o buvo taip.pasodinom mes ta soske,o musu senelis ,kai mazylis dar miegojo ,ryte,toje vietoje pasodino is anksto pasiruozta obelyte ir prikabinejo daug soskyciu su nukirptais galais.
mielos mamytes.tikiuosi jums sis metodas pades taip pat kaip tai padejo mums.
nuvaziavom pas senelius i svecius ir sode uzkasem ta soskyte kuo giliau.o kita ryta isdygo soskiu medelis su soskytemis ant sakuciu.mano vaikutis (tada jam buvo 1metai ir 9 men)liko suzavetas.tik labai ilgai reikejo laukti(kol pasidare nebeaktualu) kol tos soskytes prinoks........
o buvo taip.pasodinom mes ta soske,o musu senelis ,kai mazylis dar miegojo ,ryte,toje vietoje pasodino is anksto pasiruozta obelyte ir prikabinejo daug soskyciu su nukirptais galais.
del to ir reikejo laukti ,kada jos prinoks.tai ivyko pries 10 metu.bet jei prireiks pakartosiu tai ir vel,nes maniskis dar tik 3 men.ir ciulpia soskyte labai patenkintas.isbuvo be soskes tik 1 men. o su soskyte pradejo daug geriau miegoti.sekmes!
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 06 10, 15:49)
Tai jau dabar ir nebeduokite, jau tiek daug padaryta
Jei dabar vel paduotumete - ji jo jau is ranku nepaleis
Jei dabar vel paduotumete - ji jo jau is ranku nepaleis
jau ir siandien nedaviau
nebereik
Nebedaviau ir viskas. Pirmas 3 naktis buvo visko, bet sakiau- tėvai, tik 3 naktys...mes gi ištversim
. Vaikui buvo 1,3m. Pagal mano prognozes, po tų 3 naktų ir įsivažiavo vėl į normalų ritmą
.
Na specialiai neatpratinėjom
tiesiog turėjom vieną, o ją prieš kelis mėnesius pamėtėm
galvojau jau lėkti pirkt, bet nusprendžiau pasižiūrėti kaip seksis be soskės, tuom ir pasibaigė, nebėra soskės ir viskas, ir nepasigęsta, nereikalauja
Nesuprantu, kodel mamos nori atimti is vaiko toki maza dziaugsmeli?
As vis atsimenu, kai mano mama ateme is manes tutuka, tai man jo labai truko, ir as tada iki 7 metu pirsta ciulpiau
Ir ka tik mama nedare, ir su pipirais tepe, ir aprisdavo, niekas nepadejo
As savo sunui leidau iki 4 metuku ciulpti, tutukas jam buvo viskas, ir kol ciulpe tutuka, pienuka gerdavo is buteliuko, pokaiti miegodavo be problemu, nuo pat leliuko niekada nereikedavo supti, isikisdavo savo tiuti, ir eidavo atsigulti
Mes bandem triju metu atimti, bet jis taip nenorejo issiskirti, gaila vaiko paliko, ir susitarem, kai sueis 4 metukai, mes tutuka atiduosim briedziams,
(mes tada salia misko gyvenom) taip viskas ir atsitiko, o keturiu metu jau vaikas yra protingas, ir lengviau su juo susitarti
Visi aiskus saiposi is tu kurie ilgai ciulpia tutuka, negrazu, sako dantys kreivi isaugs
Nieko panasaus, jeigu pas tevu kreivi, gali ir pas vaiko buti kreivi, cia jau ne nuo tutes, o nuo genu priklauso! Nei mano, nei sunaus nera kreivi dantys
O vienai tetulytei, kuri juokesi - toks didelis berniukas ir tiute ciulpia, negrazu, esu pasakiusi, o ko tu cigaretes ciulpi, tai jug irgi negrazu ?
Tai va mamytes, neatimkim is musu vaikuciu tokio mazo dziaugsmelio, juk vaikyste ir taip tokia trumpa!!!
