Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti g.gif . nesuprantu... ir pasiula tokia menka. gal jie persiduoda iš rankų į rankas? biggrin.gif
Papildyta:
ps turiu omeny devėtus
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 05 27, 11:15)
teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti  g.gif . nesuprantu... ir pasiula tokia menka. gal jie persiduoda iš rankų į rankas?  biggrin.gif
Papildyta:
ps turiu omeny devėtus

na devetu daug nera, nes LT jais prekiaut pradejo tik siemet praktiskai 4u.gif o siaip daug ju ir nebuvo LT..ir kas turi,tai neparduoda,nes geri labai biggrin.gif
o apziuret galit nuvaziave i vaikams.eu 4u.gif
Atsakyti
na taip , apžiurėt galima tik vilniuje. taip man pasakė kotrynoj
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 05 27, 14:29)
na taip , apžiurėt galima tik vilniuje. taip man pasakė kotrynoj

tai kad vaikams.eu parduotuves ne tik vilniuj 4u.gif ir cia kotryna kaip supranu nei prie ko g.gif
Atsakyti
Kai pries koki menesiuka buvau Kotrynoje Viniuje, tai turejo ir jie kelis Mutsy vezimukus, bet siaip visa kolekcija turi Centriukas (vaikams.eu) ax.gif
Atsakyti
Balandzio gale isigyjom Mutsy urban rider vezimuka,buvo mano svajone,dabar vat stovi namie 4dideles dezes blush2.gif liko sulaukt tik maziuko smile.gif o pirkom pas vaikams.eu gan didelis pasirinkimas ir spalvu labai daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhannulka: 28 gegužės 2011 - 19:35
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 20:34)
Balandzio gale isigyjom Mutsy urban rider vezimuka,buvo mano svajone,dabar vat stovi namie 4dideles dezes  blush2.gif  liko sulaukt tik maziuko  smile.gif  o pirkom pas vaikams.eu gan didelis pasirinkimas ir spalvu labai daug  g.gif

kokia spalva pagriebet? bigsmile.gif ir kiek viso sumokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 28 gegužės 2011 - 19:37
QUOTE(Fea @ 2011 05 28, 19:37)
kokia spalva pagriebet? bigsmile.gif ir kiek viso sumokejot?

mes paemem TEAM GREEN spalva,paemem iskart visas 3dalys ir dar papildomai emiau tase,uzklota kojytem prie sportines dalies,apsaugas nuo lietaus ir nuo uodu lopsiukuj ir sportiniam,tai uz viska sumokejom 2450Lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhannulka: 28 gegužės 2011 - 20:10
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 21:07)
mes paemem TEAM GREEN spalva,paemem iskart visas 3dalys ir dar papildomai emiau tase,uzklota kojytem prie sportines dalies,apsaugas nuo lietaus ir nuo uodu lopsiukuj ir sportiniam,tai uz viska sumokejom 2450Lt  blush2.gif

tai dar labai normaliai thumbup.gif o lietaus ir uodu apsauga sportinei daliai - ji universali,ar originali? nes as esu buvus pries kelis men,tai lietaus apsauga jie tik tokia universalia turejo...pliurza tokia kazkokia pasirode man doh.gif neemiau cool.gif
Atsakyti
na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai...
dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 22:32)
na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai...
dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga  g.gif

lopsiukui as turejau....o kedutei tai man nereikia kazkaip...nors as siuo metu butent su ja vazineju,ant vaziuokles uzsidejus..ale kai vasara,tai orai geri...kazkaip nepasigendu. o sportinuka labiau ziema jauciu naudosiu,ar jau rudeni..tai va reik tos apsaugos.. o kiek ji kainavo? nes jei 30lt,tai mano galva ten universali skaitos g.gif
Atsakyti
Po 30 lt kainuoja originalios mutsy apsaugos nuo lietaus. 4u.gif
Atsakyti