Super
Super
Bandžiau ir aš Sushi.Dariau su lašiša ir agurku.Gavosi gerai,tik kitą kartą pilčiau daugiau ryžių acto į ryžius,nes kas valgo be sojos padažo,tam norisi daugiau skonio.
Man tai labai skanu i makius idėti citrinos gabalelį (gali būti prie lašišos arba ir vieną patį). Labai gaivus skonis
Ooo, o sakykit kiek kainuoja tuos visus produktus susipirkti?
QUOTE(krize @ 2006 04 20, 21:53)
Ooo, o sakykit kiek kainuoja tuos visus produktus susipirkti?
Na jei pirksi ikrus, aštuonkojus (kad ir konservuotus), lašišos, krevečių - tai tubūt brangoka bus
Tik tai neragauk iš Maximos, nes susigadinsi nuomone apie sushius totaliai - ten visiška nesamonė, nei kiek nepanašu į tikrus sushiukus. Geriausia būtų pirmą kartą juos valgyti arba restoranėlyje, arba pas ką nors, kas tikrai moka juos gaminti. Svarbiausia sąlyga yra šviežumas, nes pastovėjusių sushių skonis keičiasi, nebelieka to nerealaus ryžių skonio. Nepaskutinį vaidmenį vaidina Wasabis ir imbieras - jie yra būtini valgant sushi.
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
QUOTE(valiute @ 2006 04 25, 09:46)
žmonės arba juos labai mėgsta, arba nekenčia
QUOTE(yarrow @ 2006 04 28, 17:10)
Dėl dešrelių sushyje tai nžn.. kam tyčiotis iš patiekalo. O sardelių į sushius niekas nebandė dėti, ar Panerio dešros?
ar labai nusivilsi sužinojusi, kad Meksikoje nei sardelių, nei Panerio dešros nėra?
be to, ką noriu, tą ir dedu. Nebūtinas ir imbieras su Wasabi - taisyklių nėra, tai skonio reikalas
hm
O tai, kad patiekalas būtų vadinamas sušių kas būtinai turi įeiti? Ryžiai, kuri eturi būti suspausti, o visą kitą nesvarbu? Kažkaip maniau jog suši tai ryžiai, žuvis..o dabar ir pasimečiau...
QUOTE(Asta @ 2006 04 29, 20:15)
hm
O tai, kad patiekalas būtų vadinamas sušių kas būtinai turi įeiti? Ryžiai, kuri eturi būti suspausti, o visą kitą nesvarbu? Kažkaip maniau jog suši tai ryžiai, žuvis..o dabar ir pasimečiau... 
Japonijoj gal kažkokios griežtos taisyklės yra, o man sušis - viskas, kas suvyniota į ritinėlį ir supjaustyta
Sveiki,
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Man labai patiko, pasirinkimas didelis.
Dabar vis gundausi pati namuose padaryt.
Bet vis susigundyti negaliu
Matyt sitam reikia pribresti.
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Man labai patiko, pasirinkimas didelis.
Dabar vis gundausi pati namuose padaryt.
Bet vis susigundyti negaliu
Matyt sitam reikia pribresti.
QUOTE(Nonna @ 2006 05 02, 12:16)
Vilniuje galima paragauti labai skaniu sushi Europos prekybos centrejaponiskam restorane.
Būtent Europos prekybos centre ir susigadinau lietuviško sushi įvaizdį






