QUOTE(Pie @ 2007 08 06, 17:00)
gali drasiai eiti
as palaiminu
atidus folikulams, svelnus inseminacijoms ir pan.
sveikutes
, apsireiskiu trumpam pasakyt, kad vis dar gyva, bo darbe nera laiko rasinet, o po darbo darbuojames naujuose namuciuose
tai po visko jau nebebuna noro i kompa spoksot
pas mane kol kas nuotaikos
vis zadu BT matuot pradet si men, bet
dar nepradejau
Kazkaip nusibodo tas matavimas skaiciavimas, tai tiesiog laukiu ejimo derliaus paziuret pebktadieni vakare... itariu, kad nederlingas menuo bus
Nes visiskai visiskai jokiu pojuciu, nei pilva maudzia, nu nieko
pas mane kol kas nuotaikos
Labas mergaitės 
Oi, laukiu nesulaukiu šnd vizito pas ginę
taip noris sužinot ar viskas gerai ...
QUOTE(Amade @ 2007 08 08, 07:29)
itariu, kad nederlingas menuo bus
Nes visiskai visiskai jokiu pojuciu, nei pilva maudzia, nu nieko

ai, man praeita men viska maude skaudejo sonus ir tt, ir niekas ten neuzaugo. Gal nebutinai turi mausti kai auga?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 08, 09:17)
Labas mergaitės 
taip noris sužinot ar viskas gerai ...
kelintą valandą eisi?
QUOTE(AusraR @ 2007 08 08, 09:17)
ai, man praeita men viska maude skaudejo sonus ir tt, ir niekas ten neuzaugo. Gal nebutinai turi mausti kai auga? 
na man ir nieko nemaudžia, bet aš raminu save, kad esu nejautri skausmui, tad nieko ir nejaučiu
O iki ginės vizito turiu dar visą dienelę, nes ji lauks manęs 18.30
man tai normaliai mausti pradėjo tik susleidus sprogdinančius vaistus, iki to laiko - visai nieko. net gydytoja stebėjosi, kad kažkas auga, o pas mane nulis jausmų. gal jau storą odą turiu
Užsispyrėle, mes gi nuo pat pradžių planavom kartu šituos reikalus, tai pagal viską turėtum būt užauginus ką nors, bet ne iki galo
Užsispyrėle, mes gi nuo pat pradžių planavom kartu šituos reikalus, tai pagal viską turėtum būt užauginus ką nors, bet ne iki galo
QUOTE(AusraR @ 2007 08 08, 08:17)
na, gal ir neturi mausti, bet kai kazka jauti, tai isivaizduoji, kad veiksmas vyksta
Ir as galvoju, jei varau ne pas savo gine, ka reiks daryt, jei sita gine pasiulys kokio Gonalio ar Ovitrelio?
QUOTE(AusraR @ 2007 08 08, 09:37)
as dar prie vakarykscio klausimo griztu - ar sportuojat kai stimuliuojates?
aš ne
na as tai sportuoju, pradejau tiksliau - padeda atsilapaiduot ir siaip savijauta gerina
tik va idomu ar nepakenks siekimui pastoti...bet paskaiciau viena is istoriju skyrelyje "iveikiau nevaisinguma" kur mergina pradejo i joga vaiksciot, tai ir pagalvojau, kad gal nepakenks jei nepades
be to as dar einu i baseina - pilna nestukiu, vadinasi galima...
Daiva cia pas mus viska zino, erik jos paklaust. Daiva aaaauuuuuuu
QUOTE(AusraR @ 2007 08 08, 09:53)
na as tai sportuoju, pradejau tiksliau - padeda atsilapaiduot ir siaip savijauta gerina
tik va idomu ar nepakenks siekimui pastoti...bet paskaiciau viena is istoriju skyrelyje "iveikiau nevaisinguma" kur mergina pradejo i joga vaiksciot, tai ir pagalvojau, kad gal nepakenks jei nepades
be to as dar einu i baseina - pilna nestukiu, vadinasi galima...
aš manau sportas sportui nelygus
Mano bendradarbės eina į spec neštukėms baseiną. Tačiau aktyvaus sporto nepraktikuočiau..joga gal ir tinka, jei nepersistengi