QUOTE(Aile @ 2007 08 01, 14:36)
Su viskuo kuo puikiausiai yra supazindintas. Jis mano gydymui pritaria, nieko nesako. Na gal tik tiek kad jis nesijaudina kiek as. gal tai paprasciausiai vyru bruozas neparodyti kas istiesu mano.
As mastau apie galimybe vestis vyra i konsultacijas. bet dabar nematau butinybes. Jam reiktu prasytis is darbo ir t.t
kas del mamos. Tai noretusi jai pasiguost ir pan. Bet jai mazai pasakoju.
Atsiprašau, jei ne taip supratau

, bet kai tu pirma parašei, kad TB kažin ar nori vaikų

, tai taip supratau, kad jūs apie tai nelabai kalbėjot
Nors iš tiesų, priremtas vyras prie sienos, pasakys tai, ko mes tikimės

. Jei apsipilam ašarom ir MB klausia, kas yra, o mes - man rodos, kad tik aš viena vaikų noriu, o tau nerūpi, kas man yra, ką aš jaučiu ir taip toliau, bla, bla, bla ir galiausiai, paklausiam, tai tu nori vaikų ar ne... Ką jam belieka atsakyti - aišku sako, kad taip. Bet mes moterys, nebūtume moterys, jei nesugebėtume jų perkąsti

Juk puikiai suprantame ir jaučiame, kada vyrai sako nuoširdžiai, o kada pasako tai spaudžiami mūsų. Na nežinau, bet aš tai jaučiu tai

Kai pamenu, kai tik susipažinom su MB ir aš jam po poros mėn. išdrožiau, ar tu myli mane, ar ne, ar nori su manim draugauti, ar ne, ar aš čia tuščiai su tavim laiką leidžiu, tai MB tada apšalo

Aišku, jis pasakė, kad aš jam rūpiu, kad jis KAŽKĄ galvoja ateityje su manim daryti, bet kad myli tai nepasakė

Bet aš tai jaučiau, o paskui pajaučiau, kad jis tikrai negali be manęs ir tiksliai žinojau kada jis man pasipirš, nors apie tai visai nekalbėjom
Ir lygiai taip pat su leliaus darymu

Aš pirma labiau norėjau, ėjau pas ginius, gėriau vaistus, o MB tik galvą linkčiojo, kai jam pasakojau naujienas po vizito pas ginę, ir per kiekvienas mmm bliaudavau, o jis sako - nu ko tu verki

, tai taip užsiusdavau ir išrėždavau ką galvoju. Taip pusę metų kovojau su savim, ar mums reikia leliaus, nes tikrai mačiau abejingumą MB akyse, nors jis sakydavo, kad nori vaikų. Tik dabar jaučiu, kad MB tikrai nori vaikų, nes vos tik grįžtu iš ginio, jis iš kart klausia, ką sakė, kas yra, kada tau grikiukų reikia
Tai va, noriu pasakyti, kad tegu tie vyrai šneka ką nori, bet mes, moterys, visada jausim, ar tai nuoširdu, ar tai tikra. To linkiu jums visoms
Na, kaip mokytyjai, tai nieko pamokslas, ane
Svajonė išsipildė po 5 metų
Gimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm