Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(Milena_Ant @ 2011 10 24, 08:58)
kaip idomiai sugalvota! o tai cia fotografe pasiule ar patys sugalvojot?

Idėja mano pačios, nes nenorėjau grynai nuotraukų:" atsistojam, pasisukam į kairęč, dabar bučkis, dabar žiūrim į akis ir pan" Norėjosi kažkokio nestandartinio varianto smile.gif Ir štai bebūnant parke pamačiau dviratį minančią porelę (aga, vieną dviaratį) taip ir atsirado tokia idėja...
Mačiau internete daug idėjų su žaidžiančiais futbolą, golfą (va krepšinio nemačiau lotuliukas.gif )... Kartais jei nori orginalių foto, reik idėjos, kuri patiktų tau, o tada jau viskas bus super.
Beje, buvom pasiruošę atsarginę idėją lietuj 4u.gif
p.s. sava idėja lieka sava. Fotografas daug visko gali siųlyti, bet įdomu ar tai bus priimtina tau pačiam po 10 ar 20metų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 10 17, 09:50)
kas per fotografas ? kur galima foto paziuret  ax.gif  g.gif

Čia mūsų fotografo tinklapis smile.gif
Atsakyti
Jus ne vienos - musu vestuves bus sia ziema, labai tikiuosi, kad bus geras oras, ty daug sniego ir nulis dregmes rolleyes.gif O seip butu labai aktualu suzinoti, kokios galimos fotosesijos idejos ziema? g.gif gal turite kokiu minciu?
Beje, mano vestuves gruodzio 31d, veiksmas vyks Kaune wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne_tavo: 01 lapkričio 2011 - 22:30
Mano vestuvės buvo žiemą, ir džiaugiuosi smile.gif niekam makiažai nebėgo, tortai netirpo, maistas negedo, nebuvo prakaitu žliaugiančių svečių, ir aišku paslaugos tiek sodybos tiek foto bei muzikantų buvo pigesnės thumbup.gif
Atsakyti
Tuokemes kovo 5d buvo vejuota bet sauleta diena, sniego dar buvo, nuotraukos pasakiskos, atrodo kaip kokioj ne sioj planetoj buve, nes jura dar buvo visa uzsalusi ledais. Susiduriau su sunkumais tai siltesniu elegantisku bateliu nejo atrast, ir su kailinukais suvargau, dazniausiai kiek paziuriu ziemos nuotaku foto tai pjaunasi kailinukai su uotakos sukele. Na manau man pavyko pritaikyti is dvieju salonu viska smile.gif Niekaip negalejau nusprest kokios sukneles reikia antrai dienai, norejau megstos tai irgi suvargau kol atradau ikandama kaina smile.gif Daugiau neistrigo jokie sunkumai
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 10 29, 14:37)

labai neblogos nuotraukos!
Atsakyti
QUOTE(Milena_Ant @ 2011 11 07, 13:41)
labai neblogos nuotraukos!

Mes likome labai patenkinta savomis nuotraukomis smile.gif Yra ir mūsų kelios įdėtos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite.maja @ 2011 10 06, 07:20)
Gal galit pasidalinti idėja, kaip planuojat savo vestuves - koks scenarijus, kur švęsit  smile.gif

QUOTE(indre777 @ 2011 10 27, 12:38)
mano vestuves gruodzio 30 smile.gif tu ne viena smile.gif

QUOTE(ne_tavo @ 2011 11 01, 22:27)
Jus ne vienos - musu vestuves bus sia ziema, labai tikiuosi, kad bus geras oras, ty daug sniego ir nulis dregmes  rolleyes.gif  O seip butu labai aktualu suzinoti, kokios galimos fotosesijos idejos ziema?  g.gif  gal turite kokiu minciu?
Beje, mano vestuves gruodzio 31d, veiksmas vyks Kaune  wub.gif

Apsilankykite sioje temoje "Ziema istekancios nuotakos" http://www.supermama...howtopic=372413, rasit daugiau bendraminciu, ten visos ziemos nuotakos bendrauja. 4u.gif

ne_tavo, kokia idomia diena pasirinkote bigsmile.gif

QUOTE(aridax @ 2011 10 27, 13:15)
man ne itin gražiai atrodo žieminės nuotraukos, kuriose nuotaka stovi tik su visiškai atvira suknute...  ax.gif manau, turi būti viskas priderinta. Jei jaužiema, jei jau šaltis ir sniegas, gi galima pasirinkti kažkokią šiltą uždarą suknytę (megztą, ar nebūtinai), kokį gražų paltuką ar kaip viena mergina minėjo ilgą apsiaustą... taip ir įsivaizduoju tokią minkštutę švelnutę pūkuotą nuotaką vidury apsnigtų laukų... mmm....  wub.gif

Ir šiaip manau viskas turi būti tinkama žiemai: tiek visa tematika, tiek apranga, tiek laikas iki pokylio bei fotosesija...

labai drinks_cheers.gif

Atsakyti
na o mano vestuves bus uz menesiuko gruodzio 31d per pacius naujuosius, (ne is reikalo), tikiuosi kad oras bus geras, nelabai saltas ir nebus slapia labai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi patinka idėja susituokt per Naujuosius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 10 29, 13:37)

labai grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
bet manau per naujuosius kainos visu paslaugu yra tikrai pakeltos... smile.gif
Atsakyti