Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(syte @ 2007 06 01, 18:33)
Mano suknelė nebus labai atvira, bet ne dėl šalčio, šiek tiek kitų priežasčių... Bet vis tiek galvoju, kad reikės kažką šiltesnio susiorganizuoti. Gal kokį švarkelį ar skaraistę g.gif Bet turiu vilties, kad jų nelabai ir prireiks, nes pastaraisiais metais ruduo pakankamai šiltas būna  thumbup.gif
Va va, aš apie tokį dalykč irgi mąstau.

Bet va, ką reikės su MB daryti g.gif Jo į šalį juk negaliu įsukti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Paltas irgi gali būti per šiltas. Gal kuri kokių idėjų turit?

del MB as tai tikrai nepergyvenu.
Isivaizduok, tu nori nesusalti su saliu, o TB juk bus su barskiniais ir svarku, o ne nuogais peciais ax.gif
Tuo labiau tikrai nemanau, kad bus taip salta, kad vyrui reiketu daugiau kazka apsirengti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Musu vestuves rugsejo 1d. Kazina ar galiu prie jusu jungtis g.gif Nes cia tokia data nei ruduo dar, bet jau ir ne vasara biggrin.gif
Atsakyti
na mes dar neesame paskyre tikslios datos, bet tikriausiai bus rugsejo galas. mano sesuo tekejo spalio 12, tai nuotraukom iki siol visi atsistebeti negali. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 06 01, 11:37)
Aš išteku lygiai tą pačią dieną, tik 14 valandą - čia bažnyčioje. Metrikacijos biure 13 val. Rudenį rinkomės dėl to, kad Jis sugalvojo būtent šią dieną pasipiršti, tai nutarėm, jog būtų gražu lygiai už metų susituokti, tuo labiau, kad ir šeštadienis išpuolė. Ir šiaip ruduo - toks melancholiškai romantiškas metų laikas  wub.gif

drinks_cheers.gif Smagu, kad kazkas dar ta pacia diena tuokiasi mirksiukas.gif Mano drauge pernai rugsejo 30 tuokesi, tai oras buvo iuksiskas apie 25 silumos, sauleta,vienu zodziu tikiuosi, kad ir mums pasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 06 01, 21:00)
drinks_cheers.gif Smagu, kad kazkas dar ta pacia diena tuokiasi mirksiukas.gif  Mano drauge pernai rugsejo 30 tuokesi, tai oras buvo iuksiskas apie 25 silumos, sauleta,vienu zodziu tikiuosi, kad ir mums pasiseks ax.gif

Aš irgi to labai tikiuosi ir nuoširdžiai Tau to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 01, 11:35)
sakykit rudenines nuotakos,o suknele jusu labai atvira bus?ka galvojate uzsimest ant virsaus?juk vasaros karsciu turbut jau nebus,o nuogais peciais gali but saltoka...
as vis suku galva kaip cia su ta suknele daryt...

mano suknute bus ir pnuoginatis peciais,bus svarkelis bet jis plonytis visai.tai as turesiu kailiuka ax.gif
Atsakyti
ojetau, o as net nesusimasciau ka cia apsirengus. kazkaip tikiuosi, kad bus silta ir nereikes jokiu svarkeliu smile.gif
Atsakyti
Jus jau visos sukneles turit, o as dar ne g.gif
Nuejau i salona, tai rekomendavo man ateit rugpjucio gale (teku 10.27), sake, jog mazdaug tokiu laiku gaus rudens-ziemos sezono sukneles.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2007 06 02, 23:33)
Jus jau visos sukneles turit, o as dar ne  g.gif
Nuejau i salona, tai rekomendavo man ateit rugpjucio gale (teku 10.27), sake, jog mazdaug tokiu laiku gaus rudens-ziemos sezono sukneles.

kaip keistai, 2 menesius pries g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, 4u.gif mano vestuves buvo pernai rugsejo 30 d. oras buvo pasakiskas, o ir gamta labai grazi, dar ir zalia zole buvo, ir jau lapu prikrittusiu truputi.

tei labai liuks nuotraukytes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusita @ 2007 06 03, 10:49)
sveikos mergaites,  4u.gif  mano vestuves buvo pernai rugsejo 30 d. oras buvo pasakiskas, o ir gamta labai grazi, dar ir zalia zole buvo, ir jau lapu prikrittusiu truputi.

tei labai liuks nuotraukytes.  biggrin.gif

noreciau pazet tavo nuotraukytes, jei galima 4u.gif tikekimes, kd per visu rudeninukiu vestuves oras bus pasakiskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2007 06 02, 23:33)
Jus jau visos sukneles turit, o as dar ne  g.gif

hmz.. as irgi neturiu dar sukneles.. bt manau, kd ne beda, dar spesiu smile.gif paneles, gal zinot, kur nuomoja paprastas, kuklias sukneles? ar dar tokiu aplamai buna?? o gal pirkt? jau susisuko galva man nuo paiesku.. verysad.gif
Atsakyti
Na jai labai paprastas ir kuklias g.gif o dar ir pirtkti, tai tik Anna-Bella Vilniuje maciau. Siaip mano suknute ir labai jau kukli sakyciau, tai as nuomavau Madonnoi, ten visokiu yra thumbup.gif
Atsakyti