[quote=Užsispyrėlė,2007 08 07, 11:54]
VK kainyne reikai ieškoti hysterosalpingografija (gimdos ir kiaušintakių nuotrauka);kaina 340lt
[/quote]
ačiukas
[quote=T.P.Keberiokst,2007 08 07, 13:07]
[quote=cooliuke,2007 08 06, 21:29]
2. kaip tiksliai tas suderinamumo testas vadinasi? noriu gydytojo paprasyt kad ir mums toki padarytu, galbut mes cia vargstame visai be reikalo. jei kas zinote parasykite apie ta testa smulkiau, kaip jis daromas, kada daromas, kiek mazdaug kainuoja. noriu prasyti kad ir K man tokipadarytu, bet nezinau kaip jis vadinasi ir bijau nusisneket

Vadinasi sueities testu,reikia pasimyleti ir dumti pas gydytojus,o jie ziuri kaip grikiukai jauciasi pas tave,kaip jie juda ir t.t.Kartais buna,kad del vartoja mu vaistu jie yra blokuojami(cia man taip gyd.aiskino)Tikslingiausia tai daryti per vaisingas dienas,nes tada gleives kitokios.Yra ivairiu nuomoniu,vieni sako ,kad reikia per valanda atvaziuoti,kiti ,kad ir per 4-6 galima.Dar galima spermos atsivezt(megintuvelyje kazkokiam),gydytojai gali susvirkst ir tada ziuret.
Mano dabartinis ginius labai praso manes atvaziuot ta testa pasidaryt,tik problema ta ,kad gyvenu toliau nei valanda kelio ir jau buvau pastojus du kart su tuo paciu vyru,o jis vat netiki,sako kol echoskopu leliaus nepamatysiu gali sakyt man ka nori.Nu ka zinau

Reiks maty tpasidaryt del sventos ramybes.O Tv. klausiau,sake ,kad nebutina darytis,vienas is pasenusiu metodu,nelabai placiai naudojamu.Vat ir suprask kaip nori,Kazkodel man Tv.labiau patikima.Sueities testas VK 20lt kiek pamenu.
[/quote]
niu man apie sueities testą gydytoja sakė, kad pasimylėt normaliai vakare, o kitą dieną atvažiuoti ir pažiūrės
[quote=Užsispyrėlė,2007 08 07, 14:08]
po tokių nesėkmių aš jau pradedu bijot ryt eit pas ginę

bijau, kad būsių užauginus visiška Nieką
[/quote]
stiprybės ir mesk bauginančias mintis lauk