Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(AusraR @ 2007 08 01, 13:37)
Papildyta:
beje, stimuliacijos ner ko bijot - neskauda, nes tik vaistus geri sau ir tiek.

Zinai labai lengva vilti prarasti. Daktarai tik guosti moka. Pradejau jais jau netyket.
Pas pirmus ginius kai ejau. Skundziausi ju visi atsakymai buvo tokie: ko ce ieskai ligu. Pagerk vitaminu ir preis. Kita gine sake na pagerk KT 3 men praeis - nepraejo. Dar kita pasiule duph. pagert (nepadejo) tik tiek kad sulaukdavau mmm.
Gerai kad cvietocikas mane paprotino. Kai uzkibs angeliukas nunesiu jai geriu ir saldainiu dezute.
Pas savo mama nepasiguosiu - nenori man nestumo. Vyras jauciu irgi nedega noru (pirma atzala jau augina ir alimentus moka).
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 01, 13:51)
AušraR, į ką tavo kraujavimas pavirto,ar į mmm, ar liovėsi ax.gif

o velnias ji zino....nei liovesi nei i mmm pavirto...dabar tai vaizdas kaip besibaigianciu mmm....
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 13:53)
Zinai labai lengva vilti prarasti. Daktarai tik guosti moka. Pradejau jais jau netyket.
Pas pirmus ginius kai ejau. Skundziausi ju visi atsakymai buvo tokie: ko ce ieskai ligu. Pagerk vitaminu ir preis. Kita gine sake na pagerk KT 3 men praeis - nepraejo. Dar kita pasiule duph. pagert (nepadejo) tik tiek kad sulaukdavau mmm.
Gerai kad cvietocikas mane paprotino. Kai uzkibs angeliukas nunesiu jai geriu ir saldainiu dezute.
Pas savo mama nepasiguosiu - nenori man nestumo. Vyras jauciu irgi nedega noru (pirma atzala jau augina ir alimentus moka).

Žinai, aš nepamokslausiu blush2.gif ax.gif , bet... mama, tai nieko, ji nėra dabar TAVO šeima, o MB, tai tavo būsimo vaikelio tėvas ax.gif O vaikus reikia planuoti iš didelės meilės ir jis turi būti laaabai laukiamas abiejų tėvų wub.gif Mano patarimas, pirmiausia išsiaaiškink, ar TB tikrai nori leliaus, nes pradėsi stimuliuotis ir jau nebus kur trauktis, reiks baigti viską iki galo biggrin.gif O jei TB pareikš, kad jam šiandien nesinori mylėtis, ar jis pavargęs, nes va, AušraR gali pasidalinti tu tavim šia patirtim cool.gif Kai stimuliuojasi, tai bent tris kartus tturi per ciklą eiti pas ginę echo, o atėjus O laikui, apie 3-5 dienas iš eilės reiks mylėtis, ar TB apie tai žino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 13:53)

na vilti visada labai lengva prarast, bet taigi nebutina wink.gif o kad daktarai guodzia tai gerai, nes be ju paguodos ir tikejimo ikvepimo butu sunku... as tai irgi pradzioj nuejau pas paprasta ginekologe, tai ji irgi duphast. paskyre smile.gif isgeriau, sulaukiau mmm ir cia merginos mane paprotino, kad eiciau pas specialsitus, tai ir nulekiau is karto. Jie tikrai zino ka daro, pasitikek.
o del pasiguodimo, tai savo mamai as pasakiau aisku kas ir kaip, bet dideles uzuojautos irgi negavau, nes jai nelabai patinka mano vyras (vyresnis, du kartus issiskyres, turi du vaikus ir dar be aukstojo issilavinimo smile.gif))) . Na o kas liecia vyrus, tai juos tikrai galima perkalbeti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 08 01, 14:10)
, AušraR gali pasidalinti tu tavim šia patirtim cool.gif Kai stimuliuojasi, tai bent tris kartus tturi per ciklą eiti pas ginę echo, o atėjus O laikui, apie 3-5 dienas iš eilės reiks mylėtis, ar TB apie tai žino cool.gif

jo jo jo, tikrai. mums del to nelengva....nes tirkai kazkaip nesmagu myletis nes reikia....bet tikiu kad padare menesio pertrauka kazkaip rasime buda....na galu gale as pasiruosusi ji truputi paprievartauti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 13:18)
Cia mergytes matau ramiai snekuciuojates.
Man kazkaip baisu del visko. Labai bijau stimuliacijos. O svarbiausia nezinau ko bijau. Bet dziaugiuos kad pagaliau kazkokie veiksmai bus daromi.
Liudna tai kad kaip ir kiekviena men ties ciklo vidurio tykiuos naturaliai uzaugusio folikulo. Deja vakar dare echo. schmoll.gif nieko panasaus.

nebijok, nieko nėra ta stimuliacija, tikrai, gersi vaistus ir tiek smile.gif

Žinai, aš nepamokslausiu blush2.gif  ax.gif , bet... mama, tai nieko, ji nėra dabar TAVO šeima, o MB, tai tavo būsimo vaikelio tėvas ax.gif  O vaikus reikia planuoti iš didelės meilės ir jis turi būti laaabai laukiamas abiejų tėvų wub.gif  Mano patarimas, pirmiausia išsiaaiškink, ar TB tikrai nori leliaus, nes pradėsi stimuliuotis ir jau nebus kur trauktis, reiks baigti viską iki galo biggrin.gif  O jei TB pareikš, kad jam šiandien nesinori mylėtis, ar jis pavargęs, nes va, AušraR gali pasidalinti tu tavim šia patirtim cool.gif Kai stimuliuojasi, tai bent tris kartus tturi per ciklą eiti pas ginę echo, o atėjus O laikui, apie 3-5 dienas iš eilės reiks mylėtis, ar TB apie tai žino cool.gif

pritariu visiškai. o dar vyrui, kuris nelabai gal ir nori tų vaikų kai ateisi ir pasakysi, kad mėnesiui duotų maždaug 1000Lt vaistams ir daktarams, tai bijau, kad gali išgirsti nelabai palankią nuomonę vaikų klausimu. taigi, geriau pasisodink, sakyk yra va taip ir taip, ką apie tai manai? nes jeigu nuspręsi be jo, tai tada gausi susimokėt viską viena ir dar susirasti kas sutiks su tavim mylėtis pagal laikrodį lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tai, mano nuomone, būtų visai sąžininga.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 01, 14:24)
nebijok, nieko nėra ta stimuliacija, tikrai, gersi vaistus ir tiek smile.gif
pritariu visiškai. o dar vyrui, kuris nelabai gal ir nori tų vaikų kai ateisi ir pasakysi, kad mėnesiui duotų maždaug 1000Lt vaistams ir daktarams, tai bijau, kad gali išgirsti nelabai palankią nuomonę vaikų klausimu. taigi, geriau pasisodink, sakyk yra va taip ir taip, ką apie tai manai? nes jeigu nuspręsi be jo, tai tada gausi susimokėt viską viena ir dar susirasti kas sutiks su tavim mylėtis pagal laikrodį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir tai, mano nuomone, būtų visai sąžininga.

thumbup.gif thumbup.gif čia tai gerai pasakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinai, aš nepamokslausiu blush2.gif  ax.gif , bet... mama, tai nieko, ji nėra dabar TAVO šeima, o MB, tai tavo būsimo vaikelio tėvas ax.gif  O vaikus reikia planuoti iš didelės meilės ir jis turi būti laaabai laukiamas abiejų tėvų wub.gif  Mano patarimas, pirmiausia išsiaaiškink, ar TB tikrai nori leliaus, nes pradėsi stimuliuotis ir jau nebus kur trauktis, reiks baigti viską iki galo biggrin.gif  O jei TB pareikš, kad jam šiandien nesinori mylėtis, ar jis pavargęs, nes va, AušraR gali pasidalinti tu tavim šia patirtim cool.gif Kai stimuliuojasi, tai bent tris kartus tturi per ciklą eiti pas ginę echo, o atėjus O laikui, apie 3-5 dienas iš eilės reiks mylėtis, ar TB apie tai žino cool.gif

Su viskuo kuo puikiausiai yra supazindintas. Jis mano gydymui pritaria, nieko nesako. Na gal tik tiek kad jis nesijaudina kiek as. gal tai paprasciausiai vyru bruozas neparodyti kas istiesu mano.

As mastau apie galimybe vestis vyra i konsultacijas. bet dabar nematau butinybes. Jam reiktu prasytis is darbo ir t.t

kas del mamos. Tai noretusi jai pasiguost ir pan. Bet jai mazai pasakoju.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 14:36)
Na gal tik tiek kad jis nesijaudina kiek as. gal tai paprasciausiai vyru bruozas neparodyti kas istiesu mano.

As mastau apie galimybe vestis vyra i konsultacijas. bet dabar nematau butinybes. Jam reiktu prasytis is darbo ir t.t

