QUOTE(Lijana001 @ 2012 12 14, 12:36)
koks miestas?
QUOTE(Lijana001 @ 2012 12 19, 14:18)
labai gaila, Kaune turėčiau ką pasiūlyti
Puiki, bet primiršta temutė, keliu į viršų. Gal atsiras artėjanti rudenį vestuves darančių merginų.
O kur siulytumete tokiu metu laiko (lapkricio gale) darytis fotosesija, lauke kazkaip nelabai man

QUOTE(Lina'M @ 2012 12 14, 18:21)
koks miestas?
Sveiki,
Esu iš Kauno, ir organizuosiu vestuves rudenį. Gal turit pasiūlyt kokią gerą salę?
Kiek z\moniu planuojate kviesti?
QUOTE(poniax @ 2013 09 30, 12:02)
Sveiki,
Esu iš Kauno, ir organizuosiu vestuves rudenį. Gal turit pasiūlyt kokią gerą salę?
Mūsų ceremonija, fotosesija vyko Birštone, o vakarienė su smagiąją dalimi vyko Kaune, kavinėje Vaišinta. Mums labai patiko

SVEIKOS MIELOSIOS
Jungiuosi prie zieminukiu mano data 2014 02 14 .
Ir nezinau nuo ko net pradeti planuot
Noriu savo sventes mazam seimos ratelyje apie 10, 12 zmoniu.
Ceremonija Kauno santuoku rumuose, ir pietus kokem restorane ar viesbucio restorane.
Baisiausiai tai kad as pati neesu Lietuvoje ir viska stenksiuosi susiorganizuoti ir susirasti internetu bei telefonu.
Jauciu bus smagu
KAIP JAUCIETES KITOS ZIEMINUKES?

Jungiuosi prie zieminukiu mano data 2014 02 14 .
Ir nezinau nuo ko net pradeti planuot

Noriu savo sventes mazam seimos ratelyje apie 10, 12 zmoniu.
Ceremonija Kauno santuoku rumuose, ir pietus kokem restorane ar viesbucio restorane.
Baisiausiai tai kad as pati neesu Lietuvoje ir viska stenksiuosi susiorganizuoti ir susirasti internetu bei telefonu.
Jauciu bus smagu

KAIP JAUCIETES KITOS ZIEMINUKES?
QUOTE(jauniute @ 2013 08 01, 15:00)
O kur siulytumete tokiu metu laiko (lapkricio gale) darytis fotosesija, lauke kazkaip nelabai man 

O kokiame mieste jus? As ieskociau kokio restorano ar viesbucio su graziu interjeru, jeigu Vilniuje tai turbut noreciau isiprasyt i VU biblioteka

QUOTE(Hiver @ 2013 10 23, 15:32)
O kokiame mieste jus? As ieskociau kokio restorano ar viesbucio su graziu interjeru, jeigu Vilniuje tai turbut noreciau isiprasyt i VU biblioteka

labai gražu joje. Bet ar bent vieną sykį ten vyko kokia ceremonija?