Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(syte @ 2007 04 03, 22:03)
Nelabai, bet man tas skaičius 13 nepatinka  ax.gif Aš dažniausiai tikiu tais prietarais, kurie man "patogus"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pasiskaičiau SM vestuvinių prietarų skyrelį  doh.gif Jei besąlygiškai tiki prietarais, geriau ten nosies nekišti, nes toks įspūdis, kad geriau gyventi nesusituokus negu iškelti vestuves per daug nesinervinant ir laikantis visų prietarų  doh.gif

Zinai, kartais pagalvoju g.gif , kad galbut busiu vienintele nuotaka LT, kurios vestuves spalio 13d. lotuliukas.gif Ot, kaip butu faina biggrin.gif ! Vienintele tongue.gif biggrin.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 04 04, 00:32)
Zinai, kartais pagalvoju  g.gif , kad galbut busiu vienintele nuotaka LT, kurios vestuves spalio 13d. lotuliukas.gif Ot, kaip butu faina  biggrin.gif ! Vienintele  tongue.gif  biggrin.gif !!!

Manau, kad, jei jau ne vienintelė, tai gal dar pora nuotakų bus tą dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 04 04, 13:41)
Manau, kad, jei jau ne vienintelė, tai gal dar pora nuotakų bus tą dieną  lotuliukas.gif

o Klaipėdoje CMB spalio 13 net neregistruoja santuokų, kažkodėl šis savaitaglis praleistas g.gif
mes kai rinkomės dieną abejojome ar spalio 6 ar 13 rinktis. Tai nuejus nebereikejo ilgai svarstyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 05, 13:55)
o Klaipėdoje CMB spalio 13 net neregistruoja santuokų, kažkodėl šis savaitaglis praleistas  g.gif
mes kai rinkomės dieną abejojome ar spalio 6 ar 13 rinktis. Tai nuejus nebereikejo ilgai svarstyti  biggrin.gif

Mes tuoksimes tik baznycioje smile.gif , todel nesijaudinu del CM. Nu ,bet tu cia ir pasakei man naujiena, kad Klaipedoje ner neregistruoja lotuliukas.gif ! Tikrai busiu vienintel! lotuliukas.gif Jega lotuliukas.gif !!!!
Atsakyti
Kaip rudeninukėms sekasi planuoti? biggrin.gif
Mes jau beveik visus pagrindinius dalykus turim: trūksta tik muzikantų ir bažnytinių kursų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, musu vestuves rugsejo 28, nors norejom rugsejo 1, ber jau nebuvo vietos verysad.gif tai perjkelem i pati gala rugsejo. Mano geriausia drauge pernai susituoke rugsejo 30, oras buvo pasakiskas, saulute sviete, vejelio jokio, plaukiojom jahta, visos su suknelem ant sleikuciu (arba is vis be sleikuciu tongue.gif ) nesusalom nei trupucio, tikiuosi ir per musu svente bus toks grazus oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2007 05 24, 22:37)
Sveikutes, musu vestuves rugsejo 28, nors norejom rugsejo 1, ber jau nebuvo vietos  verysad.gif tai perjkelem i pati gala rugsejo. Mano geriausia drauge pernai susituoke rugsejo 30, oras buvo pasakiskas, saulute sviete, vejelio jokio, plaukiojom jahta, visos su suknelem ant sleikuciu (arba is vis be sleikuciu tongue.gif ) nesusalom nei trupucio, tikiuosi ir per musu svente bus toks grazus oras smile.gif

Aš irgi tikiuosi, kad spalį bus gražu, bet vis tiek galvoju, kaip reikės rengtis šalčio atveju doh.gif
Bet, kaip jau sakiau, ne oras tą dieną svarbiausia wub.gif
Atsakyti
Kas taip tai taip, ne oras ta diena svarbiausiai, bet kaip norisi kad viskas butu grazu, tame tarpe ir oras...............
Atsakyti
Sveikos, mūsų vestuvės rugsėjo15d. pats viduriukas. Ir aš tikiuosi, kad oras bus geras, nei per karšta, bet dar šilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syga @ 2007 05 25, 07:58)
Sveikos, mūsų vestuvės rugsėjo15d. pats viduriukas. Ir aš tikiuosi, kad oras bus geras, nei per karšta, bet dar šilta smile.gif

mano vestuves ir ta pacia diena,as labai tikiuosi gero oro
Atsakyti
QUOTE(syga @ 2007 05 25, 09:58)

o mūsų rugsėjo 14 irgi tikiuos bus silta rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi noriu vestuviu rudeni, bet labai bijau, kad gali buti lietingas ruduo g.gif
Atsakyti