Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(Gyncė @ 2006 05 25, 13:08)
O ką manot apie vestuves žiemą?
O gal yra jau tokia tema, tik aš nerandu...

nė už ką nenorėčiau žiemą schmoll.gif šaltą, todėl viskas paskubomis vyksta
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2006 05 20, 09:03)
sveiki. smile.gif 

kodėl dauguma kalba apie vestuvės vasarą?  g.gif nejaugi kiti metų laikai blogesni ar žmonėms truksta fantazijos organizuoti vestuvės rudenį ar žiemą.
mes planuojame vestuvės spalį. patarkite ar čia gera ideja 4u.gif kokie yra trūkumai ir kokie privalumai? smile.gif

dėkoju

Vestuves vasara yra daromos, nes tikimybe, kad bus silta ir sauleta yra didesne.
bigsmile.gif rolleyes.gif
Bet matyt, ne veltui sakoma, jog ruduo - vestuviu metas... Grazu buna ir rudeni, ypac, jei ruduo "auksinis" arba "bobu vasara"...
bigsmile.gif
Bet, ne metu laikuose esme, mes norejome pavasari daryti, kol neprasideda "vestuviu konvejeris" (liepa-rugpjutis), bet teko nukelti i birzelio pradzia, kas buvo gal net dar geriau nei pavasaris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 05 22, 22:22)
mes tuoksimes rugsejo 23. jau i rudeni. tikiuosi, kad oras bus grazus. jei ir lis, tai nieko baisaus, jei sketi turi smile.gif patinka man, nes daug ka darau atsipalaidavusi - visgi ne pats ikarstis, kai turi viska griebti pirmas, kol kiti pries tave nepaskubejo. tik del CMB apsisoviau - viskas tai dienai uzsakyta smile.gif

mes irgi tuokiamės rugsėjo 23 dieną, tikėkimės kad oras bus pasaka thumbup.gif

tikrai, liepą ir rugpjūtį bent šiauliuose vestuvių ažiotažas sukilęs, siaubas doh.gif
Atsakyti
Mes irgi tuoksimės rugsėjo 23 d. : )))
bet dar net pareiskimu nenunesem. Kadangi vestuves vyks Neringoje, CMB sake jokių problemų nei dėl datos, nei dėl laiko : )))
Gal teko kam tuoktis Neringoje? Norėčiau sužinoti įspūdžius

yu.gif
Atsakyti
Mes irgi tuokiamės rudenį - spalio 19d. Tą dieną oras keitėsi tris kartus, tai buvo fantastiška. Ryte švietė saulė, dieną pradėjo lyti-bet ne taip smarkiai, kad kojos negalėtum iškelti į lauką, o vakare pradėjo snigti, nors medžių lapai dar vos ne žali. Tai kažkokia mistika ir labai gražu buvo žiūrėti.
Šiaip mano pamergės minėjo, kad lyg ir vėsoka buvo, bet aš nors ir turėjau pasiruošusi švarkelį, bet jo man nereikėjo-nejutau jokių temperatūrų svyravimų, matyt labai man karštas vyras pasitaikė mirksiukas.gif
Nesigailiu, kad darėm rudenį.
O pareiškimus nunešėm rugpjūčio pabaigoje, tai kaip ir ruoštis buvo 1,5mėn ir pilnai to užteko. Gal dėl to, kad pas mus nebuvo nei muzikantų, nei fotografų, bet smagi šventė tėvams, broliams, seserims ir draugams kavinukėje prie kopų šalia Baltijos pakrantės. thumbup.gif
Atsakyti
Dalyvavau vestuvese LIEPOS 15 diena. Susalom, sulijo. Vat ir pats vasaros vidurys, o oras buvo ne koks. Tik vakare apie 20 val. baigesi lietus ir buvo silciau. Tai kad Lietuvoje to oro neatspesi.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 05 25, 11:08)
O ką manot apie vestuves žiemą?
O gal yra jau tokia tema, tik aš nerandu...

as taip pat pasigedau sios temos verysad.gif
man ziema pats graziausias metu laikas bigsmile.gif
vestuves planuoju gruodzio menesi, tik va baisoka kaip bus su gelem (ar nenusals) kokia apranga, gal kas turit patirties?
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2006 07 24, 19:46)
as taip pat pasigedau sios temos verysad.gif
man ziema pats graziausias metu laikas  bigsmile.gif
vestuves planuoju gruodzio menesi, tik va baisoka kaip bus su gelem (ar nenusals) kokia apranga, gal kas turit patirties?

Na jei nera rimto reikalo sakyciau gal geriau praleisti ziema....buvau vestuvese, per pacius didziausius salcius kai buvo -30 tai ojojojojo...baznycioj saltoka buvo.
I lauka neiseisi, geles susalo nuo baznycioj kai vezem masinoj:( o tokiu graziu puoksciu buvo...na foto gal grazios jei sniego yra. Gamtoj nepasifotkysi...tik botanikos sodo siltnamyje(Kaune) del kitu miestu nezinau...
Atsakyti
Musu vestuves irgi rudeni ,rugsejo 16 diena . Tiesiog taip isejo ,bet dabar labai dziaugiuosi tik kad oras geras butu ir viskas bus gerai bigsmile.gif
Papildyta:
Musu vestuves irgi rudeni ,rugsejo 16 diena . Tiesiog taip isejo ,bet dabar labai dziaugiuosi tik kad oras geras butu ir viskas bus gerai bigsmile.gif
O kas del kainu ,tai tos pacios ,tik gal daugiau laisvesniu muzikantu ir fotografu .Ir del to spejom susiorganizuot vestuves per pora menesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jau tikrai kaip visa svente priklauso nuo oro tai nezmoniskai,juk kaip smagu buna visiems kada geras oras.Nes jeigu lija tai eina sau, nei nuotrauku normaliu, nes sukuosena sukrinta, suknele suslampa, nu vienu zodziu blink.gif
Atsakyti
Mes darem vestuves ziema, vasario men...buvo sniego, nedidelis saltukas...nuotraukos labai grazios gamtoje, galima dar kokius Verkiu rumus pasirinkti fotkems...nesigailiu kad darem ziema mirksiukas.gif
Beto pigiau, ne jus vaiksciuojat ir prasot bet jums visi viska siula, nuolaidas taiko ir t.t...

Neznau kiekviena renkasi ta metu laika kuris jai atrodo fainas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenuska03: 23 rugpjūčio 2006 - 09:44
o as dabar meldžiuosi, kas gruodi butu sniego biggrin.gif
nes taip noriu graziu nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti