Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Strijos neisnyksta, tik pabala po kiek laiko.
Atsakyti
Man nuo striju tai labai padejo AVON kremas nuo striju, tik nezinau ar dar gamina ji
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2010 09 02, 15:55)
Man nuo striju tai labai padejo AVON kremas nuo striju, tik nezinau ar dar gamina ji

Papasakokite, prasom placiau ax.gif
Atsakyti
na as naudojau bio oil nuo pirmu savaiciu,ir siaip esu girdejus daug geru atsiliepimu apie si produkta thumbup.gif nezinau ,ar galima drasiai tegti ,jog jis padejo,bet neturiu nei vienos strijos 4u.gif o mama -begale... naudoju ji ir dabar veisdo bei kuno prieziurai,man jis super smile.gif
Atsakyti
man tai juokingos tos reklamos kur perša priemonės kurios naikina strijas, nes jei pasigilinus moksliskai nera iki galo ištirta kas jas galėtų išnaikinti ar net išvis galima jas išnaikinti.?..nebent kaip mineta dėl sau atrastų tinkamų priemonių gali tapti mažiau pastebimos smile.gif o pradėti rūpintis jau reik kuo anksčiau reguliariai sportuojant, tinkama mityba, nėštumo metu, vengti agresyvaus svorio metimo. As pvz naudojau vyro parvezta monoi alieju is prancuzijos, patiko del naturalios savo sudeties, oda tapo elastinga ir minksta, turi anticeptiniu savybiu pavyko atsikratyti mazu spuogeliu, labiausiai apsidziaugiau kai maziau pastebimos pasidare ir strijos ir issipletusios koju kraujagysles bigsmile.gif tad karts nuo karto vis pasipildau aliejuko atsargas wub.gif
Atsakyti
Kad striju neisnaikina nei aliejukai nei kremukai, tao tas tiesa, bet kuo cia susije strijos ir spuogeliai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2010 09 21, 11:07)
man tai juokingos tos reklamos kur perša priemonės kurios naikina strijas, nes jei pasigilinus moksliskai nera iki galo ištirta kas jas galėtų išnaikinti ar net išvis galima jas išnaikinti.?..nebent kaip mineta dėl sau atrastų tinkamų priemonių gali tapti mažiau pastebimos smile.gif o pradėti rūpintis jau reik kuo anksčiau reguliariai sportuojant, tinkama mityba, nėštumo metu, vengti agresyvaus svorio metimo. As pvz naudojau vyro parvezta monoi alieju is prancuzijos, patiko del naturalios savo sudeties, oda tapo elastinga ir minksta, turi anticeptiniu savybiu pavyko atsikratyti mazu spuogeliu, labiausiai apsidziaugiau kai maziau pastebimos pasidare ir strijos ir issipletusios koju kraujagysles bigsmile.gif tad karts nuo karto vis pasipildau aliejuko atsargas wub.gif

papasakok daugiau, kas cia per aliejukas bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 21, 13:04)
Kad striju neisnaikina nei aliejukai nei kremukai, tao tas tiesa, bet kuo cia susije strijos ir spuogeliai ?  g.gif

tiesiog pasidalinau patirtimi jog mano naudojamas aliejukas tinka daug kam smile.gif
Atsakyti
kaži jei strijos baltos, ar dar įmanoma tokias išnaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2010 09 22, 17:06)
kaži jei strijos baltos, ar dar įmanoma tokias išnaikinti  g.gif

Nenoriu nuvilt,bet neturekit iliuziju cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
neseniai pagimdziau, ir pilvas mano visas suplyses buvo per nestuma verysad.gif db toks kaip senos bobos yra verysad.gif pradzioj nestumo tepiau kuno pieneliu, nes tai ale spec nuo striju netikiu tepalais.
Dabar galvoju pabandyt gal kokiu stangrinamuoju kremu patept, ale tik nezinau ar yr tokio kunui g.gif gal kuri bandet kazka panasaus?
ir aisku to aliejaus pavadinimo noreciau suzinot kur cia gyre kazkuri blush2.gif
Atsakyti
Bandysiu tepti gelį nuo randų Contractubex. Kažkaip jis kelia didesnį pasitikėjimą, negu visi tie kremukai ir aliejukai g.gif
Atsakyti