Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(geente @ 2010 06 23, 11:47)
Truputi pasimeciau  blush2.gif
O tai jei mano strijos yra dar raudonos, tai dar galima ka nors padaryti kad jos nevirstu baltomis ar jos ir bus raudonos? Nes kazkaip raudons strijos atrodo zymiai blogiau, nei baltos  g.gif

Galų gale jos vistiek virs baltomis, nes "sugis"(pagalvokit apie randą, pradžioj irgi būna raudonas, vėliau pabąla). Dabar būtų pats geriausias metas imtis veiksmingų priemonių, nes galima jas ryškiai sumažinti, kol dar šviežios.
Papildyta:
QUOTE(virginija.35 @ 2010 06 22, 00:35)
arba dar koks rimtesnis budas...ne masazas ar kremukais tepliojimas...tai man jau nieko nepades ax.gif

Na, nelabai kas rimtesnio už lazerį, tretinoinus, rūgštines procedūras yra... Nebent tik plastinė operacija.

QUOTE(Jogurtine @ 2010 06 23, 08:58)
O jeigu po soliariumo pvz, patamsinti strijas (nes vistiek jos baltos lieka) su savaimio igegio kremu? ax.gif

Nebloga idėja... Tik turbūt nebus labai lengva tolygiai užtepti, nes strijuota oda nelabai lygi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 birželio 2010 - 17:59
Sveikos smile.gif

Iskilo didele problema. Man 16metu visa gyvenima buvau labai aktyvi , daug sportuodavau. Vasara labai daznai vazineju dviraciu, galima sakyti kiekviena diena, taip pat dirbu fizini darba. Nesuprantu kodel pradejo atsiradineti strijos atrodo sveikai maitinuosi, retai isgeriu. Celiulito neturiu, kunas istreniruotas, viskas budavo gerai.
Striju uzuomazgas pamaciau kazkur sausio menesi is pradziu nesupratau kas cia yra , veliau pradejo plestis.. ir vis pleciasi , o dabar dar labiau. Tikrai nestambeju , o ir nesportuoju profesionaliai, todel tikrai neauga raumenu mase. Esu neviltyje, negealesiu uzsideti bikinio, nes kompleksuosiu.
Jos dar raudonos. Skaiciau kad galima jas dar kremukais naikinti, bet jie nepadeda. Mastau apie lazerini salinima, taciau nieko nezinau apie tai. Idomu kokios pasekmes poto, kiek tai kainuoja, kiek trunka gydimas, ar nebus jokiu komplikaciju, nes visgi tai ne i nauda.

Laukiu atsakymy, tikiuosi jus patarsite kaip kovoti su sia problema blink.gif
Atsakyti
Kvaila sakyti, kad strijota oda blogai isitepa,nes ji nelygi, kaip eini y soliariuma ne, nes as einu ir strijas slepia truputi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siguska @ 2010 07 16, 10:31)
Kvaila sakyti, kad strijota oda blogai isitepa,nes ji nelygi, kaip eini y soliariuma ne, nes as einu ir strijas slepia truputi thumbup.gif

Nieko kvailo pasakyme, kad nelygią odą išsitepti savaiminio įdegio kremu yra sudėtingiau nematau...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 15, 16:42)
buna. o buvo dar baisiau. jau virs 3metu praeje, tad bandykit isivaizduoti kaip pradzioj viskas atrode cry.gif  cry.gif  cry.gif gyvenimo trauma man mano pilvas, kad ir ka bedaryciau, vistiek kengura. tebunie mano beda ikvepimas toms, kurios dar planuoja nestumus arba jau nestukes rupintis odyte visomis imanomis priemonemis verysad.gif

Asstule
, gal blokuoja? isjunk filtrus..

pamačius jusu pilvuka, tai vaiku nebesinori man blink.gif
nes šiaip seses pilvas be striju visiškai, po neštumo, aišku kiekvienam skirtingai, bet aišku gali buti dar daugiau striju kai kuriom,
aš tai turiu jas ant šlaunu, bet čia matyt nuo ugio mano 179cm, bet ir labai kuda esu, net nepastebejau kada man jos atsirado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 06 23, 18:58)

Nebloga idėja... Tik turbūt nebus labai lengva tolygiai užtepti, nes strijuota oda nelabai lygi.

