Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(Leidana @ 2010 06 08, 15:35)
Aciu Ka kava  4u.gif  Leisk paklausti ,o tu striju turi?  blush2.gif  Nes jei pastoviai geri vit. C, o tavo strijukes niekur nedingo ir nesumazejo, tada tikrai jo nepirksiu ir negersiu  blush2.gif  smile.gif

Klausimas ne man, bet atsakysiu. vitaminas C ne vaistas, o prevencine priemone. jis taip pat butinas odos atsistatymui ir gyvybingumui, elastingumui. nebutina pirkti preparatu jei pakankamai gaunama su maistu.
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 06 08, 18:35)
Aciu Ka kava  4u.gif  Leisk paklausti ,o tu striju turi?  blush2.gif  Nes jei pastoviai geri vit. C, o tavo strijukes niekur nedingo ir nesumazejo, tada tikrai jo nepirksiu ir negersiu  blush2.gif  smile.gif

Nea, neturiu smile.gif Ir nemanau, kad Vitaminas C pagydytų strijas biggrin.gif Šaltuoju sezonu naudoju jį dėl kitų priežasčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o jus kai masazuojates, tai pirma issitepate priemone nuo striju/celiulito, o tada savimasazas? Ar atvirksciai: sausa oda masazuojate ,o paskui tik uztepate priemone? Kaip veiksmingiau? g.gif

Atsakyti
tai jau tikrai, kad issitepus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 14, 19:01)
tai jau tikrai, kad issitepus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu ir as ju nemazai, bet......manau jau neatsikratysiu
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 06 14, 20:23)
turiu ir as ju nemazai, bet......manau jau neatsikratysiu

nepulki nevilti.... po nestumo turesilaiko dauk ka isbandyt... tada jau spresk mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į kovą su strijomis... po gimdymo praėjo 3.5 metų, kai pagimdžiau vo skelios strijos matėsi nežymios , bet nėštumo metu per daug atsipalaidavau ir priaugau daug svorio (apie 23 kg) unsure.gif pradžioj svoris krito gana greit, paskui apstojo ir vos vos, o paskui visai sustojo ir pora metų buvo stabilus...aš gana ilgai maitinau vaikutį MP, kai baigiau maitint, po pusmečio maždaug ėmė svoris vėl po truputį krist (tiesa, vis nevengdavau pasportuot, nors ir ne ištisai, bet periodiškai). dabar krenta vos vos svoris galima sakyt pats, nes atsisakiau sočių (tik sočių biggrin.gif ) valgymų prieš miegą , ir šiaip, valgau sveikiau nei anksčiau...taigi, atrodo turėčiau būt patenkinta, bet verysad.gif atsiranda vis daugiau strijų verysad.gif , krūtinė net išvagota tokios baltos negražios grubėtos linijos nelygios verysad.gif ir kitur vis daugiau jų atsiranda doh.gif o svorio galima sakyt per usmetį numečiau apie 6 kg, tai tikrai nėra staigiai unsure.gif Tiesa, ir tepliojuosi aš pastoviai drėkinamaisiai kremukais arba aliejais, nors ir oda mano nėra iš sausųjų, bet dabar matau, jog reikia kažkokių direktyvesnių priemonių nuo strijų...
Pradėsiu manau nuo BIO OIL rolleyes.gif

Kaip gerai, kad radau tiek informacijos ir patirčių čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 14 birželio 2010 - 21:00
Na jusu teismui... beveik 1kg sunaudota kaukes, net nezinau ar strijoms tai dave kokios itakos g.gif kad maziau kabo odos tai tikrai, bet visa kita...

Pries

user posted image
user posted image

Po

user posted image
user posted image

laukiu nuomoniu, nes paciai gan sunku vertinti.
Atsakyti
oho..... cia taip buna.... uzuojauta.... blink.gif
odos tai tikra mazai, bet striju dar yra.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 15, 16:06)
Na jusu teismui... beveik 1kg sunaudota kaukes, net nezinau ar strijoms tai dave kokios itakos g.gif kad maziau kabo odos tai tikrai, bet visa kita...

Pries

user posted image
user posted image

Po

user posted image
user posted image

laukiu nuomoniu, nes paciai gan sunku vertinti.

Kad nerodo nuotraukyciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 13:30)
oho..... cia taip buna.... uzuojauta....  blink.gif
odos tai tikra mazai, bet striju dar yra.... blink.gif

buna. o buvo dar baisiau. jau virs 3metu praeje, tad bandykit isivaizduoti kaip pradzioj viskas atrode cry.gif cry.gif cry.gif gyvenimo trauma man mano pilvas, kad ir ka bedaryciau, vistiek kengura. tebunie mano beda ikvepimas toms, kurios dar planuoja nestumus arba jau nestukes rupintis odyte visomis imanomis priemonemis verysad.gif

Asstule
, gal blokuoja? isjunk filtrus..
Atsakyti