai susidomėjo aplinka į jokį lopšį nebesigulė, migdydavau lovytėj, o laukas liko pasivažinėjimams ir nusnaudimui retkarčiais  ax.gif

manoji puikiai lauke miega autodekej 4u.gif
Atsakyti