QUOTE(Saulutė @ 2009 02 10, 08:43)
Neryte, is kur traukiate tuos sushiuku receptus? atrodo super
QUOTE(alfa159 @ 2009 02 09, 21:45)
Grozis, tik nepagavau, kas tas zalias ant ju? Wasabi? Bet kad granuliuotas...Jei wasabi, tai nuo tokio kiekio jau linksma butu...Plius, wasabi nesideda ant sushiu, makiu, sashimiu. Japonai pila i maza induka soja, i ja ideda pagal skoni vasabio, lazdelem sumakaluoja, tada i ta induka mirkteli sushiukus ir niam.
Tai kas tas zalias?
Tai kas tas zalias?
ten wasabi ikrai (tiksliai nezinau is ko jie padaryti, nebuvo laiko gilintis
stai taip atrodo pakuote

o jei jau taip viska pagal taisykles tai japonai valgo arba su wasabiu arba su sojos padazu
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi
bet kiekvienasdaro kaip jam skaniau ir priimtiniau
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 00:38)
Ir man jau bresta ideja sushi namie pagaminti
Apziurejau parduotuvej produktus ir iskilo keletas klausimu- ten prie sushiam produktu maciau yra skanejos ryziai ir kazkokie uzsienietiski sushiu ryžiai. Kuriuos patartumet rinktis? Ir kiek vienoje pakuoteje yra nori lapu?
tiesiog pabandyk nusipirkti keliu rusiu ryzius ir paziuresi kurie tau geriau lipdosi ir skanesni
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 10, 14:16)
is interneto
dekui, kam patiko mano sushiai, labai malonu
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 10, 15:16)
negaliu, nes neturiu konkretaus, i google ivedu sushi ir vardau iv. ismestus psl. ir kaupiu idejas
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 10, 15:45)
o jei jau taip viska pagal taisykles tai japonai valgo arba su wasabiu arba su sojos padazu
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi
Japonijoj nuo tikru japonu sushi baruose nuziurejau, kad butent jie ta vasabi dejo i soja, maklino ir viska mirke- ir makius, ir sushius.
Bet pritariu- kaip kam skaniau.
Wasabi ikrai- idomu, paieskosiu.
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 10, 15:45)
tiesiog pabandyk nusipirkti keliu rusiu ryzius ir paziuresi kurie tau geriau lipdosi ir skanesni
o apie norius jau rase, kad yra 10 arba 50 lapu
(mes pirkom 50, nes labai megstam ir pigiau iseina)
is interneto
is interneto
Dekui, isbandysiu kelias rusis
prisigaminau vakar sušiukų
tik kad mano vyrui jie smirda
o man visai nieko
reikės tik nuotraukytę įkelt
reikės tik nuotraukytę įkelt
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 02 11, 13:16)
prisigaminau vakar sušiukų
tik kad mano vyrui jie smirda
o man visai nieko
reikės tik nuotraukytę įkelt
reikės tik nuotraukytę įkelt
Ikelk ikelk. MB irgi nemegsta
QUOTE(alexxandra @ 2009 02 10, 21:57)
Na, imbiero ant sušio nereikėtų dėti (bet kiekvienas daro, kaip jam skaniau, aš kartais irgi dedu), nes imbieras skirtas užkąsti tarp skirtingų suši rūšių, kad skoniai nesusimaišytų. 
as imbiero niekad nededu







