Mes taip pat tuokiames spaly, man sis laikas labai patinka......Vasara, zinoma ir labai fainai, bet juk jokio skirtumo nera kada........Ir del oro, juk niekas nera uztikrintas, kad vasara per tuoktuves nelis........(cia prie to, kad daug kas tuokiasi vasara, kad neva nelytu)
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2007 08 22, 10:22)
Sveikutes,
As cia naujoke
Išteku paskutinį spalio šeštadienį ir taip pat kaip Jūs visos tikiuosi gero oro ir netradicinių gražių nuotraukų
Kai paskaitau, tai dauguma merginu vestuvems ruosiasi pries metus ar bent pusę, o as pradejau kai sugalvojom pries mėnesį. Siai dienai turim jaunikio kostiumą, batus, man batelius, porą smulkmenų ir viskas, dar trūksta man suknelės, muzikantų, fotografo ir mašinų, bet kadangi taip pat tuokiuosi rudenį tai nusprendžiau, kad turėčiau lengvai rasti, tikiuosi taip ir bus

Beje ieskom visko pigiau, nes finansai labai plėstis neleidžia

Jei kas galėtų parekomenduoti gerą ir nebrangininką fotografą, muzikantus labai apsidžiaugčiau
sveikute, as isteku paskutini spalio penktadieni:). manau oras bus pasakiskas, nes taip visi tikejosi, kad nelis per 07 07 07, o gavosi priesingai:)
Siulau labai isgai nedelsti, nes nors ir ruduo, bet uzsakymu daug, nu bent jau man taip sake...
Del sukneles, jei zinai ko nori, tai manau ilgu paiesku nereikes, as labai greitai radau, nors esu nestandartinio (kaip keliose salonose sake) ugio 185, o norejau, kad dar vilktusi...
Jei kauniete esi, siulau pereiti per tuos salonus kur yra savanoriu akluju sankryza, ten manau rasi......siaip dar ingridos salonas nieko....
galiu parekomenduoti fotografe ilona (kaune)....bet gal ji vaziuoja ir toliau869953228............Sekmes...jei reikes pagalbos klausk