Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego Pliko P3 ar Chicco CT trio

doh.gif visai jau as pasimetus. Nemaniau kad bus taip sunku issirinkt. Bet kazkaip Chicco mielesnis wub.gif
Atsakyti
O mes nusipirkome Peg Perego Pliko P3 Completo. Man tikrai ju dizainas buvo grazesnis nei chicco. O kaip vazinesis lauke, suzinosim jau rytoj lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal galit ka pasakyti apie Chicco for me? nes ir svarstau ar chicco ar ppg hm:
Atsakyti
Abeji tiek peg pereg tiek chicco superiniai vezimeliai, cia manau daug nereikia galvoti.. smile.gif nueik i babymarket.lt ar kita koki psl. ir manau rasi issamius palyginimus peg pereg ir chicco + dar nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos seniai jau isgyjau Ppg pliko p3, na ka galiu pasakyti, nera super manevringas, o dabar mastau kaip bus vasara, nes visas remas juodas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
mano pora draugiu irgi vazinejasi pliko p3 jau kokia puse metu.. Na tai isties puikus, amnevringas sketukas, gali vezti vaika iki 25 kg svorio.. retas sketukas ta gali.. smile.gif bent jau rekomenduojama.. Aisku jis tikrai nera pigus, bet galima psizvalgyti kokiam vaiku mieste senesnes kolekcijos nauja modeli - tai tikrai gausis pigiau keliais simtais, o skiriasi tik spalva
Atsakyti
Gal kas pastaruoju metu isigijo Peg Perego ir gali parasyt savo ispudzius? Perskaiciau kas sitoj temukej parasyta, bet dauguma pasisakymu jau gana seni, vezimeliai tikriausiai nuo pirmu pasisakymu nemazai patobulejo. Mes dabar ieskom savo mazajai vezimelio ir siandien parduotuvej labai gyre Peg Perego. Bet man labai negirdeta firma, todel sunku pasitiket... ax.gif
Atsakyti
Per Perego firma labai zinoma ir gerai vertinama, todel del jos gali neabejoti..mano vieni draugai nesenai pirko Peg Perego vezimeli stai toki , tai kiek klausiau sake labai patenkinti kol kas... tik gailejosi, kad siek tiek nepalauke, nes toks vezimelis sake smarkiai papigo paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
Aš turiu pliko p3, tikrai puikus vežimėlis, man jis nepakartojamas, tikrai dar kartą rinkčiausi būtent jį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano dauguma draugiu pirko pliko p3.. vezimas manevringas, kompaktiskas, bet yra is brangesniu, reiketu pabandyti pagaudyti pasiulymus internete, tas pats babymarketas ismeta vis nuolaidu.. reik tiketis, kad ir keiciantis kolekcijoms, senosioms bus pasiulyta nuolaidu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2009 09 10, 21:18)
Gal kas pastaruoju metu isigijo Peg Perego ir gali parasyt savo ispudzius? Perskaiciau kas sitoj temukej parasyta, bet dauguma pasisakymu jau gana seni, vezimeliai tikriausiai nuo pirmu pasisakymu nemazai patobulejo. Mes dabar ieskom savo mazajai vezimelio ir siandien parduotuvej labai gyre Peg Perego. Bet man labai negirdeta firma, todel sunku pasitiket...  ax.gif

Dėl firmos patikimumo - tai gerai žinoma, populiari ir gerą vardą kokybės atžvilgiu turinti kompanija. Jų vežimai yra priskiriami prestižinių produktų kategorijai. Taip kad pasitikėti tai tikrai gali drąsiai.
O dėl palyginimų su Chicco - jie jau daug metų tarpusavyje konkuruoja, Chicco -pigesni, bet Peg Perego turi daugiau "navarotų": kai kurių skėtukų modeliai turi keičiamą sėdimosios dalies kryptį, ratukų sukinėjimosi valdymas kai kuriuose ant rėmo ir tt. Siūlyčiau dar palyginti ištiestos sėdimosios dalies dydį bei išsitiesimo kampą - galimas variantas, kad Peg Perego didesnis plotas ir lygesnis pagrindas. Be to, Peg Perego lopšiai nesiaurėja į galą - kitose temose skaičiau, kad tai irgi aktualu kai kam. Taip pat, kalbant apie lopšius, PegPerego gali suptis pastatytas ant žemės, Chicco - ne.
Atsakyti
aš peg perego rinkčiausi, ką turim jų, esame patenkinti smile.gif
Atsakyti