QUOTE(vm30 @ 2008 05 16, 12:16)
: sveikutes.Mano dukrytei 2 metukai.Sukom galvas,kaip atpratinti nuo ciulptuko.Bet viena vakara ji prakando savo brangiausiaji daikciuka.Mums net plaukai pasisiause,kaip dabar ji elgsis,juk be ciulptuko-dienos ne vienos!Ir ka jus manot?Ogi pasidejo tutiuka i stalciu ir nuejo miegoti.Puikiai ismiegojo visa nakti!!!!Veliau tik prisimindavo ir pasakydavo:Mano tute suplyso...Dabar net neprisimena jos Tokia musu tutiuko metimo istorija.Sekmes jums 
Manoji lygiai taip pat,pries kelias dieneles pati perkando
na man tai buvo labai netiketa netgi tas atpratinimas
viena diena pasiliko soskyte pas drauge rankinuke, galojau bus blogai, bet klydau
viskas buvo labai gerai nereikejo jokios soskytes, mano mazutei nebuvo nei asaru nieko merliuka prie veiduko pasideda pries uzmigdama ir viskas
nebereikejo soskytes ir tik per viena diena
QUOTE(soritena @ 2008 06 12, 09:32)
As vis atsimenu, kai mano mama ateme is manes tutuka, tai man jo labai truko, ir as tada iki 7 metu pirsta ciulpiau
Ir ka tik mama nedare, ir su pipirais tepe, ir aprisdavo, niekas nepadejo
As savo sunui leidau iki 4 metuku ciulpti, tutukas jam buvo viskas, ir kol ciulpe tutuka, pienuka gerdavo is buteliuko, pokaiti miegodavo be problemu, nuo pat leliuko niekada nereikedavo supti, isikisdavo savo tiuti, ir eidavo atsigulti
Mes bandem triju metu atimti, bet jis taip nenorejo issiskirti, gaila vaiko paliko, ir susitarem, kai sueis 4 metukai, mes tutuka atiduosim briedziams,
(mes tada salia misko gyvenom) taip viskas ir atsitiko, o keturiu metu jau vaikas yra protingas, ir lengviau su juo susitarti
Visi aiskus saiposi is tu kurie ilgai ciulpia tutuka, negrazu, sako dantys kreivi isaugs
Nieko panasaus, jeigu pas tevu kreivi, gali ir pas vaiko buti kreivi, cia jau ne nuo tutes, o nuo genu priklauso! Nei mano, nei sunaus nera kreivi dantys
O vienai tetulytei, kuri juokesi - toks didelis berniukas ir tiute ciulpia, negrazu, esu pasakiusi, o ko tu cigaretes ciulpi, tai jug irgi negrazu ?
Tai va mamytes, neatimkim is musu vaikuciu tokio mazo dziaugsmelio, juk vaikyste ir taip tokia trumpa!!!

as manau kad cia nera labai jau didelis "dziaugsmelis , galiu pasakyti, kad su labai dziaugemes, kad jos nebeturim, man net vaikas pasikeite, miegelis daug geresnis pasidare, zymiai
QUOTE(baltakase @ 2008 06 10, 16:57)
Nors dukrytei 1.8 m,bet ciulptuko miegeliui dar labai reikia.Net ismoko pasakyti,kai ateina i miegamaji,kad reikia tiotes.
Gal iki lopselio atpras. 
Pas mus tas pats.
MANO DUKRYTE JAU VIRS 2 METUKU.TIUTE BUVO JUODAI REIKALINGA
katik garsiai vyrui apie SOSKE pasakiau, vaikasi iskart - TEEEN - i rankinuka
o jau savaite gyvenam be jos. ir nepasigedo, nereikejo. ir nereiks 
jei stresas butu - neatimciau
tu jei atsimeni, kaip mama ateme, tai gal pervelai ateme? maziukam lengviau atprast. cia kaip rukymas gaunas ir nesugebejimas nusiramint be tokiu priemoniu. veliau ruko zmones - irgi kad nusiramint
man vaikas 3-4m su soske tai...nu nenoriu izeist bet nenormalu
isvis manau kad soske reikalinga vaikui, kuris nemoka sustot ciulpt tarp maitinimu ir taip save ramina. bet turi ateit laikas, kai su savo bedom reik paciam tvarkytis.
mano ir merliuka prie veido, ranka iskelia kad priglaust ta merliuka ir varo i lova. jei speju, pakeliuj pagaunu ir ant keliu uzmigdau
jei stresas butu - neatimciau
QUOTE(soritena @ 2008 06 12, 11:32)
<...>
tu jei atsimeni, kaip mama ateme, tai gal pervelai ateme? maziukam lengviau atprast. cia kaip rukymas gaunas ir nesugebejimas nusiramint be tokiu priemoniu. veliau ruko zmones - irgi kad nusiramint
man vaikas 3-4m su soske tai...nu nenoriu izeist bet nenormalu
QUOTE(wilioke_ @ 2008 06 12, 12:17)
na man tai buvo labai netiketa netgi tas atpratinimas
viena diena pasiliko soskyte pas drauge rankinuke, galojau bus blogai, bet klydau
viskas buvo labai gerai nereikejo jokios soskytes, mano mazutei nebuvo nei asaru nieko merliuka prie veiduko pasideda pries uzmigdama ir viskas
nebereikejo soskytes ir tik per viena diena 
mano ir merliuka prie veido, ranka iskelia kad priglaust ta merliuka ir varo i lova. jei speju, pakeliuj pagaunu ir ant keliu uzmigdau
Mes jau kokias 2 savaites be soskes gyvenam(dukrytei 2m), paprasciausia nedaviau ir viskas, 2 dienasdar prase, bet dabar net neprisimena