Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego Pliko P3 ar Chicco CT trio

QUOTE(bambule @ 2007 08 27, 08:41)
Taip chicco S3 nepalyginamai maloniau vaziuoja uz ct.01, taciau s3 nera pilnos gulejimo apdeties, tik ilsejimosi padetis. Maniske kai miega vezime tai atrodo kad pusiau sedom miega vezime nors ir rodos tas kampas neaukstas 20-30 laipsniu. O Peg perego man nepatinka kad ju rankenos nesilanksto, nera patogaus priejimo prie pirkiniu krepsio.. nu man jie kazkaip visiskai ne prie sirdies ir gyvenime nepirkciuau peg perego... smile.gif

o mes ct01 sportinuko viso gal 3 kart naudojom pilnai gulima padeti smile.gif manajam nepatinka taip miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 08 27, 08:41)
Taip chicco S3 nepalyginamai maloniau vaziuoja uz ct.01, taciau s3 nera pilnos gulejimo apdeties, tik ilsejimosi padetis. Maniske kai miega vezime tai atrodo kad pusiau sedom miega vezime nors ir rodos tas kampas neaukstas 20-30 laipsniu. O Peg perego man nepatinka kad ju rankenos nesilanksto, nera patogaus priejimo prie pirkiniu krepsio.. nu man jie kazkaip visiskai ne prie sirdies ir gyvenime nepirkciuau peg perego... smile.gif

o del ko reikia kad rankenos lankstytus?arba del krepsio? g.gif svarbu kad vaikui butu patogu,nes pilnai gulima padetis yra thumbup.gif(vaiko nekrato,kaip chiccai) ,kad paciai butu malonu vesti (o ne lipti ant ratu,cia as apie chicco) O del pirkiniu krepsio,cia gi NE pirkiniams skirtas krepsis schmoll.gif o vaiko butiniausiems daiktams thumbup.gif
as tik pegperego pirkciau ir antram vaikui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
taip drasiai sakau ,nes abu isbandziau,o ne stumdziau parduotuveje lotuliukas.gif
parduotuveje je visi gerai vazioja,ypac be vaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 26, 22:47)
vat cia kaip kam. man kabinos kojos pirma diena, bet paskuj kazkaip pripratau biski labiau suglaust jas einant biggrin.gif ir nieko - nesikabina visiskai... o del kratymo... daug vaikstant - taip, jaucias nepatogumas. su s3 pvz lyginant - labai jau purto... ale kai ipranti tai gerai biggrin.gif

del to peg perego ir geriau thumbup.gif ,kad pripratinet nereikia doh.gif .Ir taip nekrato kaip chicco schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Na peg perego nebandziau tad nezinau, bet teko girdeti kad vezimuko amortizaciaj geresne nei chicco smile.gif reiktu isbandyt abu tada butu aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 08 28, 12:09)
Na peg perego nebandziau tad nezinau, bet teko girdeti kad vezimuko amortizaciaj geresne nei chicco smile.gif reiktu isbandyt abu tada butu aisku  4u.gif

drinks_cheers.gif butinai reik isbandyti,nes kitaip nesuprasi.Kai zmogus nusiperka viena vezima pripranta prie jo ir gerai buna jam,nes atrodo kad visi vienodai rieda.As tai jau isbandzius dauk vezimu,bet likau tik prie pegperego,nors chicco grazus man ir toks buvo mano pirmutinis po lopsinio tik savaite laiko,paskui turejau loola,man jis labaiii grazusssssssssss,+kad vaika gali vesti isave,bet minusas sunkus kaip karve,nepatogu ji paimti su vaiku(nesti laiptais) ir nevazioja atgal,vsio tokio irgi niekada nepirksiu,ir stumiasi irgi taip sau schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif uzmirsau parasyti, kad super tai kad peg peregose rankeno silginasi, labai aktualu tai mums, nes as pati maza vyras aukstas, tai ir reguliuojame kiekvienas sau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
del patogumo vaikui vezime...nu nzn, manajam patogu ct01... nesipurto nes nevazinejam lauke praltiskai, ir jei lauke - tik geru keliu gaunas taip smile.gif uztat man tas kratymasis nera minusas smile.gif kas po lauka daug vaiksto - taip, jau reiktu ziuret rimciau smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2007 08 28, 03:31)
del to peg perego ir geriau  thumbup.gif ,kad pripratinet nereikia doh.gif .Ir taip nekrato kaip chicco schmoll.gif  tongue.gif

na, man vienos dienos tereikejo priprast biggrin.gif negiriu kad geras dalykas aplamai, man geras, kitos jau tegu renkas biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2007 08 31, 16:48)
biggrin.gif uzmirsau parasyti, kad super tai kad peg peregose rankeno silginasi, labai aktualu tai mums, nes as pati maza  vyras aukstas, tai ir reguliuojame kiekvienas sau  biggrin.gif  thumbup.gif

