Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

Turiu abiejose šnervėse ir kaip pas bulių biggrin.gif Ot ir nejuokauju. Sloguojant nesmagu, o taip taip super smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražu nosyje mažytis auskariukas smile.gif Beje, nelabai suprantu tų moterėlių, kurios šioje temoje vis leptelna, kaip joms negražu nosyje, kaip jas purto - tai nesiverkit smile.gif Buvau kažkada prasidūrus (tada dar su pistoletu, nes tai buvo prieš keliolika metų), o dabar vėl ir vėl pagaunu save galvojant,kad vėl norėčiau, ypač kai dabar tų auskariukų pasirinkimas daug didesnis, anksčiau mažyčių nebuvo...Tik šiek tiek svarstau dėl dūrimosi būdo - adata ar pistoletu...Šiaip tai, kai pirmą kartą dūrė kosmetologė su pistoletu, nebuvo jokių nepageidaujamų pasekmių, bet dabar prisiskaičiau, kaip čia su tuo pistoletu netinka ir pan. ir suglumus jaučiuos...o su adata kažkodėl vis dar bijau...nors turiu pora tatoo, o tai juk tikrai ilgesnis procesas... smile.gif)

Ir dar - nesutinku, kad auskariukas tinka tik gražiai nosytei - pažiūrėkit juodaodžių kokios plačios stambios nosys, bet auskariukas jų nedarko, priešingai - ko negali paslėpt, reikia išryškint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2012 06 06, 13:45)
Man irgi labai gražu nosyje mažytis auskariukas smile.gif Beje, nelabai suprantu tų moterėlių, kurios šioje temoje vis leptelna, kaip joms negražu nosyje, kaip jas purto - tai nesiverkit  smile.gif  Buvau kažkada prasidūrus (tada dar su pistoletu, nes tai buvo prieš keliolika metų), o dabar vėl ir vėl pagaunu save galvojant,kad vėl norėčiau, ypač kai dabar tų auskariukų pasirinkimas daug didesnis, anksčiau mažyčių nebuvo...Tik šiek tiek svarstau dėl dūrimosi būdo - adata ar pistoletu...Šiaip tai, kai pirmą kartą dūrė kosmetologė su pistoletu, nebuvo jokių nepageidaujamų pasekmių, bet dabar prisiskaičiau, kaip čia su tuo pistoletu netinka ir pan. ir suglumus jaučiuos...o su adata kažkodėl vis dar bijau...nors turiu pora tatoo, o tai juk tikrai ilgesnis procesas... smile.gif)

Ir dar - nesutinku, kad auskariukas tinka tik gražiai nosytei - pažiūrėkit juodaodžių kokios plačios stambios nosys, bet auskariukas jų nedarko, priešingai - ko negali paslėpt, reikia išryškint wink.gif

drinks_cheers.gif

as jau 10 metu kaip prasiverusi. Tai nesioju, tai ne. Man neuzgyja nes irgi su pisiku pravare 4u.gif
Atsakyti
Gal atsiras gyvu sioje temeleje ?
Jau antra karta prasiveriu nosi , pernai vasara ( verta salone ) niekaip neuzgijo , teko issiverti ir uzsigydyti. Pries 2,5 savaites vel prasiveriau ( kitam salone ) ,ivere gydoma auskara, viskas buvo gerai iki vakar dienos. Vakar dirbdama labai prakaitavau , prakaitas zliauge pre visa veida ir taip praktiskai 5 - 6 val. is eiles,pradejau keistai jausti durimo vieta, ji paraudo , siandien irgi negraziai atrodo , aplink paraude, patine,na,kaip lyg tik tik nosis praverta butu .
Gal yra kam taip buve ... gal turite patarimu ?
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2012 07 01, 15:19)
Gal atsiras gyvu sioje temeleje ?
Jau antra karta prasiveriu nosi , pernai vasara ( verta salone )  niekaip neuzgijo , teko issiverti ir uzsigydyti. Pries 2,5 savaites vel prasiveriau ( kitam salone ) ,ivere gydoma auskara, viskas buvo gerai iki vakar dienos. Vakar dirbdama labai prakaitavau , prakaitas zliauge pre visa veida ir taip praktiskai 5 - 6 val. is eiles,pradejau keistai jausti durimo vieta, ji paraudo , siandien irgi negraziai atrodo , aplink paraude, patine,na,kaip lyg tik tik nosis praverta butu .
Gal yra kam taip buve ... gal turite patarimu ?

