Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 15:49)
Nesitikiu perskaityti sėkmės formulės, vyras ne milijonus parneša, bet pakanka tiek kiek yra, kai po dekreto vėl išeisiu į darbą, bus kitaip.
O mūsų vaikai man nėra kliūtis, abi labai myliu, beje, naktimis visada prie jų keliuosi aš. Ir jau niekada vaikams nepasakyčiau "netrukdyk", tuo labiau tada, kai visą dieną būtų manęs nemačiusios. blink.gif

jei neišeina vaikais sudominti, tai gal namų ruoša pavyktų..kartais jiems visai patinka kokį kilimą išsiurbliuo....vis ne su ateiviais bendrauti...

nu nemoka jie tų vaikiškų pasakų skaityti ir kasų pinti...
kai dalis buities bus nuimta, tai gal kiek prašviesės???
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 02, 17:57)
analgino? Kiek galima Platoniškai mylėtis? Eksebicionizmas (ar taip tas žodis rašomas?)...

Prie ko čia tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 16:01)
Prie ko čia tai? g.gif

cia jis apie savo dabartine busena blush2.gif
nieko tokio,praeis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 02, 16:58)
umn.gif a cia drauge vadinasi ..a drauge..taigi jau reikejo iki galo eiti ten..i kova uz buvi box.gif ot... ax.gif
dazniau drauge lai taip... thumbup.gif

box.gif ne kur du pesas trecias nereikalingas kiek galejau tiek,o jau kalbetis ju reikalas console.gif
Svarbu kad issiaiskino.Aisku jis pergyveno tik su proru nes zinojo su kuo isvaziavo doh.gif ,mes dar kartu mokemes :ax tik buvo intriga kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 02, 18:00)
Skelbiu diagnozę: PMS'as, užsisedėjimas namie, priekabių ieškojimas.
Numatoma ligos eiga - pradėjus dirbti praeis savaime. Nepradėjus greitu laiku dirbti galimos komplikacijos.

Nu nekamuoja manęs PMS, Medini, net vyras stebisi smile.gif O tavo prognozuojama liga-užsisėdėjimas namuose, negraužiu aš nei savęs, nei vyro, suprantu, praeis tai.Nu gi vienas malonumas pupoms valgyti daryt, lyginti, tvarkinėtis bigsmile.gif
Kad tik vyras būt šalia dažniau. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 16:08)

Kad tik vyras būt šalia dažniau. blink.gif

jam matyt buti su jumis ir lygintis,tvarkytis-nera malonumas schmoll.gif nu... ax.gif blogai ania??? tai kur jis buna??? kur...sedi ir nesneka... g.gif
Atsakyti
Pavargau turbūt nuo savo gerumo visiems, nenoriu būti žiežula, nors žinau, labai būtų sveika tokia patapt kartais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 16:11)
Pavargau turbūt nuo savo gerumo visiems,

va va..ziezula pabuti kartais reikia...savanaude egoistiska ziezula flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 02, 18:11)
jam matyt buti su jumis ir lygintis,tvarkytis-nera malonumas schmoll.gif nu... ax.gif blogai ania??? tai kur jis buna??? kur...sedi ir nesneka... g.gif

Dieną jis dirba, o buitis ant mano pečių. Padarau vakarienę, laukiam su vaikais, bet kai vėluoja, taip ir norisi visus kulinarinius šedevrus į klozetą nuleisti unsure.gif
Beje, šneka jis vakarais labai daug, visais dienos įvykiais pasidalija, bet tada, kai vaikai ant kelių lipa, vėl negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 17:11)
Pavargau turbūt nuo savo gerumo visiems, nenoriu būti žiežula, nors žinau, labai būtų sveika tokia patapt kartais blink.gif

bigsmile.gif
Kazkaip cia krastutinumai tai pirmai gvildenom temele,kad vyras sumaste jog per geras yra jam mat reikia blogieciu tapti mirksiukas.gif tai dabar moteriske ziezula patapt sumaste g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 16:16)

Beje, šneka jis vakarais labai daug, visais dienos įvykiais pasidalija, bet tada, kai vaikai ant kelių lipa, vėl negerai doh.gif

nu matyt toks jau charakteris...pavarges per diena,nebeturi ir nebenori tureti kantrybes su vaikais lipanciais ant galvos...o ka cia padarysi??? aisku negerai..atstumti tokio amziaus vaikus-nepatarciau schmoll.gif
man uzteko vienintelio karto kai as maza norejau teciui ant keliu,o jis mane nustume..nuo to karto niekada nebesedau,o paskui ir tevo nebereikejo schmoll.gif

su mama rysis vaikams visada bus,o tevas ta rysi turi stiprinti kitais budais 4u.gif
Atsakyti
Visai nevilioja manęs žiežulos vaidmuo:pakeltas tonas, priekaištai, nekalbadieniai. Visada stengėmės to išvengti.
Bet šį vakarą (jaučiu) nebeišlaikysiu ir šnektelsiu apie savo teises blink.gif
Atsakyti