jo jo, labai pazistama situacija. Maniskis irgi nesijaudina. Is pradziu nervinausi del to, bet dabar galvoju nu ir aciu dievui, nes jis nepanikuoja, galvoja, kad viskas bus gerai ir toks jo mastymas labai padeda kai as supanikuoju.
del vedimosi i konsultacijas tai aisku kad ten nieko tokio jis nepades, nes viska juk tau darys, nebent daktariukas pasakys kad ir vyra reikai tirti. Vyras tai tik palaikymui reikalingas, na ir po nuejimo kartu toks bendro reikalo jausmas mums sustiprejo, nesijauciu palikta viena...manau kai jau noresi kad jsi nueitu kartu, tikrai paprasyk, kad bent kartais kai gales jsi nueitu kartu, manau per peitus tikrai nebus problema, galu gale juk yra daktariuku kurie dirba iki 19 ar 20 val.
o mamai man irgi labai norisi pasiguosti, bet yra kaip yra, as manau kad geriausiai mane paguostu mociute...nes ji mane maza augino ir buvo man kaip mama...deja galiu su ja pasikalbeti tik sapnuose...apskritai as supratau, kad vistik geriausiai supranta tie kruie patys tokia problema turi, todel labai prasom ateiti cia ir mes visos paguosim, ane merginos? wink.gif o vyrui tai reikia labai aiskiai pasakyti ko tu is jo nori kai sakai man reikia tavo palaikymo, nes jie nesupranta. As tai pasakiau - kai as verksiu, tu mane apkabink, paglostyk galva, padaryk arbatos. vsio, dabar jam ramu, zino ka daryt ir daro wink.gif

Papildyta:
na, dazniausiai daro blush2.gif
Atsakyti
Su viskuo kuo puikiausiai yra supazindintas. Jis mano gydymui pritaria, nieko nesako. Na gal tik tiek kad jis nesijaudina kiek as. gal tai paprasciausiai vyru bruozas neparodyti kas istiesu mano.

Atsiprašau, jei ne taip supratau blush2.gif , bet kai tu pirma parašei, kad TB kažin ar nori vaikų unsure.gif , tai taip supratau, kad jūs apie tai nelabai kalbėjot blush2.gif
Nors iš tiesų, priremtas vyras prie sienos, pasakys tai, ko mes tikimės biggrin.gif . Jei apsipilam ašarom ir MB klausia, kas yra, o mes - man rodos, kad tik aš viena vaikų noriu, o tau nerūpi, kas man yra, ką aš jaučiu ir taip toliau, bla, bla, bla ir galiausiai, paklausiam, tai tu nori vaikų ar ne... Ką jam belieka atsakyti - aišku sako, kad taip. Bet mes moterys, nebūtume moterys, jei nesugebėtume jų perkąsti mirksiukas.gif Juk puikiai suprantame ir jaučiame, kada vyrai sako nuoširdžiai, o kada pasako tai spaudžiami mūsų. Na nežinau, bet aš tai jaučiu tai biggrin.gif Kai pamenu, kai tik susipažinom su MB ir aš jam po poros mėn. išdrožiau, ar tu myli mane, ar ne, ar nori su manim draugauti, ar ne, ar aš čia tuščiai su tavim laiką leidžiu, tai MB tada apšalo blink.gif Aišku, jis pasakė, kad aš jam rūpiu, kad jis KAŽKĄ galvoja ateityje su manim daryti, bet kad myli tai nepasakė unsure.gif Bet aš tai jaučiau, o paskui pajaučiau, kad jis tikrai negali be manęs ir tiksliai žinojau kada jis man pasipirš, nors apie tai visai nekalbėjom wub.gif
Ir lygiai taip pat su leliaus darymu ax.gif Aš pirma labiau norėjau, ėjau pas ginius, gėriau vaistus, o MB tik galvą linkčiojo, kai jam pasakojau naujienas po vizito pas ginę, ir per kiekvienas mmm bliaudavau, o jis sako - nu ko tu verki doh.gif , tai taip užsiusdavau ir išrėždavau ką galvoju. Taip pusę metų kovojau su savim, ar mums reikia leliaus, nes tikrai mačiau abejingumą MB akyse, nors jis sakydavo, kad nori vaikų. Tik dabar jaučiu, kad MB tikrai nori vaikų, nes vos tik grįžtu iš ginio, jis iš kart klausia, ką sakė, kas yra, kada tau grikiukų reikia lotuliukas.gif
Tai va, noriu pasakyti, kad tegu tie vyrai šneka ką nori, bet mes, moterys, visada jausim, ar tai nuoširdu, ar tai tikra. To linkiu jums visoms wub.gif
Na, kaip mokytyjai, tai nieko pamokslas, ane biggrin.gif
Atsakyti

žinok nežinau ar atsirastų čia pas mus nors vienas procentas mūsų vyrų, kurie jaudinas labiau nei mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena mergytes,
Turiu jum klausimuka,ar pries pradedant stimuliuoti visada pirmiau istiria vyruko turta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2007 08 01, 15:07)
Laba diena mergytes,
Turiu jum klausimuka,ar pries pradedant stimuliuoti visada pirmiau istiria vyruko turta? 4u.gif

ne visi siūlo tirtis, bet tikrai rekomenduočiau tai padaryti. jeigu pas vyrą kas nors negerai, o tu stimuliuosiesi ir sveikatą gadinsi ir pinigus išmėtysi visiškai be reikalo.
Atsakyti