Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

Musu vestuves irgi rudeni,rugsejo 22d. Neseniai turejom problema su sventes vieta,nes kuria buvom uzsisake pries puse metu,tai neseniai suzinojom,kad pasikeite jos seimininkai ir nebetiekia jie maisto,nuomoja tik patalpas,ko mums neuztenka.Tai greit vel skelbem paieskas telefonu,internetu ir radom laisva sodyba siauliu rajone,kuria vakar jau galutinai uzsake maniskio brolis nuvykes.Mes siuo metu uzsienyje,tad labai sunku taip.Tik va su baznycia problema,neturim jos,ieskom vis dar,kas gal be kursu priimtu,nes mums cia ner galimybes nuvykt i londona.Tad nezinau. g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mes jau kaip ir viska turime,tik ebliko smulkmenos tortai dar alkocholis ir geles ...ir t.t.
o viska jau uzsiakeme sausio men,ir vieta ir fotografa ir muzikantus,
Dabar tikiuosi gero oro tongue.gif
Atsakyti
nu ka ruduo ne uz kalnu jau ax.gif
dabar visos viltys i gera ora g.gif nors kaip bus taip gerai wub.gif
Atsakyti
Musu vestuves irgi kaip ir rudeni:) na rugsejo 8 dar kaip ir netikras ruduo, bet oro tikiuos gero. O planuot pradejom kazkur nuo sausio, nes pasiskaitinejau forumuo se kad buna darnai viskas uzimta. Aiku buvo atveju kai mums sake kad per anksti kreipiames, bet rami galva kad butu.I baznycia ejom dar kova, tai zakristijonas sake kad dar susipyksim iki vestuviu:). Bet gerai nes visokiu popiereliu reikejo abiems is savo parapiju, tai nereikejo lekt strimgalviais.Dabar beliko smulkmenos
Atsakyti
thumbup.gif mano vestuves irgi rugsejo men - 22 d. tikiuosi kad bus neblogas oras. viska turime - iskyrus muzikantus ax.gif bet manau spesim susirast
Atsakyti
Na ka rugsejinukes visoms gero oro mes tuokiames rugsejo 15d, viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
o mes rugsejo-29d.paskuti sestadieni,viska susiplanavom per geras dvi savaites,ir vieta svest ir muzikantus kuriuos norejom ,o svarbiausia vieta baznycioje gavom be problemu,ir pasirinkom pavakare nes i metrikacijos biura neisim(rotuse),fotografa per draugu vestuves gavom,nes jis visu musu draugu vestuves fotografuoja,labai saunus vyrukas,kaip tik buvo laisvas,operatoriu ir turim,masinas be problemu gavom,suknele yra,liko smulkmenos kurios mane labai nervuoja verysad.gif (sukuosena,makijazas,geles kaip ir zinau kokiu ju noriu ir.t.t).
Atsakyti
Na mūsų veselia rugsėjo 15d. viskas jau suplanuota, sudeliota. Reikia tik jaunikiui marškinių ir bantuko bažnyčios puošimui smile.gif ir jau pilva pradeda sukti kai tik pagalvoju apie vestuves. vis atrodo kad kažkas nepadaryta :| dar vis nesugebu patiket kad išteku doh.gif Čia aš viena tokia ligota? ax.gif
Atsakyti
ne tik tave nerimas apima,as paskutinem naktim tik ir sapnuoju viska kas susija su vestuvem,sianakt ejau prie altoriau ir toks mano veliumas sunkus buvo,bet pamenu kaip vissi baznycioje mane pamete pradejo snibzdetis kokia as grazi mirksiukas.gif As labai nerimauju del kirpejos ir visazistes,as niekaip nerandu geru meistriu,mano kirpeja,kaip ir neuzsiima proginem sukuosenom g.gif ,o siaip mes ir visk turim,tad ramu,man ir keista,kad as po gero menesio isteku,kas kaip net gaila,man gaila,kad neteks patirt visoo sio jauduliu,to laukima,juk jau daugiau nebus taip kaip pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir tuokiames rugsejo 15 d., kai pradejom nuo sausio ruostis, tai atrodo, kad viskas padaryta, bet dar siokiu tokiu smulkmenu truksta, kurios artejant vestuvems tikrai neatrodys smulkmenos schmoll.gif . O siaip ir mane kosmarai kankina, tai veluoju i baznycia, tai visokiais skarmalais apsirengus, o svarbiausia - lupu nepasidazius, nors realiai as ju beveik nedazau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As cia naujoke 4u.gif
Išteku paskutinį spalio šeštadienį ir taip pat kaip Jūs visos tikiuosi gero oro ir netradicinių gražių nuotraukų ax.gif
Kai paskaitau, tai dauguma merginu vestuvems ruosiasi pries metus ar bent pusę, o as pradejau kai sugalvojom pries mėnesį. Siai dienai turim jaunikio kostiumą, batus, man batelius, porą smulkmenų ir viskas, dar trūksta man suknelės, muzikantų, fotografo ir mašinų, bet kadangi taip pat tuokiuosi rudenį tai nusprendžiau, kad turėčiau lengvai rasti, tikiuosi taip ir bus mirksiukas.gif Beje ieskom visko pigiau, nes finansai labai plėstis neleidžia verysad.gif Jei kas galėtų parekomenduoti gerą ir nebrangininką fotografą, muzikantus labai apsidžiaugčiau thumbup.gif
Atsakyti
Aš tekėjau prieš dvejus metus, rudenį, tai niekada niekada nesigailėjau, kad būtent rudenį. Mūsų vestuvės vyko spalio pradžioje, diena buvo gera, saulėta, buvo šilta, kad net vaikščiojau be jokių papildomų apdarų - tik su suknele. Tikrai buvo šilta (bet tik tol, kol saulė nenusileido, tada jau buvo šalta). O nuotraukos gavosi fantastiškos, nes medžiai buvo geltoni geltoni smile.gif
Atsakyti