mes kai abu spingalietai, tai ner privalumas biggrin.gif
Atsakyti
Na mes su vyru irgi zemi, tad rankenu aukstu mum nereik smile.gif man peg pergo negrazus dizainas, as vien del to nepirkciau sios firmos vezimuko 4u.gif
Papildyta:
Nes jeigu man nepatinka tai tiesa sakant man net nelabai ir idomu visa kita... lygiai taip pat nepirkciau nei Jane, nei Emmaljunga, nei Hauck... vezimeliu tongue.gif man prie sirdies siuo emtu tik 2 firmos: Chicco ir Bebe confort smile.gif na kiekvienas rjuk renkasi pagal save ir sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 09 02, 11:29)
Na mes su vyru irgi zemi, tad rankenu aukstu mum nereik smile.gif man peg pergo negrazus dizainas, as vien del to nepirkciau sios firmos vezimuko  4u.gif
Papildyta:
Nes jeigu man nepatinka tai tiesa sakant man net nelabai ir idomu visa kita... lygiai taip pat nepirkciau nei Jane, nei Emmaljunga, nei Hauck... vezimeliu tongue.gif man prie sirdies siuo emtu tik 2 firmos: Chicco ir Bebe confort smile.gif na kiekvienas rjuk renkasi pagal save ir sau biggrin.gif

o man peg perego dizainas superinis bigsmile.gif toks klasikinis ir kvepia prabanga, nera lysniu kiseniu , issisokinejimu biggrin.gif ir pribumbasu nereikalingu, labai man jie praktiskai pagaminti ir grazus, tokie solidus tongue.gif
o bebe comfortai tai tik kai kurie grazus, o kas is to grozio kad juose jokio patogumo schmoll.gif blush2.gif
turejau visus 3 ir zinau mirksiukas.gif
o kas turi viena isvajota ir kitu nebande tai zinoma ,kad tas vienintelis ir bus geras mirksiukas.gif
nes jai buciau turejus koki haucka vieninteli tai ir tas butu super vezimas, bet kai pabandai su ppg , kaip sakant brangiu ir kokybisku tai su kitais jau nesinori prasideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2007 03 11, 17:34)
peg perego pliko p3 ar chicco ct01 ? Būtų įdomu sužinoti mamyčių nuomones apie šiuos vežimėlius: kuris geresnis, vieno ar kito privalumai ir trūkumai. Iš anksto dėkoju už visus pasisakymus ir visas nuomones  mirksiukas.gif
chicco ct01 trio

user posted image

peg perego pliko p3

user posted image

Sveikos mamytes, stai ir as parasysiu savo atsiliepima. smile.gif Ilgai sia tema svarsciau, ar geriau chicco ar Peg perego. Siaip kol nusipirkom vezima, apvaziavom labai daug. Naujo neipirkom, o devetu bukle patikekit ne kokia, atrodo, kad vienu vezimu 6 vaikai uzauginti. doh.gif Po ilgu ieskojimu nusipirkom Peg perego P3, as bent jau kol kas juo labai patenkinta, atrodo siltas lopsiukas, dar su papildomu ciuzinuku, ir bukle superine (kaip deveto), manevringas atrodo, ir lengvas, kas man yra labai aktualu. Tai va, negaliu atsidziaugti, kad suradau zmogu, kuris veza is uzsienio vezimukus, jau kelioms draugems besilaukiancios ji prirodziau. bigsmile.gif Siaip buvau nusiziurejus Chicco, bet kai nuvaziavom su MB, tai issirinkom pati mieliausia is visos kruvos vezimu. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man irgi abu sie vezimeliai patinka, ir negaliu issirinkti. kam idomu cia yra vezimeliu aprasymai (tik vienas rusiskas)
Chicco.
Peg Perego

matom, kad chicco lopsys yra didesnis, medziagos jo geresnes, svoris ju panasus. tik Peg Perego tikrai del amortizatoriu geresnis.
tai kuri pasirinkti? g.gif
kol kas linkstu link Chicco. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 12 13, 17:35)
sveikutes  4u.gif
man irgi abu sie vezimeliai patinka, ir negaliu issirinkti. kam idomu cia yra vezimeliu aprasymai (tik vienas rusiskas)
Chicco.
Peg Perego

matom, kad chicco lopsys yra didesnis, medziagos jo geresnes, svoris ju panasus. tik Peg Perego tikrai del amortizatoriu geresnis.
tai kuri pasirinkti?  g.gif 
kol kas linkstu link Chicco. unsure.gif

na ziurek kas tau prie sirdies mirksiukas.gif siaip peg perego kaip vezimas yra kur kas kokybiskesnis ax.gif mirksiukas.gif nes ir kainu skirtumas yra,bet man pvz geram daiktui negaila,negu mamos pagaili po to po puses metu perka vel nauja,nes tai tas suluzo tai anas doh.gif (cia as turejau omeny siaip pygius vezimus)
bet kai teko tureti abu,tai man ir taip aisku kas geriau....
na bet spresti tau paciai 4u.gif
Atsakyti