Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

QUOTE(Renalta @ 2012 09 29, 20:03)

thumbup.gif hihihi.gif

Man begalo graži žiemos akimirka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 01 spalio 2012 - 13:39
Ilgai ieskojau sviesiu aulinuku savo vestuvems ir man nesiseke, apvazinejau dauguma Vilniaus parduotuviu. Vienintele parduotuve, kur buvo is ko rinktis buvo Klaipedos akropolyje esanti batu parduotuve Basic editions. Rekomenduoju, pati vakar nusipirkau nuostabius sviesius aulinukus su kailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eerika @ 2012 10 18, 14:52)
Ilgai ieskojau sviesiu aulinuku savo vestuvems ir man nesiseke, apvazinejau dauguma Vilniaus parduotuviu. Vienintele parduotuve, kur buvo is ko rinktis buvo Klaipedos akropolyje esanti batu parduotuve Basic editions. Rekomenduoju, pati vakar nusipirkau nuostabius sviesius aulinukus su kailiu  ax.gif

O gal zinai kaip modeliukas vadinasi? Gal eitu internetu nusipirkt? As mat is uzsienio...bet irgi nieko gero nerandu...
Atsakyti
Vakar šmirinėjau po bazes, tai keletą gražių porų būtent aulinukų baltų mačiau pirmam sandėly, Vakarinėj galerijoj. O šiaip gražių vestuvinių batelių buvo ir toliau paėjus palei traukinuką - stiklinė tokia parduotuvė (tikrai nepasakysiu prie kurio sandėlio, bet manau tikrai eidama palei traukinuką bet kuri pamatys tuos batukus). o kainos tikrai nesikandžiojančios. Drąsiai į 100lt telpančios. Gal tik vieni kainavo 129lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2012 10 18, 17:35)
O gal zinai kaip modeliukas vadinasi? Gal eitu internetu nusipirkt? As mat is uzsienio...bet irgi nieko gero nerandu...

Manau, kad tik vietoje gali nusipirkti...
Batukas kaip pridetoje nuotraukoje, tik sviesiai smelinis (buvo ir balti), su sviesiu padu ir platforma. Is virsaus apie sprindzio plocio atsilenkia smelines spalvos kailiukas smile.gif [attachmentid=225154]
Atsakyti
Aš ir būsima žieminė nuotaka 4u.gif Mūsų vestuvės vasario 9-10 dienomis:)

Labai super batukai. Aš ir kažko panašaus ieškau, bet dar nepavyko rasti nors per labiausiai ir nesistengiau dar g.gif

Kol kas turiu tik lengvučius kuriuos persiausiu sodyboje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzituxxx @ 2012 11 08, 15:19)
Aš ir būsima žieminė nuotaka  4u.gif  Mūsų vestuvės vasario 9-10 dienomis:)

Labai super batukai. Aš ir kažko panašaus ieškau, bet dar nepavyko rasti nors per labiausiai ir nesistengiau dar  g.gif

Kol kas turiu tik lengvučius kuriuos persiausiu sodyboje  smile.gif

Tai kad nelabai tau jau ir yra kur laukti g.gif nemiegok, nes paskutinė minutę ir taip bus darbų apart batų paieškos 4u.gif
Atsakyti
ir mano vestuves buvo ziema. nuostabus metu laikas. tuo metu buvo -18 smile.gif
pasiuvo paltuka man smile.gif vertinkit smile.gif
http://www.u-a-b.org...lina_ir_Mantas/
batukus, beje merginos pirkausi po lauka vaikscioti paprastus baltus iki kauliuku, bet ismiera didesnius, kad issipraust i vilnones kojines. o patalpse persiaudavau
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2012 11 11, 10:57)
ir mano vestuves buvo ziema. nuostabus metu laikas. tuo metu buvo -18 smile.gif
pasiuvo paltuka man smile.gif vertinkit smile.gif
http://www.u-a-b.org...lina_ir_Mantas/
batukus, beje merginos pirkausi po lauka vaikscioti paprastus baltus iki kauliuku, bet ismiera didesnius, kad issipraust i vilnones kojines. o patalpse persiaudavau

Labai grazus paltas,o ir nuotaka labai simpatiska smile.gif
As turiu pilka paltuka ir del to nesuku galvos smile.gif Tik va reiks siltesniu batu paieskoti dar.
O geles nenusalo tokiu oru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 11 lapkričio 2012 - 14:22
plaukuose buvo orchideja, tai ji i mazyti pumpuriuka susiuko ir pavandenijo nuo tokio salcio. o pati graudziasia akimirka buvo, kai gautas geles sudejom i masinos bagazine ir kita diena grize namo prie konteinerio teko beveik viska ismest. visos geles buvo susalusios, kas dovanojo baltas rozes, tai jos tapo rudos sad.gif((
Atsakyti
As kol kas nusprendus,kad geliu man nereikia. Nors gruodi dar dideliu salciu nebuna. Jei uzsimanysiu geliu,tai is vakaro nusipirksiu roziu ir kaspinu perrisiu. Tik reikia rinktis tamsesnes,kad nesimatytu,jei saltis pakenks.
Atsakyti
Mūsų vestuvės vasario 15d. Nieko dar neturim, tik žiedus užsisakėm ir vilą.
Dabar tik pradedam viską planuoti ax.gif
Atsakyti