Skaičiau, kad padeda kremai nuo randų.
ei mamytes ir mane si beda uzklupo
anksciau kartais pastebedavau strijas kai degindavausi,bet labai trumpai ir tai nebuvau tikra,kad tai jos...bet dabar matau,kad nebereikia degintis,kad jos matytusi
esu negimdziusi,svoris pastovus (jokio staigaus pakitimo), mamos kojos lyguteles,tai nuo ko man cia? kuo tepti? ka daryti? gal turit koki tepaliuka patikrinta ir neperbrangiausia?

QUOTE(Thea! @ 2010 06 07, 10:33)
anksciau kartais pastebedavau strijas kai degindavausi,bet labai trumpai ir tai nebuvau tikra,kad tai jos...bet dabar matau,kad nebereikia degintis,kad jos matytusi
esu negimdziusi,svoris pastovus (jokio staigaus pakitimo), mamos kojos lyguteles,tai nuo ko man cia? kuo tepti? ka daryti? gal turit koki tepaliuka patikrinta ir neperbrangiausia? 

jei striju nedaug ir jos nelinke daugintis manau vitaminai kaip Perfectil, ekstra vitamino C doze ir labai geras odytes drekinimas pades pagrazinti vaizda ir nutrauks tolimesni striju pletimasi...
aciu labai,bandysiu,tikiuosi bent jau pasisleptu jos kur giliai

taaip... savo kuna reikia lepinti.... as visada kai issimaudau tepu aliejuku, po to dar kremuku.... manau tai ir padeda, kad neturiu striju nestumo metu

QUOTE(Thea! @ 2010 06 07, 13:33)

Jums turetu padeti Bio-Oil

QUOTE(Thea! @ 2010 06 07, 13:33)
nera uz ka

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 07, 18:35)
taaip... savo kuna reikia lepinti.... as visada kai issimaudau tepu aliejuku, po to dar kremuku.... manau tai ir padeda, kad neturiu striju nestumo metu 

aisku, jei pilvuzas auga nezmonisku greiciu, gal net ir didziausias rupestis nepades, bet imtis prevencijos nuo pradziu geriau, nei verkti po to, kai tu bjaurybiu nebeimanoma isnaikinti. kazkaip naiviai tikejau, kad jau kas, bet tikrai ne as turesiu striju... kad galeciau atsukti laika atgal

QUOTE(Asstule @ 2010 06 07, 18:44)
labai geras daiktas ir labai lengva uzsitepti, ir as rekomenduoju

QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 07, 23:21)
aisku, jei pilvuzas auga nezmonisku greiciu, gal net ir didziausias rupestis nepades, bet imtis prevencijos nuo pradziu geriau, nei verkti po to, kai tu bjaurybiu nebeimanoma isnaikinti. kazkaip naiviai tikejau, kad jau kas, bet tikrai ne as turesiu striju... kad galeciau atsukti laika atgal
saunuole, astulka

aciu

istiesu, iki nestumo taip pat labai jau seniai atlikineju tokia procedura po maudyniu bet kur, vionioj, ezere,juroj, baseine ir pan.... nes suvokiu, kad ne amzina ta "grazi" oda, bet islaikyti norisi kuo ilgiau

linkiu visoms atsigauti po gimdymu - ir palepinti savo odyte

QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 07, 23:21)
nera uz ka
kiek skaiciau, odos elastingumui labai svarbus drekinimas ir dar svarbiau vitaminai, ypac C.. as pati labai daznai uzmetu putojanti vitamina C ir Perfectil, bet vis sugriztu ir odos bukle tikrai gereja jei ja rupinuosi tiek is isores, tiek is vidaus...

Na, Mazulinka, labai lauksim nuotrauku su strijukemis , kai jau sunaudosi Guam kauke

Vitaminas C padeda nuo striju??

Pasiguosiu..

Visu pirma tai as sausa oda kas vakara masazuoju masazuokliuku medine rankena su spygliuotais guminiais ratukais (masinyte primena

QUOTE(Leidana @ 2010 06 08, 11:26)
Mane tai sustabde tai, kad gi apetitas uzkilti nuo C gali, o storeti nesinori..
Aš labai dažnai geriu vitaminą C (pertrauka būna tik vasarą), man tikrai nekyla apetitas nuo jo

QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 08, 12:33)
Aš labai dažnai geriu vitaminą C (pertrauka būna tik vasarą), man tikrai nekyla apetitas nuo jo
MB irgi ne. Manau čia yra indvidualu. Gali pabandyti- jei pajausit, kad kyla, galėsit nebegert daugiau 

Aciu Ka kava

man pries menesines padideja krutine, po ju sumazeja. krutine isvagojo baltos isiskisusios rauskles, tokie kaip gruobletumai. tepu stangrinancius kremu krutims, bet nieko nepadeda.