mano oda labai lygi kur strijos, nors ju pilna ant mano šlaunu ir užpakalio g.gif
Atsakyti
mazhulinka, manau, kad jums jokie kremai ar kaukes nepades... gal tik operacija?.... bet tai jums spresti, ar sia radikaliausia priemone pasinaudosite... as du nestumus apturejau, tai mano pilvukas irgi ne kaip 20metes, bet... neturiu nei vienos strijos, nors per nestuma 25kg priaugau blink.gif
ir nieko nedariau, nei kremo, nei spec.aliejaus netepiau. greiciausiai genetika irgi daug lemia.
gal kas zinote koki stebuklinga recepta, kaip stangrinti pilvo oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 16 liepos 2010 - 21:01
Laba diena,

Turiu problemu su strijomis nuo paauglystes (dabar esu 23m.), bet siuo metu man pradejo vel ju atsirasti, ant koju priekelieniu ir visur.. tepu aliejukais, bet nieko.. gal kokiu vitaminu yra odai stiprint?mane jos varo i nevilty cry.gif
Atsakyti
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 22, 12:09)
Laba diena,

Turiu problemu su strijomis nuo paauglystes (dabar esu 23m.), bet siuo metu man pradejo vel ju atsirasti, ant koju priekelieniu ir visur.. tepu aliejukais, bet nieko.. gal kokiu vitaminu yra odai stiprint?mane jos varo i nevilty  cry.gif

TIKRIAUSIAI NUOLAT KEICIASI SVORIS... g.gif REIKETU STENGTIS NEPRIAUGT IR NENUMEST STAIGA SVORIO ax.gif TRUPUCIUKA PADETU SPORTAVIMAS...BET SIAIP, JEI YRA POLINKIS, SITA PROBLEMA TIKRAI VARO I NEVILTI... doh.gif DAR PABANDYKIT PATEPT TRUPUTI BRANGESNIAIS KREMAIS NUO STRIJU....
Atsakyti
QUOTE(virginija.35 @ 2010 07 22, 11:17)
TIKRIAUSIAI NUOLAT KEICIASI SVORIS... g.gif REIKETU STENGTIS NEPRIAUGT IR NENUMEST STAIGA SVORIO ax.gif TRUPUCIUKA PADETU SPORTAVIMAS...BET SIAIP, JEI YRA POLINKIS, SITA PROBLEMA TIKRAI VARO I NEVILTI... doh.gif DAR PABANDYKIT PATEPT TRUPUTI BRANGESNIAIS KREMAIS NUO STRIJU....

Svoris kinta jau kokius 4 metus +-3kg, tai nemanau, kad del to turetu.. dabar pries kelias dienas vel sutruko kojos naujoje vietoje, o svorio tikrai nepriaugau, net nezinau ka galvoti..tepu dabar bio oil bet noretusi uzkirsti kelia nauju atsiradimui..jau senos kur buve kur nebuve, bet kodel nauju vis atsiranda.. verysad.gif
Atsakyti
Ar brangesnis, ar pigesnis kremas, nuo to veiksmingumas nepriklausys.

smileee3, strijos šiaip sau neatsiranda. Oda nepakelia įtampos ir trūksta. Greičiusiai, kad svorio kitimas, judėjimas, gal sportas turi įtakos.
Pabandykit vartoti daugiau vitamino c, jis stimuliuoja kolageno gamybą. Susiraskit kremą su stabilizuotu vitaminu c, turėtų truputį padėti, ypač, kol žymės dar šviežios. Dar kažkiek galėtų padėti kremai su retinoliu, glikolio rūgštim, vitaminu e.
Atsakyti
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 22, 11:28)
Svoris kinta jau kokius 4 metus +-3kg, tai nemanau, kad del to turetu.. dabar pries kelias dienas vel sutruko kojos naujoje vietoje, o svorio tikrai nepriaugau, net nezinau ka galvoti..tepu dabar bio oil bet noretusi uzkirsti kelia nauju atsiradimui..jau senos kur buve kur nebuve, bet kodel nauju vis atsiranda.. verysad.gif

Cia kremai turbut nelabai pades, nors visada gerai drekinti oda. manau, kad reiketu pabandyti pagerti oda puoselejanciu ir stiprinanciu vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 15, 16:42)
tebunie mano beda ikvepimas toms, kurios dar planuoja nestumus arba jau nestukes rupintis odyte visomis imanomis priemonemis verysad.gif

Is tikruju tas tepliojimas mazai pades...jei oda nera elastinga tai tu striju visvien atsiras.
As nestumo metu tik 'del vaizdo' pasitepliodavau kartkartemis paprastu vaikisku aliejumi ir nei vienos strijos, jokios kabancios odos, viskas kaip pries nestuma g.gif
Atsakyti