Aciu dievui maniske nemirsta be to ciulptuko, nors jai jau beveik metukai
. Dazniausiai nori, kai labai buna susinervinusi, nusibliovusi, bet kartais ir tai nepadeda, spjauna demonstratyviai kuo toliau. Kartais uzmiega ir be to daikto, o kartais as ir pati ikisu, kad ramiau miegotu
. Bet tiksliai zinau, kad dukrele nera stipriai prie jo prisirisusi, nes kartais kur isvaziuojam ir pamirstam, tai jokiu koncertu ar spektakliu neivyksta
.
QUOTE(Akva @ 2008 05 25, 10:57)
Na, manyčiau, ir du čiulptukai - jau per daug, tai tiek čia to jumoro....
manoji atsisakė jau senokai soskytės,gal buvo kokie 14mėn. pati išmetė į šiukšledėžę ir tiek
na aišku kelios savaitėlės buvo irzlesnės, be be didesnių isterijų
Papildyta:
na pvz. manoji turėjo pomėgi soskytes slėpti, tai be juokų namie kokios 8 tikrai buvo
Papildyta:
QUOTE(E.V. @ 2008 05 26, 17:51)
Na, manyčiau, ir du čiulptukai - jau per daug, tai tiek čia to jumoro....
na pvz. manoji turėjo pomėgi soskytes slėpti, tai be juokų namie kokios 8 tikrai buvo
As bandziau atpratint dukryte nuo soskes 1,7 men., bet deja niekaip nepavyko uzmigdyt, gal 1,5 val. zirze ir verke,tai daviau. Matyt,dar neatejo laikas,tad teks dar palaukt. Dziaugiuos tuo, kad soske reikalinga tik migdymui.
viena vakara neradom nei vieno ciulptuko (imdavo tik miegeliui), teko pasakyt, kad pelyte maeme mazesniam vaikiukui. dar pora kartu paklause ir pamirso
Dukrytei buvo lygiai metukai kai pastebejau, kad ji jo nepasigenda nakti, tai emiau ir daugiau nebedaviau ir neprireike
, o dabar kartais broliuko isikanda, bet tik, kad mane paerzinti
, o mazasis irgi juo nelabai zavisi tai gal ir nebus problemu
pradejau karpyt gal pries kokia pora savaiteliu, vis trumpinau, bet ji jos vis prase ir prase, ir ciulpdavo ta nukirpta, ir jai dar tik idomiau pasidare, pradejo prasyt net diena
tajgi vakar pametem....galvoju ot bus mum dabar
bet uzmigo per kokia 10 - 15 min.nakti prabudo, islipo is lovos ir eme visur jos ieskoti, pasakiau kad nebera, taj paverke 5 min.ant zemes atsisedus, sakau ateik myliu myliu padarysiu, greit nurimo ir uzmigo.siandien pietu be problemu uzmigo.tad ate ate soskyte
maniskiui 1.7.
soskiu turim kokias 6
(2 pastoviai uz radijatorias, 2 kazkur zaisluose, 1 nieks neranda, 1 surandam
)
naudojam tik migdantis arba kai reikia "garsa ishjungti"
nematau tame dideles problemos.....
soskiu turim kokias 6
QUOTE(zvaigzde17 @ 2008 05 24, 14:13)
Patiko man tavo istorija apie gulbes
Mano sunui 2.5metukai, bet jis taip pat dar megsta ta ''nelemta'' soske
Reikes ir maniski nuvezti kur prie gulbiuku, kad padovanotu jiems savo soskyte, na o tada man taip pat reikes ismesti visas soskes namuose (ju taip pat gal koki 15 turim)

Mano sunui 2.5metukai, bet jis taip pat dar megsta ta ''nelemta'' soske
Reikes ir maniski nuvezti kur prie gulbiuku, kad padovanotu jiems savo soskyte, na o tada man taip pat reikes ismesti visas soskes namuose (ju taip pat gal koki 15 turim)
mums panasi istorija buvo su suniuku
QUOTE(dooovile @ 2008 05 31, 00:10)
maniskiui 1.7.
soskiu turim kokias 6
(2 pastoviai uz radijatorias, 2 kazkur zaisluose, 1 nieks neranda, 1 surandam
)
soskiu turim kokias 6
uz tat vakar vaiko balso negirdejau ..pasirodo izoliacija burnoj turejo
O mano berniukas kazkur metuku ir keliu dienu nebeeme ciulptuko ir viskas- kaip lietus is giedro dangaus-atsisake imti viena diena ir viskas-neikisom net per prievarta (pvz kai naktimis isiverkdavo ir t.t.
).
Linkiu, kad it kitiems vaikuciams butu taip lengva atprasti, kaip atsitiko su mano mazium
Linkiu, kad it kitiems vaikuciams butu taip lengva atprasti, kaip atsitiko su mano mazium
mano mazyle jau be papkes nuo metu ir desimt men.,tik duodavau kai eina miegoti.viena diena abidvi paemem idejom i maiseli,ir ismetem.uz tai gavo saldainiuka,bet kai atejo laikas miegoti prisimine,tai kad uzmigtu paguldziau pliusini meskuti,padejo,dabar nuo to laiko miega kartu.