Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

Tas laikas labai priklauso, nuo to ar bus užsakyta ko tu nori (muzikantai, fotografas, kavine), bet jei vestuvės spalio mėnesį tai manau galima daug greičiau apsisukti, juk tik vasarą kavinės ir kiti vestuvių atributai užsakomi prieš metus doh.gif Bet mano, manau ir kitų merginų, kad jau laikas pradėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2006 05 20, 10:03)
kokie yra trūkumai ir kokie privalumai? smile.gif

dėkoju

Pritariu, kad vetuves gali buti ne tik vasara. Kadangi visi renkasi datas per pati "vestuviu buma", tai mes ir nenorejome to. Pasirinkome rugseji, man labai grazus mienuo. Visu pirma ne taip karsta ir mazesnis besituokianciuju srautas.
del kainu, tai ne pasakyciau kad pigiau, tas pats kaip ir vasara (bent jau mums taip yra).
Pernai buvau drauges vestuvese - spalio menesi - buvo thumbup.gif Lapai krenda, saule sviecia visur auko spalva. ir nuotraukeles gavosi thumbup.gif , ne taip kaip vasara voisos vienodos. Tik prasau nesupykti tu kurie pasirinko vasara, nes kiekvienam savo. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 24, 21:09)
mano vestuves Rugsejo 9 diena. Tikiu kad bus geras oras. O jei ne, ka padarysi. Bet dar nebus labai salta. O beje as pasirinkau Rudeni paklausius patarimo kad Rugseji susituoke buna labai laimingos ir darnios seimos. Sis menuo yra rudens gerybiu, derliaus nuemimo metas , naujos, vaisingos pradzios metas.
Papildyta:

neuzteks 2 menesiu, reikia kokiu 5 men

mes irgi tuokiames rugsejo 9 diena thumbup.gif
Atsakyti
O ką manot apie vestuves žiemą?
O gal yra jau tokia tema, tik aš nerandu...
Atsakyti
o gal kas turi kokių gražių minčių, jei staiga ne pagal planą pradėtų lyti? manau nuotraukas galima sugalvoti fantastiškas po lietumi: su skiečiu, prie aplašėjusio lango pavyzdžiui rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2006 05 25, 13:08)
O ką manot apie vestuves žiemą?
O gal yra jau tokia tema, tik aš nerandu...

Temos tokios ne mačiau. visi rašo tik apie vestuves vasarą, o gi yra ir pavasaris ir žiema. manau žiemą galima sugalvoti irgi puikią šventę, tik gal ne per naujuosius metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 05 23, 16:12)
Pernai buvau vestuvėse kurios vyko rugsėjo 10 d. tai oras buvo liuksiškas, bet tai visas rugsėjis ir spalis buvo pernau gražus bigsmile.gif Taip, kad dėl orų čia nenuspėsi, ir vasarą gali lyti ir šalta būti doh.gif
Mes tuoksimės rugsėjo 8d. šiemet ir tikrai manau, kad viskas bus čiki tongue.gif Turiu pasakyti viską susirasti yra lengviau ir truputi pigiau nei vasarą mirksiukas.gif

nu va tikrai pernai musu buvo butent 10 rugsejo oras thumbup.gif kaip sakoma ne karsta, bet ir nesalta, sverkelio taip ir neprireike smile.gif as tai uz vestuves rudeni, man ir gamta tada grazesne ypac jei pataikai kai medziai pagelte thumbup.gif
Atsakyti
Dalyvavau pusseseres vestuvese ziema - sausio 7 d. Galiu paminet kelis minusus: Saltas oras ir visur su proginem suknutem salta. Fotkinomes gamtoj ant sniego (suknios ant sleikuciu be rankoviu, nes juk neprisirengsi megztiniu). Labai susalom, bet limuzine gerem brendzio, ir gera nuotaika atsisildem. Baznycia irgi isalus, teko velgi drebet. Su striukem jau buvom, bet vistiek salta smile.gif
Gamtoj pasibuvimo nesuorganizuosi, ner kur eit, ner ka veikt kai taip salta.
Buvo daromi tokie sprendimai:
Brendis, brendis, brendis kad nesusalt smile.gif Samdytas limuzinas (o ten kaip silta!)
Vietoj pavaiksciojimo gamtoj, pries baliu sodyboj, ejom i bara. Zaidem atrakcijas prie stalo, tai neprailgo. Lauke tik fotkinomes ir nese tik per tilta.
Sodyboj - sventimo vietoj buvo silta ir nieko netruko smile.gif
Vestuves buvo thumbup.gif Gera prisimint. Kad ir saltis dabar prisiminimuose sudaro ispudi ir yra ka prisimint kaip sniege vasarine apranga be rankoviu tupejom ir lakstem biggrin.gif
Atsakyti
man tai fainai rudeni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2006 05 20, 10:03)
sveiki. smile.gif 

