Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nora55, lauksim nestuke.gif mirksiukas.gif
Ar testo neknieti išmėginti biggrin.gif

Aš testavausi 15 d. po įsodinimo blink.gif HCG nėjo dėl kraujo krešumo padaryti , nueiti sugebėjau tik iki tualeto, tai testą sveikesnė palatos draugė iš vaistinės parnešė biggrin.gif Kitą dieną jau ir hcg buvo biggrin.gif
Gaila, kad viskas taip baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 12, 12:24)
Nora55, lauksim  nestuke.gif  mirksiukas.gif
Ar testo neknieti išmėginti  biggrin.gif

Aš testavausi 15 d. po įsodinimo  blink.gif HCG nėjo dėl kraujo krešumo padaryti , nueiti sugebėjau tik iki tualeto, tai testą sveikesnė palatos draugė iš vaistinės parnešė  biggrin.gif Kitą dieną jau ir hcg buvo  biggrin.gif
Gaila, kad viskas taip baigėsi...

schmoll.gif nesuprantu, tai kaip cia tada blogai baigesi, 15 d. ... ir blink.gif buvo isitvirtine ir verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nora55 @ 2007 08 12, 12:39)
schmoll.gif nesuprantu, tai kaip cia tada blogai baigesi, 15 d. ... ir  blink.gif buvo isitvirtine ir  verysad.gif

Matai, aš visada galvojau, kad svarbiausia pastoti...O apie persileidimus ir pan. minties net neturėjau.Beveik visą vasarėlę džiūgavau ir...
Tikiu, kad sekantis kartas bus jau su ne tik laiminga pradžia, bet ir pabaiga.

Laukiu tavo aukšto hcg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 12, 15:22)
Matai, aš visada galvojau, kad svarbiausia pastoti...O apie persileidimus ir pan. minties net neturėjau.Beveik visą vasarėlę džiūgavau ir...
Tikiu, kad sekantis kartas bus jau su ne tik laiminga pradžia, bet ir pabaiga.

Laukiu tavo aukšto hcg  wub.gif

Man panasiai buvo, ir as galvojau, kad pakanka pastoti, o pastojau ne vietoj, tai gavo operuot... verysad.gif
Na, tikiuosi, viskas bus gerai, jau tikriausiai buciau susirgus, jei kas ne taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nora55 @ 2007 08 12, 15:33)
Man panasiai buvo, ir as galvojau, kad pakanka pastoti, o pastojau ne vietoj, tai gavo operuot...  verysad.gif
Na, tikiuosi, viskas bus gerai, jau tikriausiai buciau susirgus, jei kas ne taip 4u.gif

Taip, 12 diena jau daugoka mirksiukas.gif Mane 12 dieną jau pykino biggrin.gif Smagu prisiminti, kad ir kaip bebuvo...Pastojimas pas mane tai vietoje buvo...
Atsakyti
P.viltis,nora55, kumstukus suspaudus laukiu jusu geru naujienu.Ka jauciat kaip savijauta?Gal jus pradziuginsit musu skyreli.O as persirgau,jauciuosi tuscia kaip bankis,net mintys tuscios,blaskaus nuo vieno prie kito,noreciau ka nors paplanuoti i ateiti,bet dar jauciu gedula tu savo prarastu zirniuku.Taip tikejaus kad si karta jie pasiliks pas mane,bet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirali @ 2007 08 12, 17:37)
P.viltis,nora55, kumstukus suspaudus laukiu jusu geru naujienu.Ka jauciat kaip savijauta?Gal jus pradziuginsit musu skyreli.O as persirgau,jauciuosi tuscia kaip bankis,net mintys tuscios,blaskaus nuo vieno prie kito,noreciau ka nors paplanuoti i ateiti,bet dar jauciu gedula tu savo prarastu zirniuku.Taip tikejaus kad si karta jie pasiliks pas mane,bet... verysad.gif

Kuo daugiau kumstuku, tuo geriau 4u.gif wub.gif aciu labai

Jauciuosi gerai, kazkiek maudzia, kai pavargstu strenas ir kiausides patempia laikas nuo laiko arba kai ciaudau. Pilvo neskauda, tikiuosi , kad viskas bus gerai, na, ryt pamatysim. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 12, 16:43)
Taip, 12 diena jau daugoka  mirksiukas.gif Mane 12 dieną jau pykino  biggrin.gif Smagu prisiminti, kad ir kaip bebuvo...Pastojimas pas mane tai vietoje buvo...

Gaila labai, bet kai taip atsitinka, belieka tik laizinetis zaizdas ir zvelgt i prieki, kelio atgal nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nora55 @ 2007 08 12, 18:13)

Gaila labai, bet kai taip atsitinka, belieka tik laizinetis zaizdas ir zvelgt i prieki, kelio atgal nera mirksiukas.gif

Esu gimusi katino metais, tai daug gyvybių turiu lotuliukas.gif Nors žaizdos ir gilios, bet katinai gi atsparūs biggrin.gif

Ar jau pridavei kraują. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 12, 05:12)
Esu naudojus Suprecurą, parašyk, koks tau bus nuo jo poveikis.Pas mane problemos su nosies pertvara, tai man jis netiko vien dėl šalutinių poveikių nosiai.

Pas mane irgi kreiva nosies pertvara tongue.gif , bet nejaučiau jokių pašalinių poveikių...Vieną IVF dariau su Suprecure + gonaliu , tai man buvo geriausias derinys thumbup.gif , nes labai jau nemėgstu "badytis" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,visos tikiuokiuosi nora55-atnes mums dziaugsmingu ziniu,laikau kumstukus-greiciau atsakymas nestuke.gif thumbup.gif -laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
P.Viltie, kaip tu pati? Jei gerai suskaiciavau 11 d?

Nora55 laikau ir as uz tave kumstelius!!!
Atsakyti
[quote=Opti,2007 08 13, 21:05]
P.Viltie, kaip tu pati? Jei gerai suskaiciavau 11 d?

Sveika,
dar laikausi -paniskai matuoju temperatura,apacia pilvo pamaudzia-bet vis guodziuosi,kad daug kam taip-pries tuos darytus 4 kartus niekad neturedavau temperaturos,tai gal geras zenklas,tik kodel krutine nejautri kazin g.gif

Labai laukiu ketvirtadienio-is pat ryto is kart begsiu daryti kraujo testo-jei iki tol bus viskas gerai ax.gif -labai tikiuosi,o kitu merginu pasisakymus paskaicius,dar labiau pradejau bijoti,del pastojimo ne vietoje,persileidimu ir t.t.t doh.gif
Atsakyti