Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(justux.p @ 2012 01 10, 13:11)
O mand ar sumaistis galvoje, nezinau kokios sukneles noriu savo sventeje, ji bus rugsejo menesi ax.gif

Na manau, jog laiko sočiai ax.gif tikrai salone išsirinksi tą vienintelę, kurią net naktimis sapnuosi. Bent jau man taip buvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 01 10, 12:32)
Na manau, jog laiko sočiai ax.gif  tikrai salone išsirinksi tą vienintelę, kurią net naktimis sapnuosi. Bent jau man taip buvo hihihi.gif

Aciu, kad taip ir butu smile.gif pas mane sumaistis yra galvoje, nezinau kokia idoeja pasirinkkti, na kokia tema rugsejo menesio vestuvems, galvojau geltona spalva, bet ka tik jos ir uztenka? sos, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justux.p @ 2012 01 12, 11:39)
Aciu, kad taip ir butu smile.gif pas mane sumaistis yra galvoje, nezinau kokia idoeja pasirinkkti, na kokia tema rugsejo menesio vestuvems, galvojau geltona spalva, bet ka tik jos ir uztenka? sos, blush2.gif

Manau kai turi pasirinkus spalvą yra daugau lengviau. O koką dar temą gali sugalvoti vestuvėms? Pagal senas tradicijas, pagal Amerketiškas tradicijas ir pan? g.gif nemanau hihihi.gif

Pas mane buvo violetinė spalva. Vietoj puokštės turėjau violetinę apyrankę ant rankos - super atrodė, plaukuse voletnės gėlės, salė dekoruota irgi su tokiom pačiom gėlėm. Mažas dovanėlės irgi derinau su violetinio manija hihihi.gif Dukryte vilkau baltą suknelę su voletinu kaspinu po krūtine (super atrodėm, nes buvom dvi baltos gulbės)
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 01 12, 10:57)
Manau kai turi pasirinkus spalvą yra daugau lengviau. O koką dar temą gali sugalvoti vestuvėms? Pagal senas tradicijas, pagal Amerketiškas tradicijas ir pan? g.gif  nemanau hihihi.gif

Pas mane buvo violetinė spalva. Vietoj puokštės turėjau violetinę apyrankę ant rankos - super atrodė, plaukuse voletnės gėlės, salė dekoruota irgi su tokiom pačiom gėlėm. Mažas dovanėlės irgi derinau su violetinio manija hihihi.gif Dukryte vilkau baltą suknelę su voletinu kaspinu po krūtine (super atrodėm, nes buvom dvi baltos gulbės)

Labai graziai turejo buti pas Jus. Manau apsistosim vien spalva ir mes ir galvos nebesuksim sau
Atsakyti
sveikos! ar dar yra tekanciu ziema? noriu konsultacijos del puokstes, svajoju Apie tulpes, tuoksimes vasari, dar galvoju ka daryt su zieminiu apavu ir fotosesijos trukme kad nesusalt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2012 01 22, 14:00)
sveikos! ar dar yra tekanciu ziema? noriu konsultacijos del puokstes, svajoju Apie tulpes, tuoksimes vasari, dar galvoju ka daryt su zieminiu apavu ir fotosesijos trukme kad nesusalt ax.gif  blush2.gif

Mes vasari tuoksimes,turiu lengvus batelius ir jau pradedu bijot,kad susalsiu kol fotkinsimes...Vestuves kuklios be jokios palydos ax.gif apie puokste kiek tariausi tai vistik siulo tik rozes,nes ir i galva bus segama pora tu paciu geliu ax.gif gal kas turi geresniu ideju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Madmozela*: 24 sausio 2012 - 16:24
user posted image

user posted image

http://www_designsby...ng-bouquets.jpg

user posted image
Atsakyti
sveikos! ar dar yra tekanciu ziema? noriu konsultacijos del puokstes, svajoju Apie tulpes, tuoksimes vasari, dar galvoju ka daryt su zieminiu apavu ir fotosesijos trukme kad nesusalt ax.gif  blush2.gif

Sveika mirksiukas.gif

Mes tuokėmės beveik žiemą smile.gif Buvo jau ir sniego, ir šalčio. Kai fotografavomės lauke, tai nešiojaus ilgus batus, striukę. Kai manęs kadre nereikdavo, tai bėgdavau apsirengti biggrin.gif Po sniegą braidžiau su ilgais batais, tai jų beveik ir nesimatė. O ir šiaip tuo metu tiek visokių emocijų, kad net ir nesijautė tas šaltis, ypač bažnyčioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2012 01 22, 15:00)

na va ,as visai naujai kepta ziemine nuotaka smile.gif

puokste turejau is gvazdikeliu baltu ,puikiai atlaike ,dar ir siandien ant stalo vazeleje stovi smile.gif
batus turejau kelis .su vienais buvau lauke ,tokie kaip aulinukai ,su raisteliais ,o kitus turejau pasikeisti sodyboje ...
fotosesija lauke mums truko pusantros valandos ,laikas praejo labai greitai ..man visa diena silta buvo biggrin.gif
Atsakyti

Turekite zieminius batus salia ir normalu palta ar pleda apsisiausti.Termosiukas su silta arbata daug geriau nei salto sampano taure. Juk jei fotosesija vyks ir apie 1.5-2 val visa laika nebus vien fotografuojama. Tad padarysit pertraukas, susilsit ir toliau galesit testi sesija. Be to esant emociju gausai saltis ne taip greitai ir pasijaucia wink.gif
Tai tiek mazu patarimu is patirties 4u.gif

Svarbiau, kad sniegas pazliuges nebutu. Tada jau sunkiau, tektu "modernizuoti" paprastus guminius i zieminius ax.gif

-----------------

photo.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2012 01 30, 18:15)
na va ,as visai naujai kepta ziemine nuotaka smile.gif

puokste turejau is gvazdikeliu baltu ,puikiai atlaike ,dar ir siandien ant stalo vazeleje stovi smile.gif
batus turejau kelis .su vienais buvau lauke ,tokie kaip aulinukai ,su raisteliais ,o kitus turejau pasikeisti sodyboje ...
fotosesija lauke mums truko pusantros valandos ,laikas praejo labai greitai ..man visa diena silta buvo biggrin.gif

Sveikinam su nuostabia proga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2012 01 22, 12:00)

man teko pabuvot vestuvese ziema, kai nuotakai vietoj tulpiu reikejo paskutine minute rinktis gvazdikus, nes tulpiu paprasciausia - nebuvo (nes ne sezonas, nors buvo spec uzsakyta pries 100 metu) . As manau ,kad tulpes siek tiek per gleznos salciui, ty jos labai nemegsta temperaturu kaitos , tad reiketu geles rinktis siek tiek 'tvirtesnes' ir patikimesnes (kad nepavestu nei pacios geles nei ju pardavejai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DU ABU: 19 kovo 2012 - 16:16