Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

QUOTE(mama24/7 @ 2012 04 18, 15:42)
Taip pat kaip ir suaugusiam- bendra tvarka per vieną mėnesį, skubos per 5dd.arba per 1dd.  4u.gif

Gal kas parasytu is patirties. Bendra tvarka per menesi ATK gamina teoriskai, o praktiskai gal kazkiek trumpiau? ax.gif Realiai mum reikia po poros savaiciu, tai gal yra tikimybe, kad padarys anksciau, nes permoket nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 09, 14:17)
Aš tai nelabai suprantu, kad reikia turėti tapatybės kortelę. Aš turiu pasą ir man ta kortelė visai nereikalinga. Juk su pasu gali keliauti po visą pasaulį, o tapatybės kortelė galioja ne visur.

Įdomu, kelionei į Norvegiją pakaks ATK ar reikia paso?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 07 11, 21:24)
Įdomu, kelionei į Norvegiją pakaks ATK ar reikia paso?

Tinka ir ATK... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 11, 17:26)
Gal kas parasytu is patirties. Bendra tvarka per menesi ATK gamina teoriskai, o praktiskai gal kazkiek trumpiau? ax.gif Realiai mum reikia po poros savaiciu, tai gal yra tikimybe, kad padarys anksciau, nes permoket nesinori.

Rizikuoti neverta, praktiškai kažkur būna per trys savaites (bent man taip aiškino migracijoje)... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 11, 16:26)

Galima pasitikrinti internete https://www.dokumentai.lt/data/

Dukros pasa pasiemiau po 2 su puse savaiciu, internete paziurejau kad jau pagamintas, tai ir nukeliavau pasiimti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 07 12, 07:40)
Tinka ir ATK... 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
nepavyksta rasti informacijos apie ATK galiojimą. Kažkur radau, kad ATK ( ar pasą) darė mažiukui, galiojo - 2 metus, kai vėliau darė - galiojo 5 metus. Tai klausimas kokiam vaikui koks ATK/ paso galiojimo laikas?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2012 08 01, 07:01)
Sveiki,
nepavyksta rasti informacijos  apie ATK galiojimą. Kažkur radau, kad ATK ( ar pasą) darė mažiukui, galiojo - 2 metus, kai vėliau darė - galiojo 5 metus. Tai klausimas kokiam vaikui koks ATK/ paso galiojimo laikas?

Galiojimo data yra ant ATK, po eilutes ATK Numeris.
Atsakyti
turiu klausima :
pasa turetu padaryti 23d. (per viena menesi ) o 24 jau maximum tureciau ji turet.
kolkas jis dar nepadarytas. jei jie veluos-nuplauks kelione. ar teisiskai kazkaip turiu teise reikalaut to iki 23d?
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 19, 22:53)
turiu klausima :
pasa turetu padaryti 23d. (per viena menesi ) o 24 jau maximum tureciau ji turet.
kolkas jis dar nepadarytas. jei jie veluos-nuplauks kelione. ar teisiskai kazkaip turiu teise reikalaut to iki 23d?

Gal paso istatymas pades? http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=154663 ". "Įgaliota institucija pasą išduoda ar pakeičia ne vėliau kaip per vieną mėnesį nuo dokumentų gavimo dienos."
Atsakyti
Aš tai kai atėjau atsimt paso ir ID naujų, viena diena anksčiau nei mėnesis sukako, tai atidavė tik pasą, o ID dar tebebuvo kitame mieste, ir atidavė 3 dienas vėlavę, todėl nerizikuočiau tikėtis, kad padarys anksčiau, geriau iš anksto rūpintis tokiais dalykais arba skubos tvarka darytis smile.gif .
Atsakyti
Gal žinote kaip yra su mažųjų pasais, maniškiui 2 metukai, rytoj važiuosiu paso daryti, bet tik dabar prisiminiau, kad ir nuotrauką reikia atsivežti doh.gif Ar nuotrauka gali būti iškirpta iš paprsatos nuotraukos ar reikia iš fotoatelje? Į pasų poskirį mažojo nesivešiu, todėl ten neišeis nufotografuoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina, kaip padaryti pasa kudikiui? Tiksliau kaip del nuotraukos? Ar reikia veztis kudiki i migracijos tarnyba? Ar patiems fotografuoti? Jeigu taip, tai kokie reikalavimai ie pan.
Atsakyti