kodėl dauguma kalba apie vestuvės vasarą?  g.gif nejaugi kiti metų laikai blogesni ar žmonėms truksta fantazijos organizuoti vestuvės rudenį ar žiemą.
mes planuojame vestuvės spalį. patarkite ar čia gera ideja 4u.gif kokie yra trūkumai ir kokie privalumai? smile.gif

dėkoju

Nemanau, kad zmonems truksta fantazijos ir del to tuokiasi vasara. Tiesiog vasara didesne tikimybe, kad bus geras oras, gali issirinkti bet kokia suknele ir negalvoti, kaip baisiai salta tau su ja bus, grazios nuotraukos, viskas zalia, zydi. Gerai jei bus siltas ruduo, bet jei ne??? Nemanau, kad vestuviu diena noresi galvoti tik apie viena, kaip greiciau nusirengti suknele ir isisupti i silta megztni smile.gif
Atsakyti
Mano sesė tekėjo lapkričio 22d. prieš porą metų, ir buvo thumbup.gif Spalvos pasakiškos gamtos wub.gif Saulutė švietė, šalta visai nebuvo, net keista-tik kailinius šalius buvom užsimetusios visos mergičkos per pečius, ir nesušalom bigsmile.gif yra toks posakis: Kai moteris jaučiasi graži, tai jai niekada nešalta lotuliukas.gif Sesės suknelei padarė normalią nuolaidą, nes ne populiariu metu tuokėsi, mašinas ir restoraną gavo lengvai. Žodžiu, vieni pliusai tuokiantis rudenį mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 31 gegužės 2006 - 18:50
mano vestuvės buvo rugsėjo 27, labai nuskilo kad buvo geras oras, aš visą laiką pravaikščiojau tik su suknele, nereikėjo jokio švarkelio. buvom Rumšiškėse, buities muziejuje, labai patiko. prisižaidėm, prisifotkinom gamtoj. pačios gražiausios nuotraukos, nereikėjo net jokios atelje ar fototapetų. viskas natūralu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 05 22, 22:22)
mes tuoksimes rugsejo 23. jau i rudeni. tikiuosi, kad oras bus grazus. jei ir lis, tai nieko baisaus, jei sketi turi smile.gif patinka man, nes daug ka darau atsipalaidavusi - visgi ne pats ikarstis, kai turi viska griebti pirmas, kol kiti pries tave nepaskubejo. tik del CMB apsisoviau - viskas tai dienai uzsakyta smile.gif

aš irgi svajoju apie vestuves rugsėjį, kažkaip atrodo, kad nebūtų tokio konvejerio kaip vasarą, nors su datom tai irgi lygtai sunkoka. ir tikrai senyvi žmonės sako, kad laimingesnės šeimos rudenį, nes ir anksčiau tuokdavosi visi po nudirbtų darbų drinks_cheers.gif pernai kaip tik draugę "ištekinom" rugsėjo 23d. tai tikrai geras laikas, gal kiek vėsesnė diena pasitaikė, bet vistiek liuks.
Atsakyti
Sveikutes,

Mes irgi planavom tuoktis rudeniop, truputi uztempem ir negavom taip norimos datos rugsejo 9, na bet gavom spalio 7 diena, eh kaip mane cia apraminot visos ir beje pernai tevai sventem spalio pradzioj sidabrines vestuves oras pasakiskas buvo saule sviete ir as su palaidine ant sleikuciu vaiksciojau, pasakiskai malonus oras buvo:) tikekimes siemet taip pat bus...ziurejau statistikas tai rudeni mazesnis krituliu kiekis nei vasara dvigubai.
Atsakyti