Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

sveiki 4u.gif vaikui pasas eina i pabaiga, tad nutarem pasidaryt nauja, vaikams kaip ir priklauso nuolaidos, bet.....kadangi pasas DAR nepasibaiges, tad jokios nuolaidos netaikomos.Absurdas, o jei išvažiuojant i kelione jis begalios tik puse men doh.gif niekam nesvarbu doh.gif doh.gif mokejom pilna kaina, čia Lietuva..... mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, gal kas žinot, keliaujant ES, ar yra reikalavimas, kiek turi galioti pasas?
vaikų pasai ir tiap tik porai metų daromi, o keliausim, kai jų galiojimas bus nepilni 6 mėn - tai negi keist? doh.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai suprantu, kad reikia turėti tapatybės kortelę. Aš turiu pasą ir man ta kortelė visai nereikalinga. Juk su pasu gali keliauti po visą pasaulį, o tapatybės kortelė galioja ne visur.
Atsakyti
Aš tai turiu ir pasą ir asmens tapatybės kortelę. Kortlę naudoju dažniau, nes ją visur nešiojuos piniginėje. Tik kartais keliaujant oro uoste į ją kreivai pažiūri, bet vistiek praleidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 09, 13:17)
Aš tai nelabai suprantu, kad reikia turėti tapatybės kortelę. Aš turiu pasą ir man ta kortelė visai nereikalinga. Juk su pasu gali keliauti po visą pasaulį, o tapatybės kortelė galioja ne visur.

Buvo įstatymas, kad pagrindinis asmens dokumentas yra kortelė, o pasas tik kelionėms ir šiaip turėt. Neturint kortelės paso nedarydavo. Dabar, jei gerai pamenu, tvarką pakeitė ir dokumentus sulygino, kainas pakeitė taip, kad nieks paso šiaip sau nedarytų. Kortelė 30Lt, pasas 150Lt.
Kortelę patogu visur su savim piniginėj nešiotis.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2011 07 10, 12:28)
Buvo įstatymas, kad pagrindinis asmens dokumentas yra kortelė, o pasas tik kelionėms ir šiaip turėt. Neturint kortelės paso nedarydavo. Dabar, jei gerai pamenu, tvarką pakeitė ir dokumentus sulygino, kainas pakeitė taip, kad nieks paso šiaip sau nedarytų. Kortelė 30Lt, pasas 150Lt.
Kortelę patogu visur su savim piniginėj nešiotis.

taip šitą tvarką jau pakeitė, mes nespėjome, reikėjo darytis pasus vizoms, bet taip kaina ir tuomet jau buvo "gera", ypač tai,kad privaloma tvarka abu dokumentus turėjom darytis vien dėl pasų, gerai, kad dar vaikams abiejų dokumentų nereikalavo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 10, 15:30)
taip šitą tvarką jau pakeitė, mes nespėjome, reikėjo darytis pasus vizoms, bet taip kaina ir tuomet jau buvo "gera", ypač tai,kad privaloma tvarka abu dokumentus turėjom darytis vien dėl pasų, gerai, kad dar vaikams abiejų dokumentų nereikalavo  biggrin.gif  doh.gif

As irgi i ta nauja tvarka nebespejau pries metus laiko po santuokos keiciau dokumentus, tai buvo privaloma darytis dar plius ir kortele kurios kaina buvo 80lt ,o pasa 100lt. o kortele man visiskai nereikalinga.
Atsakyti
Sveiki, noriu sūnui asmens tapatybės kortelę padaryti, gal galėtumėt, kas darę, pasakyti, kokių dokumentų reikia, kad nereikėtų kelis kartus ten eiti. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaLaura @ 2011 09 05, 21:11)
Sveiki, noriu sūnui asmens tapatybės kortelę padaryti, gal galėtumėt, kas darę, pasakyti, kokių dokumentų reikia, kad nereikėtų kelis kartus ten eiti. Labai ačiū  4u.gif

Reikia turėti savo asmens tapatypės dokumentą ir vaiko(jei toks jau buvo jam darytas)asmens dokumentą.Jei vaikui dokumentas daromas pirmą kart,tai tada turbūt reikia turėti jo gimimo liudijimą.
Šiandien kaip tik dukroms užsakinėjau pasus-labai patiko naujoji tvarka-viskas greit ir vietoj-per dvidešimt minučių apsisukom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 09 05, 21:20)
Reikia turėti savo asmens tapatypės dokumentą ir vaiko(jei toks jau buvo jam darytas)asmens dokumentą.Jei vaikui dokumentas daromas pirmą kart,tai tada turbūt reikia turėti jo gimimo liudijimą.
Šiandien kaip tik dukroms užsakinėjau pasus-labai patiko naujoji tvarka-viskas greit ir vietoj-per dvidešimt minučių apsisukom thumbup.gif

Labai ačiū, o į banką nereikia pirma eiti susimokėti, ar vietoj galima?
Atsakyti
QUOTE(ZaLaura @ 2011 09 06, 09:10)

jŪs pasiskambinkit, ir susižinosit 4u.gif
Vilniuj galima kortele berods, o grynais ne, jei gerai prisimenu, bet ir mokestis už tai papildomas yra.
Atsakyti
QUOTE(ZaLaura @ 2011 09 06, 10:10)

MV mokėjo ten pat, bet tik kortele, grynais negalima
Atsakyti