Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Team @ 2009 12 03, 14:22)
Nepamirškite ir savęs susitvarkyti, ne vien namus ir vaikus. Domėkites išoriniu pasauliu,kad butų apie ką diskutuoti, ne vien apie namų rupesčius.
Įsimylėkite save iš naujo.

pritariu thumbup.gif sedziu ir as namuose su vaiku,bet lankau aeorobika,i zmones iseinu,pasipuosiu,nelaikau saves nusivylusia namu seimininke lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyrui kiek žinau patinka aktyvios moterys, kurios gali už save pakovoti ir save išlaikyti(pabrėžiu SAVE). o ir man pačiai tai patinka, tik deja šiuo metu yra kitaip... unsure.gif
Atsakyti
o kodėl turėtų nedominti, nelygu kaip sėdi, sėdėjau pati septynis metus namie bet dominau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 16:57)
o kodėl turėtų nedominti, nelygu kaip sėdi, sėdėjau pati septynis metus namie bet dominau  smile.gif

Butent drinks_cheers.gif
Nedominti gali ir "lakstanti", nuolat darbu arba tik savim uzsiemus. Kas tuos vyrus supaisys.
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 16:57)
o kodėl turėtų nedominti, nelygu kaip sėdi, sėdėjau pati septynis metus namie bet dominau  smile.gif

Na jei iš tiesų tik namie sėdi ir vieninteliai dalykai, apie kuriuos gali kalbėti, yra puodai ir vaikų užpakaliai, tai tada kažin ar rasi vyrą, kurį domintum. Tačiau ir nedirbant galima viskuo domėtis, lankyti kursus, šviestis, dirbti labdaringą darbą, daryti mini verslą (kaip Supermamoj daugybė daro, pardavinėdamos rankdarbius ir t.t.).
Atsakyti
Skaitant šią temą man šovė pora minčių...
pirma, tai kas čia tuos vyrus supaisys.... patys jie dažnai nežino ko nori... vienam reikia nedirbančios, kitam būtinai tik dirbančios. Bet šiaip paprastai visi jie mėgsta pinigus ( čia aš apie žmonos algą ) ir tvarkingą buitį (ypač, jei ta tvarka kuriama ne jų rankom ).Na esmę supratot mirksiukas.gif
antra, dėl to idomumo... pats darbas suteikia daug - finansinę laisvę, pasididžiavimą savimi ( jei sekasi arba atlygis neblogas ), tokį pilnavertiškumo jausmą, na bent jau man... bet...bet aš prieš vaikui gimstant mokinausi plius dirbau, tai vakarais gryždavau pavargus kaip nuvarytas arklys, įsijungdavau kokį filmą ir sedėdavau kaip zombis apatišku, netgi buku žvilgsniu. Ką žinau, kur ten tas su manim įdomumas g.gif Tikrai ne linksmybių puokštė buvau - laiko pomėgiams nulis, vienintelė skaitoma literatūra - moksliniai straipsniai ( dar turint omeny, kad skiriasi mūsų su vyru profiliai - jis etnologas, aš fizikė - tai jau tikrai "daug" bendros šnekos rasdavom ), jokių kinų, teatrų ar pan.... Dabar sedėdama su vaiku bent grožinę knygą paskaitau, "pasikultūrinu". Bet šiaip pats tas idomumas labiau nuo pačios "sėdinčiosios-nesėdinčiosios" priklauso - kiek žmogus žingeidus, aktyvus ir t.t.
trečia,mes, moterys, per daug sau kvaršinam galvą - ar aš jam labai patinku, ar nelabai, ar įdomi, ar neįdomi...įtariu, nė vienas vyras tiek sau galvos nesuka kiek mes... Moterims reiktų iš vyrų pasimokyti sveiko egoizmo. Jie daro tai, kas jiems įdomu ir nesuka sau galvos. Todėl turbūt nerasi vyro skausmo perkreiptu veidu kokioje dekupažo pamokėlėj, o vat moterų, mirštančių iš nuobodulio per "kašes", "fūles", krūvos.
Vyras vieną dieną draugas, kitą -jau nebe. Gyvenkit dėl savęs, kad jums įdomu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 24 vasario 2010 - 17:05
Na Zuikių dainos gerai čia pavarei..pritariu 100 %reikia gyventi dėl savęs..nes taip ir praeis gyvenimas besistengiant buti Idomia vyrui
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 02 26, 13:49)
Na Zuikių dainos gerai čia pavarei..pritariu 100 %reikia gyventi dėl savęs..nes taip ir praeis gyvenimas besistengiant buti Idomia vyrui

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pritariu visu 100%,save reikia mylėti,žiūrėti ir visaip lepinti,o vyras tegul myli mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 02 24, 14:58)
Na jei iš tiesų tik namie sėdi ir vieninteliai dalykai, apie kuriuos gali kalbėti, yra puodai ir vaikų užpakaliai, tai tada kažin ar rasi vyrą, kurį domintum.

kodel vien puodai ir vaiku uzpakaliai blink.gif galima juk, kad ir internete laikrasti paskaityti (pvz. Lietuvos ryta), naujienas pasaulio ir Lietuvos zinoti. Tik kitas dalykas, jei vyras tuo nesidomi.
Atsakyti
visada moterys turime zinoti- ]primiausiai, reikia pamilti save ir myleti, o paskui tik vyrus mirksiukas.gif jei mylesi save, myles ir jis\jie tave mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeta;)): 05 kovo 2010 - 14:16
Ar daug rasite moteru kurios namuose tik sedi.

Manau, kad tiek tik sedinti namie ,tiek tik sedinti darbe, netobuleja. Ne vieta tobulina zmogu, o zmogus ugdo save. Jei yra poreikis, tai galima daryti bet kur.
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 02 26, 13:49)

Tu teisi-jei neziuresi saes tai gali but ir vyrui pabosi rolleyes.gif
Atsakyti