Kito vaikučio - stomatitas padėjo pamiršti, nes negalėjo į burnytę įsidėti
Vieno vaikučio čiulptuką pelytė išsinešė,
Oi as tai dziaugiuosi
mano berniukas soskes jau nuo 9menesiu nebeima
,prasidejo sloga kai buvo 9menesiu ir su soske uzmigti negalejo isspjaudavo tad paemiau ir padejau i sekcija ir jus pamanykite isgijome is tos slogos ir apie soske net minciu nebuvo,oi as esu laiminga,nes tikrai yra sunku atpratinti vaika
10 men atimti toki dziaugsma yra ziauru
mes bandysim sulaukti metuku ir tada mesim soske i sali
o mes isvis nedavem ciulptuko ir nereikejo, tad ir atpratint nera nuo ko
maziuke gimus neime soskiuko,bet velaiu teko jauji duoti,ka dramesne butu,sakyciau ankstti tokioamziau satpratinti
QUOTE(snekute @ 2007 12 09, 19:33)
Tai jus tikrai saunuoliai kad be ciulptuko gyvenat
O musu sunelis nuo pat gimimo ciulptuko neeme
kiek ju as tik nebandziau jam duoti
niekaip neimdavo....tai vat taip...
QUOTE(AlionaG @ 2007 12 10, 17:51)
O musu sunelis nuo pat gimimo ciulptuko neeme
kiek ju as tik nebandziau jam duoti
niekaip neimdavo....tai vat taip... 
Tavo lelius galramus ir jam nereikia,musu ir nei nuo gimimo,bet teko pripratinti,pavargus buvau nuo jos zirzimo
QUOTE(sirdute @ 2007 07 30, 10:52)
As jau rasiau kitam poste, kad taikiau ziauru matoda, bet pati efektyviausia - paprasciausiai atemiau viena diena ir nedaviau. na, klyke ji 2 vakarus po 30min, teko paknteti, o dabar nera jokiu problemu, pazirzia, paglostau ir uzmiega. Kietoms mamoms atrodo, kad tai labai ziauru vaikucio atzvilgiu, bet jei jau pradedi si metoda taikyti, tai geriau nesustok - arba visai nepradek, arba kentek nors ir 1.5h verkima, nes po to vaikas pagalvos, kad jei paklyks, gaus ko nori ir toliau vis ilgiau klyks. Sekmes!!!
Žiauriai, netgi laaabai
O sūnus nuo gimimo be čiulptuko, neėmė jokio, kai įdėdavai burnon, tai pradėdavo rėkti,
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 11, 14:34)
Tavo lelius galramus ir jam nereikia,musu ir nei nuo gimimo,bet teko pripratinti,pavargus buvau nuo jos zirzimo 
O mano mazajai, tai nesuprasi ar jai reikia ar ne
O mes prieš geras dvi savaites "pametem"
.Tiesiog vieną dieną pastebėjau,kad sėkmingai gali be jos gyvent,be verksmų ramiai užmigo pietmiegio,tai nusprendžiau ir vakare nebeduot
,na pirmus du vakarus nerami buvo,mačiau,kad trūksta,bet nu galvoju,jei labai verks-nusileisiu...bet,kad verksmų nebuvo...pakniurzėjo,pakniurzėjo ir užmigo.Tai taip ir pamiršom