Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

Ką manote apie auskarą nosyje? Gal atsiras tokių, kurios yra įsivėrusios ir sutiks pasidalinti savo patirtimi. Ar verta?..
Atsakyti
kai buvau 7-oje klaseje, isiveriau. panesiojau metus ir pabodo...na privalumas - neiprasta isvaizda, o trukumai: labai nepatogu, kai kamuoja sloga, taip pat vargina bobuciu reakcija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo choi: 01 rugpjūčio 2007 - 21:19
Prieš pusantros savaitės prasidūriau aš savo nosiuką. Niu, ne aš pati, o kosmetologė šovė man su pistolietu lotuliukas.gif Skauda nebuvo, jausmas panašus kaip gauti gerą spriktą į nosį rolleyes.gif Sugijo viskas labai greitai, per savaitę kažkur biggrin.gif Pas mane dabar labai mažas auskariukas, kuris visai nemaišo pučiant nosį, nes iš vidinės pusės nėra to laikiklio, koks būna pas auskarus ausyje. O yra tik mažas burbuliukas, kuris neleidžia auskarui išvažiuoti iš savo vietos laugh.gif Niu, jei kam bus be galo ydomu, kaip čia tas auskaras atrodo - nufotkinsiu mirksiukas.gif
Kas liečia aplinkinių reakcijas, tai nieko nepajutau... gal todėl, kad mano tas grožis yra toks mažas, kad nekrenta taip į akis mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Labai noriu auskaro nosyje, man gerokai virš 30 m.dukra man pritaria,vyras irgi, pati esu jaunatviška, bet pati lb bijau.Ką manote ........? g.gif
Krisma jeigu galėtum tai prašyk kaip reikia gydyti skylę,girdėjau , kad lb ištinusi nosis būna visą savaitę, ir jeigu nesunku tai atsiūsk fotkę-auskariuko.Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
man nelabai grazu auskarainosyje, nors pati liezuvyje turiu, bet jie niekam i akis nekrenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasee @ 2007 09 23, 19:36)
Sveikutės mirksiukas.gif

Labai noriu auskaro nosyje, man gerokai virš 30 m.dukra man pritaria,vyras irgi, pati esu jaunatviška, bet pati lb bijau.Ką manote ........? g.gif
Krisma jeigu galėtum tai prašyk kaip reikia gydyti skylę,girdėjau , kad lb ištinusi nosis būna visą savaitę, ir jeigu nesunku tai atsiūsk fotkę-auskariuko.Ačiū biggrin.gif

Man kai dūrė, tai nelabai skaudėjo. Jausmas toks, kaip gauti GERĄ sprigtą į nosį laugh.gif Skylutė labai greitai užgijo ir niekas man neištino. Valiau su tokiu super dalykėliu - bičių pikis užpiltas samagonu thumbup.gif Pikį galima nusipirkti turguje pas bitininkus, kainuoja 2 Lt, o užpilti galima ir degtine, ir spiritu, ir samagonu (vienžo, viskuom, kas dega lotuliukas.gif ). Palaikyti tokį užpilą keletą dienų ir naudoti visom žaizdom gydyti.
Kadangi tai maža skylutė ir mažas auskaras (o reikia pavalyti po auskariuku), tai valiau su dantų krapštuku, apvyniotu su labai mažu kiekiu vatytės rolleyes.gif Tiesa, man šovė su pistoletu, kuris buvo "užtaisytas" ausies auskaru. Su tokiu liepė vaikščioti apie 2 sav, bet aš jį išsitraukiau ir įsidėjau mažutėlį auskariuką jau 3-čią dieną blush-anim-cl.gif
Auskariukų būna pirkti beveik visose juvlyrinėse parduotuvėse. Kainuoja nuo 5 Lt iki 10 Lt sidabriniai mirksiukas.gif Atrodo va taip, nors būna visokių smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O čia mano nosis lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

P.S. Tas juodas ne sidabrinis, o iš medicininio metalo, bet aš jo nenešiojau dar ax.gif Nors ir to sidabrinio nenešiojau dar... Ech, nusipirkau, bet jaučiu taip ir neįsiversiu cool.gif Galiu parduot, jei ką blush2.gif
Atsakyti
o ką čia manyt. jeigu nori, tai koks skirtumas, kas ką mano. nebūna ta nosis labai ištinusi po vėrimo tikrai, paskui patinimas lieka tik aplink auskarą. beje, su 'šautuvais' yra nesterilu vertis, nors man irgi kadaise taip vėrė. trukdyt irgi netrukdo, gi ne 'ausiniai', o specialūs auskarai tongue.gif kas dėl aplinkinių reakcijos, tai nieko dabar tikrai nenustebinsi tokiais dalykais wink.gif taip kad gali būti rami:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 rugsėjo 2007 - 21:41
QUOTE(katalike @ 2007 09 23, 21:36)
o ką čia manyt. jeigu nori, tai koks skirtumas, kas ką mano. nebūna ta nosis labai ištinusi po vėrimo tikrai, paskui patinimas lieka tik aplink auskarą. beje, su 'šautuvais' yra nesterilu vertis, nors man irgi kadaise taip vėrė. trukdyt irgi netrukdo, gi ne 'ausiniai', o specialūs auskarai tongue.gif

O su kuom dar veria be šautuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basanoškė: 23 rugsėjo 2007 - 21:40
QUOTE(Basanoškė @ 2007 09 23, 22:39)
O su kuom dar veria be šautuvo?

su tokia adata, kuri yra užlenkta kaip kablys. tiesa, dar yra ir kitaip atrodančių priemonių, bet veriama vis tiek rankiniu būdu su adatom. reikalas tas, kad šautuvų sterilizuoti negalima ir tai nėra visiškai saugu, nesvarbu, kad auskaras praduria odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 rugsėjo 2007 - 21:49
QUOTE(katalike @ 2007 09 23, 22:42)
su tokia adata, kuri yra užlenkta kaip kablys.

O ji skaitosi sterilesnė uš šautuvą? g.gif Man tai "kalė" su šautuvu ir aš nesbaiminau to nesterilumo, nors šiuo metu esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 09 23, 22:49)
O ji skaitosi sterilesnė uš šautuvą? g.gif  Man tai "kalė" su šautuvu ir aš nesbaiminau to nesterilumo, nors šiuo metu esu nestuke.gif

taip, nes kaip jau minėjau, ji yra sterilizuojama, o šautuvas - ne. aš irgi nesibaiminau ir pati sau esu prasivėrusi ne vieną auskarą. bet vien dėl to, kad žmonės nesibaimina įvairių dalykų arba nusispjauna į riziką (kurios "šautuvo" atveju daug kas net nežino), dar nesako, kad tai yra saugu wink.gif
Atsakyti
Na, kažkiek vistiek sterilizuoja tą auskarą su kuriuo šauna ax.gif Man tai dūrė mamos draugė ir aš mačiau, kaip su spiritu sterilizavo "aparatūrą" biggrin.gif Na, bet jei su tuo kitu yra geriau, tai, žinoma, reik su juo ir durtis mirksiukas.gif
Atsakyti