Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

Kokia žinote gera vietą, salė vestuvėms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijana001 @ 2012 12 14, 12:36)
Kokia žinote gera vietą, salė vestuvėms? g.gif

koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 14, 17:21)
koks miestas?

Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijana001 @ 2012 12 19, 14:18)

labai gaila, Kaune turėčiau ką pasiūlyti
Atsakyti
Puiki, bet primiršta temutė, keliu į viršų. Gal atsiras artėjanti rudenį vestuves darančių merginų.
Atsakyti
O kur siulytumete tokiu metu laiko (lapkricio gale) darytis fotosesija, lauke kazkaip nelabai man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 14, 18:21)
koks miestas?

Sveiki,

Esu iš Kauno, ir organizuosiu vestuves rudenį. Gal turit pasiūlyt kokią gerą salę?
Atsakyti
Kiek z\moniu planuojate kviesti?
Atsakyti
QUOTE(poniax @ 2013 09 30, 12:02)
Sveiki,

Esu iš Kauno, ir organizuosiu vestuves rudenį. Gal turit pasiūlyt kokią gerą salę?

Mūsų ceremonija, fotosesija vyko Birštone, o vakarienė su smagiąją dalimi vyko Kaune, kavinėje Vaišinta. Mums labai patiko wub.gif net negaila rekomenduoti kitiems, nes likom nerealiai patenkinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina'M: 30 rugsėjo 2013 - 18:59
SVEIKOS MIELOSIOS biggrin.gif
Jungiuosi prie zieminukiu mano data 2014 02 14 .
Ir nezinau nuo ko net pradeti planuot smile.gif
Noriu savo sventes mazam seimos ratelyje apie 10, 12 zmoniu.
Ceremonija Kauno santuoku rumuose, ir pietus kokem restorane ar viesbucio restorane.
Baisiausiai tai kad as pati neesu Lietuvoje ir viska stenksiuosi susiorganizuoti ir susirasti internetu bei telefonu.
Jauciu bus smagu smile.gif
KAIP JAUCIETES KITOS ZIEMINUKES?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 08 01, 15:00)
O kur siulytumete tokiu metu laiko (lapkricio gale) darytis fotosesija, lauke kazkaip nelabai man g.gif

O kokiame mieste jus? As ieskociau kokio restorano ar viesbucio su graziu interjeru, jeigu Vilniuje tai turbut noreciau isiprasyt i VU biblioteka rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 23, 15:32)
O kokiame mieste jus? As ieskociau kokio restorano ar viesbucio su graziu interjeru, jeigu Vilniuje tai turbut noreciau isiprasyt i VU biblioteka rolleyes.gif

labai gražu joje. Bet ar bent vieną sykį ten vyko kokia ceremonija? g.gif įdomu ar išvis tai būtų įmanoma šioje vietoje? g.gif
Atsakyti