QUOTE(rasixe @ 2009 02 11, 17:19)
QUOTE(alexxandra @ 2009 02 10, 22:57)
Na, imbiero ant sušio nereikėtų dėti (bet kiekvienas daro, kaip jam skaniau, aš kartais irgi dedu), nes imbieras skirtas užkąsti tarp skirtingų suši rūšių, kad skoniai nesusimaišytų. 
Net youtube paziurejau- daugybe filmuku how to eat sushi.
kas gali man normaliai pasakyt kaip virti miriną, t.y. kokiomis proporcijomis actas - cvukrus - druska?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
QUOTE(Jazira @ 2009 02 12, 16:15)
kas gali man normaliai pasakyt kaip virti miriną, t.y. kokiomis proporcijomis actas - cvukrus - druska?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
as irgi esu didele susio fane, tai cia prisiskaiciau ,kad nera taip jau sunku ji pasigamint ir ikalbejau draugus pasidaryt susio vakareli
o atsakant i posta, tai mes dejom 3 didelius saukstus acto, 2 didelius cukraus ir sauksteli druskos, tai labai skanus ryziai gavos, tik kad neradau pirkt susio ryziu, tai panasiausiai atrode rissoto ryziai, tai su jais ir darem
Va kas išėjo. iš likusių ryžių pridarėm podvodkių
bet skanu buvo
dėkui Angeliuk už receptą
bet skanu buvo
dėkui Angeliuk už receptą
QUOTE(^Angeliukas @ 2009 02 13, 01:57)
as irgi esu didele susio fane, tai cia prisiskaiciau ,kad nera taip jau sunku ji pasigamint ir ikalbejau draugus pasidaryt susio vakareli
buvo laaaabai linksma ir smagu daryt juos, tik kaip pirma karta tai nesigavo labai grazus
bet jau skonis.... mmmm....visiskai kaip gan bei
ir kas idomiausia, drauge, kuri nemegsta zuvies, apsilaizydama kirto sake maki su zalia lasisa, nors is pradziu tai visi i mane ziurejo kaip i nevisprote kai nupirkau nesudyta lasisa
mes ir taip kartų darėm, ir procesas, ir mokomės, ir skanu.....
Jaaazau jau kaip vėl noriu suši. Širdis nebeleidžia jų valgyt kitur, tai rytoj būtinai vėl gaminsiuosi
O jūsų visų sušiukai patys pačiausi ir skaniausi, net iš nuotraukos matosi
O jūsų visų sušiukai patys pačiausi ir skaniausi, net iš nuotraukos matosi
ačiū ačiū
dar reikia tobulinti susukimo meną... nes norėčiau, kad būtų tokie ne kaip sraigė, o ritinukas. jei mane suprasit
dar reikia tobulinti susukimo meną... nes norėčiau, kad būtų tokie ne kaip sraigė, o ritinukas. jei mane suprasit
As viska susipirkau sushiukams, Valentino vakarienei kaip tik MB staigmena bus.
Idomu kaip pirma karta jie ten gausis
sekmes bedarant
as irgi jau noriu sushiu
as irgi jau noriu sushiu
QUOTE(Diancikas @ 2009 02 13, 15:02)
Nuotraukos
Kiek jus mazdaug dedat ryziu ant vieno lapo? Ir kokio skersmens gaunasi vienas gabalelis? Neiseina man grazus
Kiek jus mazdaug dedat ryziu ant vieno lapo? Ir kokio skersmens gaunasi vienas gabalelis? Neiseina man grazus
hm.. sunku pasakyti, kiek tu ryziu dedu, toki nei plona, nei stora sluoksni, o kokio skersmesn gaunasi irgi nesu matavus. pasiziurek mano sushius ir bus matyt koks ryziu sluoksnis ir kokio mazdaug dydzio tie sushiai







