Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

Lb ačiū už nuomones ax.gif
Kaip prasidursiu tai atsiūsiu nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasee @ 2007 09 24, 11:31)
Lb ačiū už nuomones ax.gif
Kaip prasidursiu tai atsiūsiu nuotrauką mirksiukas.gif

Lauksim tavo įspūdžių ir foto mirksiukas.gif
Atsakyti
na ash jau antra karta prasiduriau auskariuka nosyje biggrin.gif oi kiek laimes man lotuliukas.gif neejau durtis su shautuvu, nes tikrai neatrode patikima, be to meistrai yra priesh tokius dalykus, tai patiketas darbas buvo profesionalui!
Atsakyti
QUOTE(Rasee @ 2007 09 23, 19:36)
Sveikutės mirksiukas.gif

Labai noriu auskaro nosyje, man gerokai virš 30 m.dukra man pritaria,vyras irgi, pati esu jaunatviška, bet pati lb bijau.Ką manote ........? g.gif
Krisma jeigu galėtum tai prašyk kaip reikia gydyti skylę,girdėjau , kad lb ištinusi nosis būna visą savaitę, ir jeigu nesunku tai atsiūsk fotkę-auskariuko.Ačiū biggrin.gif

bent jau aš kelis kartus per dieną purškiau cutasept f ir viskas buvo gerai thumbup.gif o nosis labai ištinusi būna gal ne visą savaitę, bet kelias dienas tai tikrai..

QUOTE(-------- @ 2007 09 23, 22:49)
O ji skaitosi sterilesnė uš šautuvą? g.gif  Man tai "kalė" su šautuvu ir aš nesbaiminau to nesterilumo, nors šiuo metu esu nestuke.gif

šiaip šautuvas skirtas tik verti auskarams į ausų spenelius, visur kitur yra nepatariama to daryti.

aš pati noskariuką turiu jau ketvirtus metus berods, vėrė su adata gan didelį spyglį - tuo metu noskaruotų dar nebuvo labai daug, tad dėmesį tikrai atkreipdavau biggrin.gif dabar nešioju mažesnius wink.gif
auskariukas man tikrai netrukdo smile.gif
Atsakyti
isiveriau auskariuka pries 5 metus, iki siol nesioju ir esu labai patenkita, kadangitai buvo senokai, tai geda prisipazinti veriausi pati blush2.gif bet dariau viska su irankiais , steriliai, ir gerai, nesioju visad vienodus auskarus, koki spalvota akmenuka, man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 14, 23:27)
isiveriau auskariuka pries 5 metus, iki siol nesioju ir esu labai patenkita, kadangitai buvo senokai, tai geda prisipazinti veriausi pati blush2.gif  bet dariau viska su irankiais , steriliai, ir gerai, nesioju visad vienodus auskarus, koki spalvota akmenuka, man grazu  wub.gif

jokia čia gėda, aš irgi turiu pačios įsivertų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 17 balandžio 2008 - 12:07
QUOTE(myth @ 2008 04 17, 13:06)
jokia čia gėda, aš irgi turiu pačios įsivertų  thumbup.gif

tokia kad, kam tik tai pasakia, visi durnele palaiko, o as manau kam pinigus moket jei pati galiu neblogiau padaryti 4u.gif
Atsakyti
As labai noreciau auskariuko i nosi , bet to skausmo bijau ... Isiviaziduoju kaip duriant skaudet turi verysad.gif doh.gif nors gyvenime dar netokiu skausmu patiriam... doh.gif
O dar prigazdinta esu , kad nuo svetimkunio kune , veliau visokie veziai kyla ir pan.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal kuri esat Vilniuje veretes auskariuka i nosi? Domintu ar tikrai ten jau taip labai neskauda kaip , kad girdejus esu , ar uzsaldo ir kaina . Butu gerai suzinot apie koki konkretu salona 4u.gif ax.gif
Atsakyti
na o man auskarai ant veido visai negrazu esu pries tokius dalykus ir tikrai net uz pinigus negaleciau sau vertis ant veido auskaru. beto kai sulauki kokiu 50metu taigi tikrai jau to auskaro nebenesiosi ir turesi issivert liks randelis blink.gif
nzn ce aisku mano nuomone ax.gif
va pati tai su mielu nori i liezuvi ausis ir bamba bet tik ne i veida nes gi lieka tikrai pastebimi randai kurie veliau krenta aplinkinaims i aki
Atsakyti
as turejau nosy,bet paradize pravere kreivai,tai panesiojau vos kelis men,tiko man jis,bet teko uzaugint ir galvojau vel eit vertis,bet neprisiverciau kartoti to skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 14, 21:21)
na o man auskarai ant veido visai negrazu esu pries tokius dalykus ir tikrai net uz pinigus negaleciau sau vertis ant veido auskaru. beto kai sulauki kokiu 50metu taigi tikrai jau to auskaro nebenesiosi ir turesi issivert liks randelis blink.gif 
nzn ce aisku mano nuomone ax.gif
va pati tai su mielu nori i liezuvi ausis ir bamba bet tik ne i veida nes gi lieka tikrai pastebimi randai kurie veliau krenta aplinkinaims i aki

Pas mano sokiu mokytoja lupoj auskaras buvo ir ji jy issieme.. Tai randelis nepastebimas nebent prikisus aky ziuretum...

QUOTE(eglincia @ 2008 09 14, 21:35)
as turejau nosy,bet paradize pravere kreivai,tai panesiojau vos kelis men,tiko man jis,bet teko uzaugint ir galvojau vel eit vertis,bet neprisiverciau kartoti to skausmo...

negi toks skausmas baisus?? blink.gif
Atsakyti