Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 08 14, 23:44)
SVeika sugrizus  thumbup.gif  thumbup.gif
man O buvo penktadieni pagal gine  ax.gif  nuejau pas kita gine i VK, nes maniske atostogauja pasiziuret derliaus. Buvo 12 CD, bet visiskai jokio pojucio, kad kazkas mano pilve vyksta  blink.gif  na, tik ta penktadieni lasiuka rusvu isskyru pamaciau. Gine sake, kad kaip tik O vyksta arba katik ivykus, bo folikulas didelis jau nebeissitempes. Ir tai buvo sio ciklo vienintelis folikulas. Net nepasake, kokio dydzio, bet jei ovuliavo, tai matyt pakankamo.  tongue.gif  Tik tiek, kad gleivine tik 7 mm tai kazko nereikia tiketis, bet man siaip labai dziugina zinios, kad Clost ne tik uzaugina, bet tie folikulai ir sprogsta. Nors ta gine sake, kad gal Gonalis butu efektyviau...  ax.gif Tai va, tuo metu gerokai pasidarbavom, pamatavau biski BT kelias dienas,  ji 37  thumbup.gif  thumbup.gif  vadinasi, o buvo  thumbup.gif  O siandien tarkim apie 4 DPO. tai man tas patepliojimas visiskai ne i tema. Na, ten net ne tai kad patepliojimas, kazkas keistai rusvo su mazyciu asiuku kraujo ir tik diena...  unsure.gif  Ziuresiu, ar ryt nieko nebus...
Nuo pirmadienio geriu Duph, tai ciklas nusimato labai trumpas... kokios 25 dieneles...

tai gal ivyko inplantacija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 14, 21:55)
tai gal ivyko inplantacija?  ax.gif

g.gif schmoll.gif NEMANAU... GLEIVINE TIKRAI MAZIKA BUVO. iR GINE SAKE, KAD MAZOKA... NA, NEVA TAI BUNA TOKIU ATVEJU, BET RETAI... unsure.gif (oi, caps lock ijungta buvo... doh.gif )
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif oj, galvytėj kokią sumaištį turėjau... nepavykus operacijai, maniau, jog viską atidėsiu, tvarkysiuos gyvenimą. Planavau atsisakyti planavimo bent meteliams...ir ką manot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...kažkas iš aukščiau liepė to nedaryti lotuliukas.gif -TAI PRISIPAŽINKIT, KAS MAN MMM ATIDAVĖT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif IŠBUČIUOSIU lotuliukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 15 rugpjūčio 2007 - 07:30
QUOTE(agnesse @ 2007 08 14, 22:25)
Sveikutės planiukės wub.gif
Tai aš jau grįžau ax.gif  Jau kaip užsiatostogavu, tai niekaip negaliu sustoti karsta.gif , net pas jus vos laiko suradau užsukti blush2.gif  Ale taip visų pasiilgau wub.gif  Atpūčiau jums iš Turkijos gero oro didis.gif
Tai ar turim naujų  nestuke.gif  bigsmile.gif . Va, įdedu parašiuką, tai sakykit, ką reikia taisyti, gerai ax.gif

agnesse, pataisyk mane,3 stimuliacija nuo 08.07d.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 15, 09:30)
Labas rytas mergaitės 4u.gif oj, galvytėj kokią sumaištį turėjau... nepavykus operacijai, maniau, jog viską atidėsiu, tvarkysiuos gyvenimą. Planavau atsisakyti planavimo bent meteliams...ir ką manot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...kažkas iš aukščiau liepė to nedaryti lotuliukas.gif  -TAI PRISIPAŽINKIT, KAS MAN MMM ATIDAVĖT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif IŠBUČIUOSIU lotuliukas.gif  oro_buckis.gif

JES!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yess.gif

Niu tarskaluk, kiba Nikte tau jas atidave? hihihi.gif

Oi kaip dziaugiuosi - taigi, Tarskaliukas startuoja! 4u.gif
Atsakyti
Agnesse, sveika sugrįžusi. Kol tu atostogavai, Pie tave pavadavo su sąrašiuku, tai ten tiksliai surašyta.
Perkopijuoju jį:

Tikimės, kad ir vien stimuliacijos padės sulaukti stebukliuko:
kutvela 2s. nuo 07-12
bnldz 2s. nuo 07-17
Užsispyrėlė 1s. nuo 07-28
Amade 2s. nuo 07-30
editana 3s. nuo 08-04
doviler 5s. nuo
Pie 2s. nuo 08-04
cooliuke 8s. nuo 08-05
77777 3s. nuo 08-07
Junete 3s. nuo 08-11
Ailė 1s. nuo 08-11
Murauskė 7s. nuo 08-13

Mūsų nėštukės:
Meril 01 po 1s. lasiniuotis 02 po 1s. Lucky_star 03 po 2s. (dvynukai) Moškė 03 po 6s. godulia 03 po 2s. Sivana 04 po 1s.(dvynukai) jurgasik 06 po 1s. Cvietočik 06 po 2s. Rase-liukas 06 po 2s. PrestoTea 07 po 1s. Niktė 07 po 2s.
Atsakyti
Agnesse,mane brauk iš sąrašiuko-šį mėnesį priverstinai atostogauju verysad.gif
Atsakyti
Agnesse, sveika sugrizus 4u.gif
kur musu Kutvela dingo - siandie turi pranest NT rezultatus g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adaida @ 2007 08 14, 22:43)
siandien 2 cd (parasiuke klaidele)..o BT zymiu fertilityfriend.com tai ten grafike ir brezia O  mirksiukas.gif
Papildyta:
po tos tabletes isgerimo taip pykina, tikiuosi neisleks lauk smile.gif gerai,mergytes, begu miegucio lauksiu jusu zinuciu apie tuos tyrimus kur klausiau smile.gif

labanaktis smile.gif

ir mane pykino doh.gif cia vienas is salutiniu poveikiu,nors ir vakare velai isgerdavau - diena bloga budavo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 15, 16:37)
Agnesse,mane brauk iš sąrašiuko-šį mėnesį priverstinai atostogauju verysad.gif

o pas kita gine neisejo susiorganizuot g.gif primink pas ka ir kur lankaisi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 15, 08:30)
Labas rytas mergaitės 4u.gif oj, galvytėj kokią sumaištį turėjau... nepavykus operacijai, maniau, jog viską atidėsiu, tvarkysiuos gyvenimą. Planavau atsisakyti planavimo bent meteliams...ir ką manot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...kažkas iš aukščiau liepė to nedaryti lotuliukas.gif  -TAI PRISIPAŽINKIT, KAS MAN MMM ATIDAVĖT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif IŠBUČIUOSIU lotuliukas.gif  oro_buckis.gif

nu vat kaip sauniai viskas gavos drinks_cheers.gif thumbup.gif gero starto mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės mergytės
tarškaliuk gero starto thumbup.gif
o aš šian testuko nedariau bet ryt tikrai pasidrysiu ir ryte parašysiu prižadu , nes jau ir pačiau labai smalsu ax.gif
editana iš kur toks smalsumas? biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 15 rugpjūčio 2007 - 17:02
Ačiū mergaitės, keistai čia tos mmm... ar jas galima taip vadinti dar neaišku, tokios keistos, bet esmė, jog kažkas vyksta. tai dabar net nežinau ką daryti...patarkit, laukti ko ar važiuoti kokią 12 c.d. pas gyd.?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 14, 17:11)
o mano derlius kaip ir nuojauta sake nieko gero verysad.gif turiu viena 12mm tai liepe kita savaite ateit gal dar paaugs... verysad.gif

neliūdėk labai, patirtis rodo, kad ir tas vienas užauga ir būna labai jau vaisingas biggrin.gif

QUOTE(editana @ 2007 08 14, 18:18)
o pas Usoniene kas nors yra bande eit..

aš buvau vieną kartą... na matyt ne nuotaikoj jinai buvo tą dieną stipriai, vos nepasakiau, kad jinai ypač nekultūringai bendrauja, bet po to nutariau, kad kol tas pagalys (echo) jos rankose, tai gal reiktų patylėt biggrin.gif
tikrai buvau labai pikta po vizito.

QUOTE(agnesse @ 2007 08 14, 22:25)
Va, įdedu parašiuką, tai sakykit, ką reikia taisyti, gerai ax.gif

miela malonu tave matyti smile.gif
pas mane irgi pasikeitimai - įrašyk trečią stimuliaciją nuo 08.13
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 15, 18:49)
Ačiū mergaitės, keistai čia tos mmm... ar jas galima taip vadinti dar neaišku, tokios keistos, bet esmė, jog kažkas vyksta. tai dabar net nežinau ką daryti...patarkit, laukti ko ar važiuoti kokią 12 c.d. pas gyd.?

jeigu ruošiesi stimuliacijai, tai važiuok apie 3-4c.d., o jeigu šiaip pažiūrėt ar savaime auga, tada kokią 10-11c.d.
Atsakyti
Velnias, net nežinau ką daryti, įtariu teks gyd.skambinti smile.gif
Atsakyti