Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

sveikos moteriskaites, noreciau pasmalsauti ar esate kas bande vakumini aparata nuo striju? esu isvagota per visa kuna strijomis, galvoju gal padetu?
Atsakyti
Trupineli, o Tu esi tikra, kad nieko nesumaisei? g.gif Turiu ta vakumini aparata, bet paskirtis jo - mazinti ne strijas, o celiulita. Ar cia dar kokia naujesne priemone atsirado? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 21, 02:42)
Trupineli, o Tu esi tikra, kad nieko nesumaisei? g.gif Turiu ta vakumini aparata, bet paskirtis jo - mazinti ne strijas, o celiulita. Ar cia dar kokia naujesne priemone atsirado? g.gif

as kalbu ne apie namini, bet kur grozio salonuose daro su juo, lyg lpg vadinasi, bet tiksliai nezinau doh.gif
Atsakyti
kokias priemones naudojote kad isvengtumete striju arba ka daryti jei jos yra.3men.bandziau avon krema nuo striju.nepastebejau jokiu rezultatu.nors tepiau dar sviezias.ar cia visagalis tik lazeris...
Atsakyti
tema apie jas jau yra čia
dar čia ir čia mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau tas jusu diskusijas apie pleistrus bet nieko neisgirdau apie AVON kremus.zinau kad nestumo metu su aliejumi/net maistiniu/reikia tepti pilva.su pirmu taip dariau-padejo.kiti gi buvo vaikiai didesni-strijos vien ant pilvo liko,aliejus nebepadejo.o dar paklausti norejau kas isbandete salto vandens proceduras-ar pastebejote kad krutis stangresnes,strijos susitraukia.man po tokiu nusiprausimu angina buvo,nebedrysau bandyti dar...na nejau taip beviltiska strijas isnaikinti...
Atsakyti
Aš kalbėjau su savo kosmetologe apie strijas, nors pati jų ir neturiu. Tai ji man psakė, kad nei vienas kremas negali strijų išnaikinti ir visi tie kremai, kurie skirti strijoms naikinti - yra tik reklama. Taip pat ji sakė, kad šiam reikalui nepadės net lazeris. Tie kremai nuo strijų gali padėti tik tada jei nori, kad jų neatsirastų, o ne tada kai jų jau yra.
Tai matyt, kad ši problema liks visam gybvenimui. verysad.gif
Atsakyti
Nors turiu jau 2 vaikus ir laukiuosi trecio, bet del striju problemu neturejau ir kol kas neturiu...
Atsakyti
sveikutės
pas mane po 2 gimdymo visas pilvas taip sutrūkinėjo kaip kokie sūkuriai apie bambą blink.gif , nors nuo tos dienos kai tik sužinojau kad laukiuosi tepliodavausi kremais negailėdama pinigų ir laiko doh.gif(avent, frei oil'ais ir tt)
jūsų postai optimistiškai nenuteikia verysad.gif bet aš vis dar turiu vilčių. nuo tos dienos kai parsiradau namo iš gimdymo namų teplioju pilva contractubex tepaliuku(ginekologė rekomendato juo cezario randą tepti, tai man toptelėjo mintis, taigi strijos taip pat randai)tai va vaikučiui greitai 4 mėn o vaizdelis kur kas geresnis, žymiai blankesnės pasidariusios.tik va turbūt ir liksiu nesužinojus ar taip pat atrodytų jei būčiau niekuo netepus.
na žiūresim kaip dar po kokių 4 mėn situacija keisis g.gif o gal visgi išnyks blush2.gif
Atsakyti
Ir pas mane labai sutrukinejo ir pilvas ir kojos sad.gif Bet man per paskutini nestumo menesi staigiai visa ismargino, tepu Avono kremu tai jau nebera tokios ryskios, bet nezinau ar nuo kremo ar ir taip butu nusvieseje, nenoriu nieko rekomenduot, kad po to nepeiktumet
rolleyes.gif
Atsakyti
as nuo 3 men. nestumo pradejau teptis. pilva, uzpakali, slaunis. naudojau ir frei oil aliejuka ir kitokius nuo striju Atsiradimo apsaugancius, bet ne STRIJAS NAIKINANCIUS kremus.
ir neatsirado. bet gal ne del tu kremu. gal, kad mazai per ta laika priaugau - 9 kg. o gal del kitu kazkokiu priezasciu.
sunku pasakyti
Atsakyti
as turiu striju nuo paauglystes. man jos atsirado staigiai. taip zliumbiau kaip pamaciau melynais dryziais isvagota mano pilva, isorines ir vidines slaunu puses. ir buvau nestora sveriau vos 43 kg. mama mane vede pas odos gyd, kuris israse tepaliuka kazkoki, juo tepiausi striju daugiau neatsirado. paskui itekejau, pagimdziau sunu, nestumo meti striju nedaugejo. bet tos senos strijos virto baltomis juostelemis, kurios ypacmatydavosi kuomet idegdavau, nes tos vietos neidega. ir ka jus manote. man dabar 28 metai ir....strijos palaipsniui dingo...jos isnyko! as pastoviai sportuoju, naudoju stangrinancius kremus ir pastoviai drekinancius kuno kremus, deginuosi soliariume. man o kosmetologe sake, kad taip buva, tiesiog mano slaunys, pilv as sustandejo nuo sporto ir jos palaipsniui isnyko. pasirodo stebuklu buna. va thumbup.gif
Atsakyti