Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(editana @ 2007 08 14, 18:38)
o kokio klinikoj tas gricius dirba - VK sarase as jo neradau g.gif
Papildyta:
PIE o kelinta tau siandien cd?

Papildyta:
oooo suradau griciu  - bogdanskienes klinijoj thumbup.gif sakai geras g.gif o idomu eiles kaip pas ji g.gif

Na aš tik kartą buvau pas jį, bet folikulus žiūrėjo tikrai atidžiai 4u.gif ir šiaip toks ramus ir konkretus žmogus.
Dėl eilių, tai nežinau, kai laukiau šiandien, tai vieną porą kitai savaitei užrašė...tai gal nedidelės tos eilės g.gif

Man šiandien 11c.d. - na kaip ir tau - juk kartu koja kojon einam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 14, 18:42)
Na aš tik kartą buvau pas jį, bet folikulus žiūrėjo tikrai atidžiai 4u.gif  ir šiaip toks ramus ir konkretus žmogus.
Dėl eilių, tai nežinau, kai laukiau šiandien, tai vieną porą kitai savaitei užrašė...tai gal nedidelės tos eilės  g.gif

Man šiandien 11c.d. - na kaip ir tau - juk kartu koja kojon einam  mirksiukas.gif

blush2.gif visai stogas vaziuoja doh.gif
o kiek sumokejai ir gal zinai darbo laika ju - nes ju puslapy neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 14, 18:44)
*blush2.gif visai stogas vaziuoja doh.gif
**o kiek sumokejai ir gal zinai darbo laika ju - nes ju puslapy neradau g.gif

* niekis, pasitaiko mirksiukas.gif

** šiandien palikau 170 (110 echo ir 60 vaistai). Kiek žinau dirba iki 19 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 14, 18:47)
* niekis, pasitaiko  mirksiukas.gif

** šiandien palikau 170 (110 echo ir 60 vaistai). Kiek žinau dirba iki 19 val.  4u.gif

blink.gif neteko dar tiek moket, bet kiek moki tokia ir konsultacija gauni ax.gif tai vat - ka tik uzsiregistravau pas griciu penktadieniui siam - tai leksim i vilniu ir ziuresim ka pasakys thumbup.gif
Papildyta:
PIE o tau nieko nesake kad tik vienas folikulas, maniske man pareiske kad vieno per mazai ir atseit gali ateit po savaites bet nieko gero nesitikek g.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 14, 19:08)
*blink.gif neteko dar tiek moket, bet kiek moki tokia ir konsultacija gauni ax.gif

**taivat - ka tik uzsiregistravau pas griciu penktadieniui siam - tai leksim i vilniu ir ziuresim ka pasakys  thumbup.gif
Papildyta:
***PIE o tau nieko nesake kad tik vienas folikulas, maniske man pareiske kad vieno per mazai ir atseit gali ateit po savaites bet nieko gero nesitikek g.gif

*Na kainos tikrai ten tokios prie kosminių doh.gif

**Labai labai tikiuosi, kad liksi patenkinta 4u.gif

***Na nieko nesakė, kad tik vienas, gleivinę tik išgyrė ax.gif Juk teoriškai ir to vieno turėtų užtekti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės mergytės 4u.gif na kaip sekiojasi? mano mmm dar neatėjo šian jau 34 c. d. pilva is paskuda vis atrodo kad jau nelemtosios bet vis dar jų nėra, testuką bijau net pirkt kad vėl nenusivilciau tai vis delsiu
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 14, 19:15)
*Na kainos tikrai ten tokios prie kosminių  doh.gif

**Labai labai tikiuosi, kad liksi patenkinta  4u.gif

***Na nieko nesakė, kad tik vienas, gleivinę tik išgyrė  ax.gif  Juk teoriškai ir to vieno turėtų užtekti  rolleyes.gif

tavo gleivine tai tikrai prie thumbup.gif thumbup.gif pas mane tokia buna gal 16cd geriausiu atveju doh.gif
kad tik sekmingas tave vienas thumbup.gif drinks_cheers.gif ir man keista pasirode ta gine g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 14, 19:17)
sveikutės mergytės 4u.gif  na kaip sekiojasi? mano mmm dar neatėjo šian jau 34 c. d. pilva is paskuda vis atrodo kad jau nelemtosios bet vis dar jų nėra, testuką bijau net pirkt kad vėl nenusivilciau tai vis delsiu

Kutvela, na bet tavo ir kantrybė thumbup.gif aš jau seniai būčiau testą pasidarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 14, 19:17)
sveikutės mergytės 4u.gif  na kaip sekiojasi? mano mmm dar neatėjo šian jau 34 c. d. pilva is paskuda vis atrodo kad jau nelemtosios bet vis dar jų nėra, testuką bijau net pirkt kad vėl nenusivilciau tai vis delsiu

labas prazuvele tongue.gif pirk NT ir vsio!ir mum ir tau aiskiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš nepražuvėlė kompas buvo sugedęs o sekmadienį šventėm popierines vestuves niekaip neišėjo prisėst blush2.gif ax.gif na o dėk kantrybės smile.gif nėra ji pas mane geležinė, bet kažkaip laikausi, nesjau tiek prisidarius testų kažkaip vėl matyt I pagalį kažkaip schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 14, 19:26)
na aš nepražuvėlė kompas buvo sugedęs o sekmadienį  šventėm popierines vestuves niekaip neišėjo prisėst blush2.gif  ax.gif na o dėk kantrybės smile.gif nėra ji pas mane geležinė, bet kažkaip laikausi, nesjau tiek prisidarius testų kažkaip vėl matyt I pagalį kažkaip  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

oooo sveikinu su jubiliejum bis.gif nusipirk tu NT ir ryt is ryto mus prainformuosi mirksiukas.gif thumbup.gif dar laiko yra vaistines dar dirba thumbup.gif
Atsakyti
Kutvela, ale tikrai davai pasidaryk tą testą 4u.gif

Viskas, mergaitės, lekiu namo...ryt vykstam atostogųųųųų thumbup.gif
Atsakyti