Man irgi labai ilgai gijo.puse metu,o gal ir daugiau, vis uzpuliuodavo,ar patindavo,ar skaudedavo,kai tik persiveriau maza auskariuka,kazkaip po truputi susitvarke.auskariukas buvo sidabrinis.zinoma,nuo pat pradziu ,daznai valydavau su peroksidu,ir stengiausi nejudinti,neuzkabinti,neplauti stipriai tos vietos.man vere su pistoletu,pries pustreciu metu..dabar jau viskas gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 07 03, 11:14)
Man irgi labai ilgai gijo.puse metu,o gal ir daugiau, vis uzpuliuodavo,ar patindavo,ar skaudedavo,kai tik persiveriau maza auskariuka,kazkaip po truputi susitvarke.auskariukas buvo sidabrinis.zinoma,nuo pat pradziu ,daznai valydavau su peroksidu,ir stengiausi nejudinti,neuzkabinti,neplauti stipriai tos vietos.man vere su pistoletu,pries pustreciu metu..dabar jau viskas gerai:)

Tau galejo sunkiai gyti del verimo su pistoletu...
Pries kelias dienas nuejau pas ta kur vere, tai israse antibiotikini tepaliuka, tepu ,gal kiek ir pagerejo.Tikiuosi iki vestuviu uzgis unsure.gif

O tu ilgai kentejai , as pernai kai prasiveriau, per tris savaites neuzgijo ir isveriau , kazkaip man organizmas pats lauk stume auskara , nakti prabusdavau,kad ciupineju ji ,noriu isimti doh.gif Si karta ne taip ekstremaliai , juo labiau,kad jau beveik uzgyje buvo...
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2012 07 05, 23:29)
Tau galejo sunkiai gyti del verimo su pistoletu...
Pries kelias dienas nuejau pas ta kur vere, tai israse antibiotikini tepaliuka, tepu ,gal kiek ir pagerejo.Tikiuosi iki vestuviu uzgis  unsure.gif 

O tu ilgai kentejai , as pernai kai prasiveriau, per tris savaites neuzgijo ir isveriau , kazkaip man organizmas pats lauk stume auskara , nakti prabusdavau,kad ciupineju ji ,noriu isimti  doh.gif  Si karta ne taip ekstremaliai , juo labiau,kad jau beveik uzgyje buvo...

Tikriausiai del tokio verimo budo.na as ir nemaniau,kad taip greitai uzgyti turi,bet pora karta miegodama,ar valydama su ranksluosciu veida,buvau isplesusi,tai nuo to dar prisidejo...buvo net iplysui oda unsure.gif bet poto kazkaip uzgijo.su adata nei pinigu tiek buciau mokejus,nei ryzusis,asskritai,man atrodo kad labai skausminga,kad ir neilgai wink.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit suteukti siek tiek informacijos... kiek laiko praejus po verimo galima pasikeisti auskariuka, noriu keisti ta vadinama screw i bone tipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicemice @ 2014 05 19, 18:30)
sveikos, gal galit suteukti siek tiek informacijos... kiek laiko praejus po verimo galima pasikeisti auskariuka, noriu keisti ta vadinama screw i bone tipo smile.gif

labas.as tai pasikeiciau po menesio,bet nesamone...pradejo puliuot ir paraudo,nes kol as idejau ji...gal 2 valandas dejau.beto jei bone tipo yra tas kur gale burbulis,tai palauk bent tris menesius.apgyja ta nosies skylute,bet nepilnai vistiek,kai perdesi,gali nebeissiimti,nes uzaugs,ir kai istrauksi,iplis,ir vel prades puliuoti..ir vel is naujo,kol sugis.geriau pakentek dar pora menesiu,kad butu,trys,keturi praeje po verimo:)
Atsakyti
Turejau paauglysteje, bet issiveriau. Net nepamenu kodel. Jokios zymes neliko. Nieko
Atsakyti
nesuprantu aš tokio grožio schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti