Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko ? 2 dalis

Sveikos mamytes, kurios norite atpratinti mazyli nuo ciulptuko. Mano mazoji buvo prisirisusi prie ciulptuko, kaip reta. Ir kai eidavo miegoti ju turedavo buti 2: vienas burnytei, kitas rankytei. Pirmiausia nabeduodavau diena, tiesiog paslepdavau ir gan nesunkiai pradejome be jo issiversti. Paskui einant miegoti pradejau duoti tik viena, kuri paaiskinau gyvena lovyteje ir diena jos is ten iskrapstyti - nevalia. Bet mazos rankytes po keliu savaiciu nesusilaike ir diena is ten ciulptuka iskrapste. Zaide ir taip nukyso, kad negalejome rasti. Tad teko mazajai susitaikyti su ta mintimi, kad pati pamete. Uzmigo nesunkiai, bet nakti nubudo ir kartu su manimi pusantros valandos bande ieskoti, kol vel uzmigo. nuo antros nakties jokiu problemu.[FONT=Courier][SIZE=7]
Atsakyti
mes tai tuti galvojom kad pametem... kaip tik per velines, tai buvo sventines dienos ir nebuvo kur kito nusipirkt... po to po poros dienu radau ji, bet taip ir nebedviau, tai jau savaite sekmingai be tucio... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuxa @ 2007 11 01, 11:47)
as i ciulptuka su svirkstu prileidau citrinu sulciu jam ciulpant pasidare rugstu rodo man ir sako fui,o as sakau turbut sugedo nezinau kita diena vel tas pats  sugedo ir tada abu ismetem viskas  biggrin.gif

Reiks ir man kazka panasaus sugalvot nes jau berniokas namazas 2.4m o vis dar nakciai ciulptuko reikalauja ir niekaip neatpratinam
Atsakyti
Praėjus porai dienų po sūnaus antrojo gimtadienio, čiulptukas ėme ir suplyšo. Padėjom į lentyną ir pradėjom miegoti be jo. Net nesitikėjau, kad atpratinti bus taip lengva. Nes kiek žinau ir prisimenu, mano tėvams teko įdėti daug pastangų, kol aš, jau trejų metų mergaitė, atsisveikinau su čiulptuku. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums ciulptuko tai net neprireike, labai tuo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 11 12, 13:10-->
QUOTE(giedruze wink.gif @ 2007 11 12, 13:10)
Reiks ir man kazka panasaus sugalvot nes jau berniokas namazas 2.4m o vis dar nakciai ciulptuko reikalauja ir niekaip neatpratinam

musu vaikiukai gime ta pacia diena,mum irgi reik tik miegant,vis praso,bet manau pats atsisakys kai ateis laikas.
Atsakyti
as labai dziaugiuosi kad jau menuo be tiutes mano zuikis.... o atprato taip: darzelyje per pietus nereikejo,bet tik gryzus namo rekdavo kutiu tiuti (kur tu tiuti biggrin.gif ) o viena diena paemiau ir nedaviau. Viena nakti miegojo neramiai,vis ieskojo po pagalve,bet nerado ir nebereikejo.Antra naktis kuo puikiausia buvo ! 4u.gif O vat antram vaikuciuj ,jeigu turesiu,planuoju isvis neduoti tiutes 4u.gif
Atsakyti
Mums ir dieną nereikia čiulptuko, o va naktį - reikalingas blink.gif Jau reiktų kažkaip ir mums atprast ax.gif
Atsakyti
nors mes dar mazutes bet jau galvoju apie soskytes atpratinima nes ji labai prie jos pripratusi visur su ja ir pabandyk tik atimti.
Atsakyti
mano maziukei ciulptuko reikedavo tik kai eidavo miegoti Kai jai suejo 1 m nedaviau kelis miegus ciulptuko ir uzmigdavo be jo TAi taip savaime ir atprato
Atsakyti
Maniškė visada tik priš miegą čiulpia, na ir miegodama, jei nepameta. O šiaip jos dienom nereikia. Reiks tuoj bandyt ir prieš miegą neduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kribuk: 27 lapkričio 2007 - 15:21
maniskiui soskes reikedavo kad padetu uzmigti, bet kai suejo 1,3 pastebejau kad soske ne ciulpia o kandzioja. Tai gal savaite stebejau as toki soskes ale "ciulpima", ir nebedaviau tongue.gif O jis jos ir nepasigedo. Uzmiega be soskes thumbup.gif
Atsakyti